35+ najboljših moških pričesk za leto 2021

Novo leto prinaša nove podobe. Kakšne so torej najboljše moške frizure, ki jih lahko dobite zdaj? To so naši najboljši izbori, ki so super kul in trenutno v trendu.

Te moške pričeske vključujejo najbolj priljubljene odbitke, videz na naslednji ravni in preizkušene klasike, ki vam bodo zagotovo pomagale, da boste videti najbolje.

To je razburljiv čas za moške lase. Veliko brivcev in njihovih strank se je odločilo za najbolj laskave in enostavne odbitke, vendar to niso vse najboljše pričeske za moške. Obstaja tudi nekaj priljubljenih trendov, kot so pridelki, ki delujejo za vse.

Če ste oblikovalec trendov, smo vam na voljo. Brivci še naprej ustvarjajo drzne nove pričeske za fante. Ena od novih pričesk za moške je frizura. Ti kul rezi odrežejo črto nekje na glavo, da se odpravite na frizuro. Te črte se lahko razširijo tudi na brado ali čelo. Začnimo s temi.

Lasni odbitki

fade odbitki za moškeAbbas frizer

Oblikovanje las s črtami je trenutno velik trend in bo še v novem letu. Ta vroč videz združuje kul quiff za debele lase s trojico linije, razrezano v visoko bleščanje.

najboljše nove pričeske za moškeAleksandr Vyblyy/Molodoy

Obrisane obrisane črte so priljubljene, ker jih je mogoče prilagoditi vsaki frizuri. Ti loki okoli rafala zbledijo odmevajo obliko teksturiranega quiffa na vrhu.

striženje na trdem deluZach Ramsey

Druga različica frizure je trdi del. Ta diagonalni del britvice doda nepričakovano zasuk tej liniji frizure.

linijski odbitki za moškeMark Marrero

Obrito črto lahko nepričakovano prerežete čez frizuro ali pa brezhibno delujete z vašim videzom, kot je ta strokovno izveden lok nad izpadanjem.

bledenje bradeMohammad Hamze

To je nekaj naslednjega nivoja brivanja. V-izrezan izrez odmeva v trojici linij, ki se stekajo v brado.

dreadlock zblediJulius Cvesar

Vaja v črtah, ta hladen dreadlock fade v nasprotju z ostrimi vodoravnimi črtami s tekočimi navpičnimi kraki.

linijski odbitki za moškeEliran Suliman

V izrez v obliki črke V je vroči videz, ki ga okrepi okrepitev z obrito črto.

Nove pričeske za moške

teksturirani odbitki za moškeMark Marrero

Ti videzi so sveži, drzni in nenavadni. Ta trendovski pridelek je zajet z zarezo s kontrastno barvo na vrhu in kotnimi obrobami.

neonski lasje za moškeMerkur

Tu je še en teksturiran pridelek, ki pritegne pozornost z drzno rumeno barvo in opredeljenimi tupimi obrobami.

kul buzz cut zblediAndrew Hair Hair

Ta bleščanje z line up je eno najbolj priljubljenih moških odbitkov. Nazobčani zobje, izrezani v čelno črto, so ločili ta rez od ostalih.

neurejene pričeske za moškeJulius Cvesar

Ta vroča pričeska na svež način združuje dva vroča trenda. Srednje dolgi lasje se nosijo z zanimivo teksturo za brezskrben videz.

srednje frizure za moškeJTB

Trenutno se raziskuje zadnja meja moških las. To je izrez. Izbire so bile včasih blokirane, zaokrožene ali zožene. Zdaj se lasje z izrezom igrajo z nikoli videnimi oblikami, kot je ta nazobčana oblika zatilja, ki deluje z obrisi las tega gospoda.

moški izreziDmitrij Kosterin

Ni nujno, da so izrezi naravni. Ta oblika V je v nasprotju z zaobljeno glatko pričesko.

linijsko oblikovanje lasMerkur

V laseh je veliko več V-izrezov kot majic. Par linij in zbledi ustvarja dramatičen zaključek vsake frizure.

nove frizure za moškeAlex Vivar

Nimajo vsi dovolj gosti lasje, da bi odrezali ta trojni V, vendar se odločite, če lahko.

oblikovanje lasMerkur

Še en način, da pretresite dvojni V.

sodobne moške pričeskeJulius Cvesar

Odpravite se po svoji poti, ta frizura proti zbledenju, ki namesto te trendovske zameglitve odreže določeno črto.

