31 najbolj priljubljenih moških odbitkov za leto 2021

Razmišljate o tem, da bi spremenili svoj videz in poskusili novo pričesko? Ne glej več. Pokrili smo vas. To je najsodobnejši in popoln vodnik po vseh najbolj priljubljenih moških odbitkih in moških pričeskah.

Ta priročnik razlaga vse najnovejše odbitke za moške in kako jih oblikovati. To je najnovejša zbirka fotografij in primerov moških odbitkov. Vse so rezali in oblikovali najboljši brivci na svetu. To so najboljši odbitki za leto 2021 in pozneje, ki bi jih moral preizkusiti vsak moški.

Ne pozabite si vzeti časa in prebrati vse spodaj opisane frizure. To vam bo pomagalo, da se z brivcem pogovorite o vseh naslednjih odbitkih. Dobro je vedeti in zagotoviti, da boste dobili tisto, kar želite. Izberite novo podobo, pokažite fotografijo svojemu brivcu in nato odkorakajte.

Priljubljeno zbledi

Najprej se pogovorimo o bledih. Fades v resnici niso odbitki, ampak način, kako vaš brivec meša lase od kratkih do daljših dolžin ob straneh in na hrbtu.

Najbolj priljubljena zbledenja so vaša nizka, srednja in visoka zbledanja, ki postavljajo temelje za druge sloge izginjanja. Več o številnih drugih stilih lahko izveste v našem priročniku o vrstah zbledelih odbitkov, ki jih lahko preizkusite. Ko govorimo o nizki, srednji in visoki, v bistvu govorimo o odsekih las ob straneh in na zadnji strani glave in kje se strižnik konča in se mešanje konča (nizko, srednje ali visoko). 

Nizko bledenje

Nizko bledenje se skrajša z brivskimi ščipalkami spodaj navzdol ob straneh in nazaj, bližje ušesom in liniji las. Stroj za striženje je spodaj navzdol. Vaš brivec se bo postopoma zlival v dolžine na straneh in na hrbtu. Preprosto povedano, vaši lasje so obrito nižje do kože v spodnjih predelih, vendar ne toliko v srednjih do visokih predelih strani in na zadnji strani glave. Nizko bledenje ponavadi pokaže lase višje in daje eleganten videz z večjo pretočnostjo, podobno kot škarjasto ostriženo striženje.

SasanVic Mešanice

Srednje bledenje

Srednje bledenje je lahko povezano s številnimi klasičnimi moškimi lasmi. Zelo standardni pogled na to, kako bo brivec strigel lase na straneh in na zadnji strani glave. Lasje se mešajo od zelo kratkih ali plešastih v spodnjem delu, do srednje kratkih v srednjem delu. V sredini, do visokih odsekov, bo vaš brivec verjetno še dodatno zmešal dolžine las s škarjami. Srednje bleščanje vam daje lep čist rez in eleganten videz, ki še vedno pusti nekaj dolžine las višje ob straneh, na hrbtu in seveda na vrhu.

  • Frizura za zbledelo kožo

Vic MešaniceReže Killah

Visoka bleda

Visoko bledenje pomeni, da je večina strani in hrbta vaše frizure zelo kratka. Približno do tega, kje bi si lase razdelili. Visoka zbledelost je pogosto združena s podrezanimi, rezanimi šiški, visokimi in tesnimi odbitki, pompadurji in odbitki. Visoko bledenje ustvarja večjo ločitev med dolgimi lasmi na vrhu in zelo kratkimi stranicami.

Papito Blažene rokeKen Nguyen

Priljubljeni kratki odbitki

Kratke odbitke je enostavno upravljati in oblikovati. Zato se toliko fantov odloči za kratke odbitke.

Buzz Cut

Več kratkih odbitkov lahko spada v kategorijo striženja. Kosi za posadko, ploski vrhovi, liga bršljana ter visoke hlače in hlačne nogavice so vse živahne. To je kratka frizura, izklesana z brivskimi ščipalkami. 

Buzz cutJulius Cvesar

Zmanjšanje osebja

Posnetek je klasična moška frizura, ki bo vedno priljubljena izbira. Lasje na vrhu so precej kratki, z malo pompadourja ali spredaj, da dodajo slog. Ta frizura je najlažja frizura za moške, ki jo je treba oblikovati in vzdrževati. Poskusite striženje z različnimi stili zbledelih ali nekoliko drugačnih dolžin na vrhu, da se temu čudovitemu kratkemu lasu da nov videz.

Zmanjšanje osebjaDrew Nance

Ivy League

Ivy League je vrsta posadke. Lasje v sprednjem delu so dovolj dolgi, da lahko ustvarite stranski del. Lasje so proti kroni krajši. Dolžina las spredaj je običajno dolga približno en centimeter in pol, proti hrbtu in kroni pa manj kot en centimeter. Lahko bi rekli, da je to bolj vsestranski in eleganten kroj posadke.

