21 svežih klasičnih pričesk za moške

Te klasične moške pričeske ostajajo sveže s sodobnimi posodobitvami. Ne glede na to, ali dodate nekaj trendne teksture, si oglejte lase s srednje dolgimi lasmi ali dodate kakšno vrsto zbledelosti, ti vintage stili še danes izgledajo odlično. Nekateri od teh tipičnih stilov imajo nekaj prednosti, drugi pa ohranjajo konzervativno kul.

Eden najboljših načinov posodabljanja katere koli moške frizure je uporaba izdelkov za matirane lase, kot so glina, vlakna ali pomade na vodni osnovi. Te lahko ustvarijo naravno barvo, ki dobro deluje z nekaj gibanja in pretoka. Evo, kako priti do videza.

1. Sodobni Pompadours + Quiffs

Pompadours zaradi svoje laskave oblike nikoli ne izginejo iz mode. Kljub temu se posodabljajo s trendovsko teksturo, mat površino in včasih stranskim delom. Nosite svoj pompoz z bleščanjem na straneh ali zožitvijo.

Quiff odbitki so poleg sodobnih pompadourov še en klasičen videz z močjo. Ima podoben videz kot pomp, vendar ga je mogoče oblikovati s kratkimi lasmi. Spravite lase spredaj z nekaj konice ali brez sijaja. Nizko ali bledenje kože ob straneh ohranja svežino.

klasične moške pričeske

(L-R Javi frizer – Matthew Conrad – Justin Armani – Javi frizer)

2. Sveži načini nošenja klasičnih fade odbitkov

Fade odbitki so klasična moška frizura, ki ima tudi številne sodobne posodobitve. Ti kul videzi so sodobne posodobitve klasičnih moških pričesk. Najprej je Cezarjeva frizura z visokim padcem in teksturirano kotno obrobo. To je eden od mnogih načinov nošenja trendovskih kratkih odbitkov.

Zgoraj desno je sodoben afro. Posodobitev prihaja iz natančneje rezanega profila, templja in vratu zbledi in se postavi na čelo. Naslednja je zakrivljena visoka zgornja mešanica. Večina ljudi pozna kvadratni ploski vrh, enak kroj pa lahko nosite tudi s kodrastim vrhom.

Nenazadnje je klasična kratka moška pričeska s srednjim bledenjem. Ta enostaven za oblikovanje se dobro obnese za fante z debelimi lasmi kot za vsakogar, ki išče konzervativen, a kul kratek slog.

klasični odbitki za moške

(L-R Crihan CorneliuHector Zapata – Luis O. Melendez – Charlie Baker)

3. Novi načini nošenja konusnih odbitkov

Konice s škarjami so vse večji trend. Ta klasična frizura se običajno nosi v klasični pričeski, kot je stranski del glavnika čez ali pometanje nazaj. Obstaja tudi veliko načinov, kako narediti sodoben videz. Poskusite s prečrtanim hibridom glavnika, kot je Jeremy Roy, potencialni mož iz San Jose Shark. Zdaj je to nekaj dobrih hokejskih las. Pustite vrat dolg, če želite malo pretoka.

Stranski del, veliko teksture in subtilna tempeljna templja sta še en način za posodobitev tega retro sloga. Ali pa vnesite svojo naravno teksturo tako, da nosite valovite lase srednje dolžine. Uporabite lahko pomado ali kremo za kodre, da namignete na zadrževanje in kroženje.

Drug način za osvežitev klasičnega zoženja je oblikovanje las z izrezom. Obrito črto in obokano bledenje razbijeta debele lase in dodata nepričakovan zaključek.

moški strižni odbitki klasičnega videza

(L-R Cameron Tooyserkani – Liam KennyEdgar Davis Deronde VRamzes)

4. Sweep Back

Sodoben odgovor na gladek hrbet, pometanje nazaj ima nekaj glasnosti, pretoka in morda zbledi. Zaokrožen videz lahko dobesedno izgleda, kot da vam je veter odnesel lase. Ali pa, kot da bi ti nekdo s prsti tekel po grivi.

Dobite videz s kratkimi, srednjimi in celo dolgimi lasmi vseh vrst. Ta slog lahko doda glasnost tanjšim ali tanjšanim lasem. Pri krajših dolžinah lahko olajša oblikovanje debelih las. Ali pa pustite, da valovito doda naravno teksturo.

Ta priložnostni slog je lahko tudi bolj čistega kroja. Z glavnikom potegnite lase nazaj ali dodajte nizko zbledelo ali temno bledenje za sodoben zaključek.

Moške pričeske s pometanjem nazaj

(L-R Hayden Cassidy lasje – Romov brivec – Crihan Corneliu –Wes Staucet)

5. Pričeske s stranskim delom

Pričeske na stranskih delih so klasičen moški videz, ki je lahko tudi sodoben. Posodobite stranski del Don Draper tako, da namesto gladkega nosite ohlapne lase in dodajte kapljanje. Obrijani ali trdi deli so še en način za ustvarjanje svežega videza. Trdi del je tanka obrito črta sredi kratkih las ali širša črta, ki podaljša trak navzgor. Trde dele s kratkimi lasmi nosite v klasičnem videzu.

Obstaja veliko edinstvenih načinov za oblikovanje frizure na stranskem delu čez glavnik. Če želite lase srednje dolžine kar najbolje izkoristiti, jim dodajte šalo, zamah ali ohlapne lase.

moški odbitki na stranskih delih

(L-R Edgar Davis Deronde V – Toni Saura – Ramzes – Andrew S..)

6. Narezan izrez

Na srečo številka 21, ta nazobčan izrez spremeni to srednje dolžino v zožen slog. Nadaljujte videz z običajnimi dodatki, premešajte ali pa se odločite za testno vožnjo. To je nizko zavezujoč način dodajanja svežega videza.

Ta objava lahko vsebuje partnerske povezave. Za več informacij preberite naše razkritje.

About the author