Modne pričeske

kul frizura za moškeAbbas frizer

Ti teksturirani pridelki so bili v Evropi priljubljeni zadnjih nekaj let in njihova priljubljenost se je razširila po vsem svetu. To je vroč videz za mlade moške, ki ga je tudi enostavno oblikovati. Dodajte brado, če jo lahko zrastete.

priljubljene moške pričeskeZach Ramsey

Tukaj je drugačen pogled na teksturiran pridelek z rahlim bledenjem za ušesom. Odlično bi izgledalo tudi začasno bledenje.

moški odbitki na robuBrivec RM

Zmanjšanja pridelka ne moremo dobiti dovolj, ker obstaja toliko različnih načinov, kako ga nositi. Ta različica ima grobo teksturo na vrhu in robove pod kotom, ki tvorijo V na čelu.

najboljši odbitki za mlade fanteTyla

Ta visoko zbledeli pridelek je kul in enostavna frizura za fante, predvsem pa najstnike, ki se naučijo oblikovati lase. Evo, kako najti pravo pomado, da dobite videz.

najboljše frizure za azijske moškeChris Gonzalez

Odrezani odbitki so lahko tudi s šiltasto teksturo. Obrito črto nadaljuje diagonalno obrobje in poudarja neurejene konice.

špičaste pričeskeVictor Hugo

Trend teksture je vrnil špičaste lase na zelo kul način. Za to sodobno moško pričesko jih oblikujte kot debele in grde.

neurejene špičaste pričeskeTyla

Tukaj je še en svež način nošenja konic. Po navdihu posteljnine je ta videz neurejen, kul in ne bi ga bilo lažje oblikovati.

bledi odbitki za kodraste laseFrizer RM

Ko imate lastno teksturo las, je trend, da jih nosite dlje. Zaradi te dolge in kratke frizure na vrhu so kodrasti lasje odlični in enostavni za nošenje.

Najboljši odbitki za moške

poravnana frizuraZach Ramsey

Najboljši slog je videti dobro. Zato je ta frizura tako priljubljena, kot je Drake. Bodite tesni z obiski brivcev vsakih 4-6 tednov.

buzz zblediDmitrij Kosterin

Buzz fade je priljubljen pri fantih vseh vrst las, vključno z debelimi, črnimi in tanjšanimi, ker prinaša največji slog za minimalen napor. Ta daljša različica s padajočo kapljico daje trendovskemu pridihu tega klasičnega videza.

Frizura CezarJose Crespo

Ta buzz cut je v nasprotju z definirano linijo Cezarjevih šišk z zamegljenim nizkim bledenjem.

pričeske nogometaša Christian PulisicMikey

Pričeske nogometašev so lahko ustvarjalne, vendar ne vedno. Christian Pulisic, ki igra tako za prvoligaški klub Chelsea kot za reprezentanco Združenih držav Amerike, se na kratko odpravi frizuro z elegantno teksturo na vrhu.

najboljši fade odbitki za črne moškeWes Staucet

Ne postane veliko bolj klasično kot bledi vrh. Ta sodobna različica se nosi z malo višine na vrhu in zaobljenimi robovi.

polizani lasjeFrizer RM

Pokličite to kot gladko, pometanje nazaj ali celo nizko pompe. Kakor koli že, ta brezčasna moška pričeska izgleda odlično pri delu, igri in kamor koli vas življenje pripelje.

striženje na trdem deluJake Shipwreck

Glavnik čez izginjanje je še ena frizura, ki nikoli ne izgine iz mode. Sijajni zaključek je retro, mat pomada pa daje sodoben zaključek. Ali pa se zmešajte s starinskim sijajem in sodobno obritim stranskim delom.

frizirana frizuraAbbas frizer

Quiff je še ena klasična frizura, ki se vedno znova vrača. Ta sodobna različica ima na vrhu namig jastreba in nekaj ohlapne teksture.

kul pričeske za črne moškeCristian Barbershop

Vsakdo ima rad ravno, toda kodrasto visoko zbledelo pove svojo izjavo.

najboljši pomp fadeChris Gonzalez

In vsem priljubljen, pompadour. Ta moderna pompa z linijo, teksturiranim slogom in plešavostjo je le eden od mnogih načinov, kako priti do videza.

Pričeska Williama Franklyna MillerjaWilliam Franklyn Miller

Mnoge moške pričeske so srednje dolge. To ponuja številne možnosti oblikovanja, vključno z zgoraj omenjenim pompadourjem, quiffom in gladkim nazaj. Posodobite z dodajanjem teksture, gibanja in toka, kot je angleški model, igralec in vplivnež William Franklyn Miller.

Ta objava lahko vsebuje partnerske povezave. Za več informacij preberite naše razkritje.

About the author