Frizura Ivy LeagueDrew Nance

Raven vrh 

Ravni vrh je kratka frizura, pri kateri so stranice odrezane blizu kože, vrh pa stoji navzgor in je strižen ali odrezan ravno kot namizna plošča. Vaši lasje na vrhu so lahko kratki, srednji ali dolgi. Če še vedno stoji naravnost, bo ustvaril videz ploskega vrha.

Frizura z ravnim vrhomMax Dos Santos

Visoko in tesno

Visoko in tesno je vrsta posadke, ki jo popularizira vojaško osebje. To je super kratka frizura, pri kateri so stranice in hrbet obrit do kože in se postopoma zlijejo v visoko bleščanje. Tudi zgornji lasje so precej kratki.

Visoka in tesna frizuraBrivec Greg

Cezarjev rez

Cezarjeva frizura je dobila ime po rimskem cesarju Juliju Cezarju. Odlikujejo ga kratki sloji las po dolžini od 1 do 2 cm v dolžino. Obrobje (šiška) je kratko in vodoravno prerezano čez čelo. Za bolj posodobljen videz vam lahko frizer ohladi.

Cezarjev rezSeeCut Hairstylizh

Francoski pridelki

Francoska frizura, imenovana frizura za obrezovanje, je v zadnjem času zelo priljubljena. Podoben je Cezarju, vendar ima vodoravno obrobje, ki je za dotik daljše. Dolžina obrob je lahko od sredine čela do tik nad obrvmi. Brivci so naredili to frizuro nekoliko modernejšo in hladnejšo v primerjavi s Cezarjem, saj so na njej prikazani različni bledi, teksturirani lasje ali neurejeni lasje.

Francoska frizuraBrivsko podjetje Mātū

Trdi del

Trdi del je primeren za kratke ali srednje dolge lase. Morda je to bolj funkcija kot frizura. Kljub temu je to edinstvena stvar. Frizura na trdem delu ima obrito črto namesto običajnega stranskega dela. Lahko je ozka ali širša.

Frizura na trdem deluCarlos Imlau

Teksturirani odbitki 

Teksturirani odbitki izgledajo kul na vseh dolžinah las. Način, kako vaš brivec poreže konice las, ustvari teksture. Odbitki naj bi bili oblikovani neurejeno ali trmasto. Teksturirani odbitki izgledajo kul, lahko pa jih nosite tudi v profesionalnem ali pisarniškem okolju, samo ohranite svežine stranic in hrbta z izginjanjem po vaši izbiri.

Teksturirana frizura za moškePoročila sva se z lasmi

Priljubljeni srednji odbitki

Ko lasje zrastejo do srednje dolžine, se začnete odpirati več vrstam odbitkov in pričesk.

Stranski del

Nekateri fantje ne želijo biti v središču pozornosti s trendovskim videzom. Če ste to vi, je frizura na stranskem delu popolna. To je odlična frizura, če želite videti čisto in preprosto. Idealno za poklicne ali bolj formalne okoliščine. Če želite, da bo ta frizura hladnejša, dodajte kapljanje ali plešavost.

barberjustin @ goodberberscolorado

Podrezano

Undercut je že dolgo zelo priljubljen med moškimi odbitki za srednje dolge lase. Resnica je, da lahko nelojalno obrezovanje deluje pri kateri koli dolžini las. Toda za delo na vrhu potrebujete nekaj las. To je klasična moška frizura z zelo kratkimi stranicami, obritimi po eni dolžini, kar pomeni, da ne zbledi. Vrh se naglo odklopi od obrijanih območij. Lasje na vrhu ostanejo dlje in jih lahko pustimo neurejene ali pa jih poliznemo nazaj. Skozi leta smo videli nekaj neverjetnih sodobnih odtenkov te klasične moške frizure. Kako lahko izgledate, lahko spremenite tako, da vam na vrhu zrastejo lasje, dodate konice in teksture ali pa zrastejo obrobe. Za dodaten hladen faktor lahko dodate tudi oblikovanje las.

PodrezanoVic Mešanice

Nepovezan Undercut

Nismo prepričani, od kod točno ta izraz. To je res le sodobna referenca na nelojalno obrezovanje. Lahko bi rekli, da gre za sodobno ostro frizuro, pri kateri so kratki lasje ločeni od daljših las na vrhu, ki so lahko katerega koli sloga ali dolžine.

