25 dobrih odbitkov za moške

Ta izbrani izbor dobrih odbitkov za moške vključuje nekaj klasik, trendov in kombinacij obeh.

Imamo frizure s stranskimi deli, glavnike, konice in kratke kose, ki ustrezajo vsem vrstam las in oblik obraza. Dodajte zbledelo po svoji izbiri ali zavijte zožitev.

Vsi ti slogi izgledajo odlično in so na mestu. Oglejte si teh 25 vročih pogledov.

1. Sweep Back + High Fade

Dobre frizure za moške

Frizerji iz pletenic

Ta različica priljubljene moške frizure je strižena in oblikovana na bolj formalni način. Bledenje gre kratek namesto do kože, medtem ko ima vrh mat oprijem s pridihom vala, vendar ni niti gladek niti neurejen.

2. Pričeska s stranskim delom + tekstura + nizko bledenje

Sam Campagna

Tukaj je klasična pričeska na stranskem delu z nekaj posodobitvami letos. Lasje na vrhu imajo veliko volumna in delno ločevanje, medtem ko nizko bledenje razkrije kožo na lasišču.

3. Teksturirane konice + zbledi

Lasje Tom Baxter

Tekstura je eden izmed letošnjih top trendov za lase. Lahko ga dodamo kateri koli moški pričeski, vendar se še posebej dobro obnese s klasičnimi konicami.

4. Pomp Fade + stranski del

moški frizuro na stranskem delu

Frizura Woodies

Pompadour in stranski del sta dve klasični moški pričeski, ki se nenehno prenavljata. Tu združujejo moči z bledenjem za sodoben videz z brezčasno privlačnostjo.

5. Teksturiran Quiff

Mali Jay

Moški lasje z volumnom vzdolž čela laskajo skoraj vsem in jih je tudi enostavno oblikovati. Ta različica ima tudi visoko bledenje in teksturo.

6. Kratki kodri + Temple Fade

Vaughn

Zadnji trend teksture velja tudi za kodraste lase. Vidimo veliko daljših stilov, ki poudarjajo naravno teksturo. Poravnana črta in tempelj ohranjata robove čiste.

7. Buzz Fade + Line Up

Pat Regan

To je ena izmed najbolj priljubljenih zelo kratkih pričesk za moške. Poravnava in zbledelost dodata slog in čist zaključek sicer običajnemu rezu.

8. Visoko in tesno + Visoko bledenje + oblikovanje las

Tariq Nevar

Po zgornjem striženju je visoka in napeta ena izmed zgornjih kratkih pričesk za črne lase. Na vrhu pusti dovolj dolžine za nekaj teksture, medtem ko se stranice močno zarežejo. Preprosta oblika las na vratu loči to posebno striženje od ostalih.

9. Kodrasti lasje + srednja plešavost

Raggos Brivanje

Fade z nekaj dolžine na vrhu je eden najboljših odbitkov za fante s kodrastimi lasmi. To je preprost način vzdrževanja, ki ima nekaj kodraste teksture in potrebuje le nekaj trenutkov za oblikovanje, tako da kremo za kodre uporabite skozi lase, da definirate kodre in se borite proti kovrčanju.

10. Stranski del + valoviti lasje + nizko bledenje

Matt J.

Ustvarite svojo edinstveno pričesko z mešanjem in ujemanjem rezane, zbledele in teksture las. Ta sodoben pogled na klasični stranski del ima nizko bledenje in nepričakovane valove na vrhu.

11. Pričeska na stranskem delu z gibanjem in tokom

Matt J.

Poleg teksture so vrhunski trend tega leta moške pričeske, oblikovane tako, da imajo gibanje in pretok. Ti videzi še vedno uporabljajo izdelek, vendar tisti z mat površino in prilagodljivim oprijemom.

12. Hi-Top + kodri + nizko plešavost

Matt J.

Fade z visokim vrhom je eden najbolj kul krojev za fante s kinky kodri. Ni tako geometrijsko ali natančno kot ploski vrh, vendar ima podoben učinek z veliko višine in teksture.

13. Debele konice + visoko bledenje

Javi frizer

Na pikantne sloge vpliva tudi trend teksture. Ta svež videz ima večje konice kot običajno, obrnjene navzgor in naprej.

14. Ukrivljene konice

Dang striže lase

Namesto klasičnih naravnost navzgor, ima ta različica kanček krivulje za nekaj drugačnega.

15. Comb Over + Quiff + High Fade

Erick

Ta laskavi in ​​enostaven za nošenje stil je dovolj čist za delo in dovolj hladen do konca življenja. Lasje so na vrhu daljši in delujejo na eni strani z nekaj volumna na čelu.

16. Glavnik čez bledi + tekstura

Diana Pour

Slogi za glavnik so priljubljeni, ker izgledajo odlično in jih je enostavno nositi. Ta je oblikovan s prsti, da doda nekaj teksture.

17. Wavy Sweep Back + High Bald Fade

Criztofferson

Vidimo veliko novih različic starih priljubljenih. Tukaj je edinstven pogled na zamah nazaj, ohlapnejša različica gladkega hrbta z veliko valovi in ​​visokim bledenjem.

18. Pričeske za tanke lase

Whitney VerMeer

Ta dolga pričeska na vrhu, kratke stranice in hrbet je odlična možnost za fante z lepimi lasmi. Pometanje nazaj doda volumen in teksturo, zaradi česar so lasje videti bolj polni.

19. Debel pridelek + stranski rob

Conor Taaffe

Teksturiran pridelek je velik moški trend, ki ga lahko nosite na različne načine. Ta različica ima veliko težo na vrhu in funkcije, obrobljene na eni strani.

20. Umazani trni

Frizerji iz pletenic

Še ena kul različica klasičnih konic, ta neurejen slog potegne konice v vse smeri.

21. Teksturiran Quiff + High Fade

 Ivan Rodriguez Hernandez

Ta quiff je privlačen za vse oblike obrazov in je enostaven za oblikovanje, zahvaljujoč plastenju na vrhu in ultra kratkim stranicam.

22. Nove pričeske za moške

Frizerji iz pletenic

Ta svež videz klasično moško frizuro oblikuje na nov način. Odseki las so obdelani v loku proti sredini za visoko volumen in teksturo.

23. Valoviti lasje + Srednje zbledelo

Dean Marshall Braid

To je eden najboljših odbitkov za fante z valovitimi ali kodrastimi lasmi. Kremo za kodre preprosto nanesite skozi lase in jo nosite neurejeno.

24. Striženje z zožitvijo

Alan Beak

Konusne pričeske, ki obrijejo lase do kože na lasišču, postajajo vse bolj priljubljene. To je klasičen slog s sodobnim zaključkom.

25. Kratki odbitki za moške

Andrew Hair Hair

Tukaj je trdna kratka pričeska za fante, ki jo je mogoče zlahka oblikovati grdo, na primer zgoraj, ali pa po potrebi očistiti.

Ta objava lahko vsebuje partnerske povezave. Za več informacij preberite naše razkritje.

About the author

Adblock
detector