33 Profesionalne poslovne pričeske za moške

Na splošno so profesionalne poslovne pričeske za moške čiste. Ni važno, ali so vaši lasje kratki ali dolgi, ravni ali kodrasti, tanki ali gosti. Treba ga je lepo rezati in oblikovati. Seveda je pomemben tudi dober videz. Te poslovne pričeske so elegantne in laskave, medtem ko so še vedno profesionalne.

Čeprav obstaja nekaj krajev, ki so hladni z modrim mohawkom, je še vedno veliko krajev, ki zahtevajo konzervativno obleko. Profesionalni lasje imajo veliko skupnega s formalnimi pričeskami. Mnogi od teh videzov so tradicionalni, lahko pa so tudi kul.

Klasične moške pričeske so primerne tudi za konzervativno delovno okolje, vključno z visokimi in ozkimi, gladkimi zadnjicami in stranskimi pričeskami. Lasje so lahko kratki, srednje dolgi ali pa kar najbolje izkoristijo oba sveta s kratkimi stranicami in dolgimi lasmi na vrhu, ki ponujajo veliko las za delo in čiste rezane stranice.

Vse moške odbitke je mogoče oblikovati na različne načine, čez dan jih lepo nositi in ohlapnejše, neurejen videz po urah. Zdaj pa si oglejte teh 33 profesionalnih poslovnih stilov, ki trdo delajo in izgledajo odlično.

1. Srednje dolge profesionalne pričeske za moške

Profesionalne moške pričeske - srednje dolgeRoddy ColónAndrew S..Cal NewsomeRoddy Colón

Zarezani slogi so ena izmed najbolj priljubljenih moških pričesk, vključno s pompadurji in quiffi. Oblikovanje z mat izdelkom z nekaj volumna je laskava in elegantna pričeska, ki bi morala biti primerna za večino pisarniških okolij.

Lasje so lahko dolgi na vrhu ali kratki na vrhu in zoženi ali zbledeli ob straneh. Kakorkoli ga nosite, je to izjemen videz, ki pomaga prenašati zaupanje in utrujenost. Za moške v zgodnjih fazah redčenja las sta ta in stranski del dobra stila za zmanjšanje videza izpadanja las.

2. Profesionalni odbitki za moške

Profesionalni odbitki za moškeTariq CastilloBrivec v pisarniStric RoccoEdgar Davis Deronde VBrian Gutierrez

Stranski del je klasična moška frizura, ki vedno izgleda profesionalno. Obstaja veliko različnih različic striženja, od kratke Ivy League do srednje dolge ostre frizure, pa tudi veliko stilov vmes. Daljše lase je mogoče oblikovati z volumnom, jih oblikovati v quiff ali oblikovati na eno stran.

Mat pomada z naravnim zaključkom ima sodoben videz, vendar je klasičen izdelek s pridihom sijaja brezčasen.

3. Kratki poslovni odbitki za moške

Kratki odbitki za poslovneže in profesionalceRoddy ColónPat ReganPat ReganArielle CuyugaWes Staucet

Fantom z vsemi vrstami las najlažje očistiti službo. Običajno je potrebno tudi nekaj stylinga. S pomado držite lase na mestu, jim dodajte volumen ali določite kodre.

Majhno zbledelo ob straneh in na hrbtu ohranja brezhibno čisto linijo las. Lahko si kupi čas med obiski brivcev, ker bledi lepo rastejo. Druga možnost je ostati kratek in zbledel z rednimi obrobami. Več časa in denarja, porabljenega za odbitke, lahko pomeni manj časa za oblikovanje.

4. Moške profesionalne pričeske + brada

Poslovne pričeske za moške z dolgimi lasmiDrew Nance

To je klasični moški videz kratkih las, oblikovanih z nekaj volumna in še krajšimi stranicami. Ta rez deluje tudi za valovite in kodraste lase. Za oblikovanje je potrebna le lahka pomada ali krema za lase.

5. Profesionalne pričeske za črne moške

Profesionalne pričeske za črne moškeOdy

Ta valovita frizura je ena izmed najbolj priljubljenih odbitkov za črnce. Bledenje, postavitev in dolžina so zelo kratki, medtem ko valovi dodajo teksturo.

6. Korporacijske pričeske za moške

Korporativne pričeske za moškeDrew Nance

Fade je bil zadnja leta pomemben trend moških las, vendar ni šel vse do običajnega. Za korporativno rezanje so stranice skrajšane s škarjami. In ne pozabite, da je tudi brada čista. S škarjami za brado je to enostavno narediti doma.