Nepovezan spodrezBrivec Harley

Frizura s pretokom

Frizura je naraven videz, ki na splošno ne zbledi ali obrije strani in hrbta. Ta slog je lahko srednje dolg do dolg. Lahko bi ga nosili ohlapno in neurejeno, kot je deskarska frizura, ali pa bi bil oblečen nazaj in eleganten za pisarno.

Frizura s pretokomENSŌ

Pompadour

Pompadour je klasična moška frizura, ki pogosto spremlja srednje ali visoko bledenje. Sprednji lasje na vrhu ostanejo od srednje do dolge. Lasje so zoženi po dolžini proti kroni. Za oblikovanje in pridobivanje dodatnega telesa in gibanja najprej uporabite sušilec za lase in ščetko za lase. Nato s svojo pomado za lase oblikujte lase spredaj in zadaj. Tako nastane izboklina ali izboklina spredaj in je bolj ravna proti hrbtu.

Tukaj je primer klasičnega pompadourja.

Frizura PompadourCurran Candage

In tukaj je primer sodobne frizure pompadour.

barbercole

Odrezano nazaj

Pobrisani lasje bodo vedno kul. Preprosto zahtevajte srednje dolge klasične moške frizure na vrhu z daljšimi šiškami in kratkimi stranicami ali zbledelost po vaši želji. To lahko storite z vlažnimi ali suhimi lasmi. Samo vzemite pomado, jo s prsti prebodite po laseh ali pa jo oblikujte z glavnikom. Pomades s sijajem bodo dali moker videz. Pomade z mat zaključkom bodo videti naravne.

Odstranjeni lasje nazajRay DeCandia

Quiff

Frizura quiff je bila v zadnjih nekaj letih najboljša izbira za mnoge moške. To je popolnoma kul fant, vendar sodobnega videza. Gre za kombinacijo pričesk pompadour, combover in stranski del. Quiff izgleda odlično s srednjim ali visokim bledenjem. Ta videz ima robove, ki delno stojijo spredaj, hkrati pa se vrnejo v preostale lase na vrhu.

Quiff pričeskaHossein Sarv

Zgornja fotografija prikazuje bolj klasično različico quiffa. Ta frizura je tudi dober primer frizure na stranskem delu.

criztofferson

In zgoraj imamo primer quiff frizure z modernejšim občutkom.

Blowout Haircut

Izpuščaj ima nizko bledenje ob straneh in na hrbtu ter srednje do dolge lase na vrhu. Slog ima videz velike prostornine, pretoka in gibanja na vrhu, kot da bi prst zataknili v vtičnico (tega ne storite!). To je trenutno zelo vsestranska in priljubljena frizura.

Pihana frizuraiNSPIREd odreže DFW

Glavnik čez

Glavnik ima kratke stranice in daljše lase na vrhu. Ta videz lahko oblikujete lepo ali grdo. Lase preprosto počešite ali počešite na stran. Del ni potreben, glavnik lahko deluje tudi na primer s podrezom. Za večji volumen uporabite sušilec za lase med ščetkanjem. Uporabite pomado, če želite povečati oprijem glavnika. 

Razčesajte pričeskoTrevor Moots

Mohawk odbitki

Mohawk se je začel kot frizura, pri kateri so bile stranice obrito zelo kratko ali krepko, ozki trak las na vrhu pa je bil zelo dolg. Danes vidimo najrazličnejše frizure mohawk, strižene na vse dolžine las. Tukaj je super kul mohawk, ki vsebuje teksturirane lase, obrezovanje na sprednji strani in plešavost. Odličen primer moške frizure, ki je kombinacija več odbitkov v enem.

criztofferson

Faux Hawk

Ta frizura je krajša sodobna različica mohawka, vendar veliko manj intenzivna. Trak las na vrhu ni tako ozek ali visok kot mohawk, ampak je oblikovan na enak način, v sredino. Strani so kratke, običajno zbledijo in niso obrito do kože kot pravi mohawk. Faux v francoščini pomeni napačno. Ta frizura je kot mohawk, v resnici pa ne. To je sodobna manj punk različica, vendar v enakem slogu.

Umetni jastreb fohawkRyan Cullen

Fringe aka Bangs

Ohranjanje daljšega obrobja (šiška) vašim pričeskam doda dodatno dimenzijo. Odbitki obrob so odlični in jih je mogoče oblikovati na toliko načinov. Nosite robove navzdol in ohlapno, na stran, grdo ali jih povlecite nazaj. V celoti je odvisno od vas.

Brian Hickman

Priljubljeni dolgi odbitki

Dolgi lasje za fante postajajo danes vse bolj priljubljeni. Odbitki in pričeske za dolge lase postajajo tudi bolj raznoliki in hladnega videza.

Surferski lasje: ohlapni + umazani valovi ali kodri

Imate debele lase in jih želite zrasti za nov videz? Odlično izhodišče so deskarski lasje ali ohlapni neurejeni valovi ali kodri. Kar se tiče daljših las, je te videze zelo enostavno obvladati. Lase lahko dobesedno posušite z brisačo, z rokami uredite stil in pojdite. To vam daje hladen, divji, robusten videz. Lahko pa ga tudi ublažite, če to zahtevajo določene priložnosti. Samo posušite s fenom ali ga očistite s čopičem.

Surferski lasje za moškeEthan Kelly

Dolga + ravna

Dolgi lasje ne potrebujejo debelih las. Fantje z ravnimi ali lepimi lasmi so lahko videti tudi z dolgimi lasmi. Dolgo ga vzgojite, pri frizerju ali frizerju si lepo očistite. Za teksturo dodajte nekaj plasti. Povečajte volumen in gibanje z uporabo pomade ali s sušilcem za lase, ko jo oblikujete. Lahko ga nosite nazaj, ga zavežete ali ga razdelite.

Moški z dolgimi ravnimi lasmiSalon Will

Dolga + valovita ali kodrasta

Surferski lasje po dolžini ramen so valoviti in kodrasti videti še dlje. Potisnite to teksturo in volumen z lahkim izdelkom, ki ukroti tudi frizz. Valovi in ​​kodri prinašajo ta volumen drugim pričeskam za dolge lase, vključno z moško punčo, čopom in polovico navzgor.

Moški z dolgimi valovitimi lasmiGiaro Giarratana

Dolgi lasje z delom

Nekateri fantje nosijo le dolge lase, oblikovane nazaj ali zavezane. Lahko pa si ogledate tudi del, ki vsebuje del. Na sredini ali malo na eno stran izgleda najbolje. To je način, da popestrite svoj videz. Ali pa način, kako fantje s kodrastimi ali valovitimi lasmi dobijo drugačen slog.

Dolgi lasje z delomSpizoiky

Konjski rep

Dolgo pustite lase. Vsaj do ramen bi moralo biti. Lase preprosto pometajte nazaj z rokami in jih ovijete s kravato za lase. Lahko je visoko, dol nizko ali nekje vmes. Nizko vzdrževanje, enostaven za oblikovanje, praktičen in eleganten videz za moške.

Moški konjski repLasse Løkken Matberg

Pričeske na pol

Želite, da vaši lasje ne ostanejo na obrazu, nekaterim pa pustite, da visijo? Vse kar morate storiti je, da zberete sprednje in bočne strani las, jih potegnete nazaj v roke in jih zavežete v čop, zgornji vozel ali punčo tik pod krono las. Končano. Enostavno. Praktično. Dodatne točke sloga.

Moška frizura z dolgimi lasmi do poloviceSpizoiky

Man Bun

Moška punčka je bila super priljubljena hipsterska pričeska, ki se je pojavila v zgodnjih 2000 -ih. Mnogi so sprva mislili, da je smešno, da je to modna muha, zdaj pa je to običajno. Slog noče prenehati in izginiti. Dejstvo je, da deluje in je lahko praktično. Nosite ga grdo in priložnostno ali elegantno in formalno.

Moška pričeska za moškeFreizo

Topknot

Topknot je precej podoben moški punčki, vendar doda pridih več sloga in se odmika od hipsterskega videza. Zberite neurejeno punčo skupaj in jo nosite višje na kroni glave.

Topknot pričeska za moške z dolgimi lasmiWade Menendez

Moške pletenice

Ker so daljši lasje v enaindvajsetem stoletju postajali vse bolj priljubljeni pri moških, so postale tudi pletenice. Trenutno so popolnoma v trendu in obstaja toliko načinov za ustvarjanje videza las s pletenicami. Nosite jih, zavežite nazaj ali kot pletene čopke. Obstajajo tudi pletenice za moške, ki jih splete strokovnjak in ostanejo v njej več kot 6 tednov.

Lasse Løkken MatbergMojster Dorian

Dreadlocks

Dreadlocks so super kul. Strahovi zahtevajo goste ali kodraste lase. Torej, če imate fine ali tanke dolge lase, to verjetno ni videz, ki ga boste lahko odtrgali.

Dreadlocks dolgi lasje Črni moškiŽivalski način

S tem se zaključuje naš povsem nov vodič po najboljših in najbolj priljubljenih moških odbitkih. Svetujemo vam, da preizkusite čim več stilov, ki ustrezajo vaši dolžini in tipu las. Zakaj? Spremeniti svoj videz je popolnoma zabavno. Prvi vtis je v življenju zelo pomemben. In počutili se boste dobro glede svojega osebnega sloga.

Ta objava lahko vsebuje partnerske povezave. Za več informacij preberite naše razkritje.

About the author