7. Uradne profesionalne pričeske za moške

Uradne profesionalne pričeske za moškeCresswell Barber Co.

Številne poslovne pričeske so enakega videza, ki ustrezajo uradnim dogodkom. Ta srednji pompadour je odličen primer. Ta brk na bradi in krmilu morda ne bo letel na vašem delovnem mestu, ampak lasje na vrhu.

8. Frizura v poslovnem slogu + visoko bledenje + brada

Frizura v poslovnem sloguLočeno

Kratka stran, daljši vrh je formula za večino moških odbitkov. To je eden tistih odbitkov z nekaj dolžine in teksture na ozkih straneh. Poskusite predelano pomado, kot je vosek ali vlakna, tako da bodo lasje videti lepše vsakič, ko se jih dotaknete..

9. Kratki poslovni odbitki za črne moške + naravni kodri

Kratki poslovni profesionalni odbitki za črne moškePreprosto črna

Ultra kratki odbitki niso edine možnosti za črne moške. Nošenje naravnih las je bilo problem, vendar doslej New York City in Kalifornija prepovedali diskriminacijo črnih pričesk na delovnem mestu. Ni dovolj, vendar predstavlja pravni precedens za tradicionalne frizure. Ta kratek videz z zbledelim templjem in zaobljeno brado je primeren tako za podjetja kot vitrine z naravnimi lasmi.

10. Profesionalne pričeske za moške z debelimi lasmi

Profesionalne pričeske za moške z debelimi lasmiDavid Biedlingmaier

Ta kratka frizura s pridihom quiffa preprečuje, da bi debeli lasje štrleli v napačno smer.

11. Dolge pričeske za profesionalce in poslovneže

Poslovne profesionalne dolge pričeske za moškeWhitney Vermeer

Ker se moški trendi in norme na delovnem mestu razvijajo, so daljši lasje vse pogostejši. To pa ne pomeni, da se lahko s tekočimi deskarskimi lasmi lotite dela. Ta slog z zadnjico je privlačna pričeska za dolge lase in izgleda spredaj kratko. Lahko se nosi naravnost nazaj, kot zgoraj ali s stranskim delom.

12. Kul, a profesionalne pričeske za črne moške

Victor Hugo

Možno je videti profesionalno in hkrati kul. Tukaj je odličen primer s hrustljavo obliko navzgor, kratkimi kodri in tesnimi stranicami.

13. Profesionalne pričeske za moške s kodrastimi lasmi

Profesionalne pričeske za moške s kodrastimi lasmiPoročila sva se z lasmi

Fade je eden najbolj priljubljenih videzov za moške s kodrastimi lasmi. Naj bo vse v stilu s tem pompadourjevim slogom, ki opredeljuje kodre in jih drži na mestu.

14. Sodobne profesionalne pričeske za moške

Sodobne profesionalne pričeske za moškeBryant Gutierrez

Ta videz tradicionalnemu profesionalnemu odbitku doda kanček letošnjega trenda teksture.

15. Profesionalne pričeske za azijske moške

Profesionalne pričeske za azijske moškeRay DeCandia

Ta stranska frizura za azijske lase je na eni strani srednje dolga, na drugi pa kratka. Poskusite s trdno pomado, da lasje ostanejo na mestu ves dan.

16. Klasični odbitki za poslovneže

Klasični odbitki za moškeHair Jordan

Ta klasičen videz je dolg po vsem, vendar brušen in oblikovan v čeden videz.

17. Kul teksturirani poslovni odbitki za moške

Kul poslovne frizure za moškeTrevor Moots

Povečajte hladni faktor tako, da naredite tradicionalno frizuro in dodate rahlo zmečkano, teksturirano obliko.

18. Profesionalne pričeske za črne moške z dolgimi lasmi

Profesionalne pričeske za črne moške z dolgimi lasmiAngel Raws

Lasje vseh vrst in dolžin morajo biti le čisti, da bodo profesionalni. Te dolge dreadlocks, potegnjene nazaj v nizek čop, sveža linija las in brada, naredijo trik. In ne pozabite, da so naravni lasje zaščiteni z zakonom (ponekod).

19. Poslovne pričeske za moške z dolgimi lasmi

Poslovne pričeske za moške z dolgimi lasmiGreg Berzinski

Verjemite ali ne, ta gospod ima dolge lase. Povleče se nazaj v nizko moško žemljico. Da bi dobili videz, gladke lase s ščetko iz merjasčeve ščetine in kančkom pomade ter varne lase s črno elastiko ali takšno, ki se ujema z lasmi.

Ta objava lahko vsebuje partnerske povezave. Za več informacij preberite naše razkritje.

About the author