Drsalni odbitki: 15 kul kosov za drobljenje

Eden od klasičnih odbitkov za drsalce ima dolge šiške, pometene na eno stran. Obstaja veliko različic tega videza, vendar to še ni vse. Tako kot sam šport obstajajo različni slogi jahanja in drugačen videz drsalca. Skejterski slog se prekriva tudi z deskanjem, emojem in punkom, zato nekateri od teh videzov združujejo vibracije.

Prava frizerka za vas se začne pri vašem tipu las, osebnosti in občutku za slog. To je lahko karkoli, od funkcionalnega šiška do dolgih las, ki so shranjeni pod ribiško kapico, in karkoli vmes. Vse je v tem, da delate s tem, kar imate, zato bodite kodrasti, če imate kodre. Črni fantje imajo tudi veliko možnosti, od kratkih valov do daljših las, vezanih nazaj v pletenice.

Rolkarji so bili vedno na robu družbe in mode. So oblikovalci trendov, ne sledilci. Torej, če delate kaj drugače, ste na pravi poti. Toda veliko drsalcev skali dolgočasne lase, ker gre bolj za drsanje kot za slog.

Najpomembnejši del drsalnih las je, da deluje z vašo čelado. Nosite čelado, kajne? Če ne, vsaj nauči se padati. Zdaj pa na 15 kul striženja.

1. Drsalka

Drsalke za lase

To je sodobna različica poševnih drsalk s pridihom reza gob. Devetdeseta so bila odličen čas za slog drsalcev in vse se vrača. Ta rez izgleda super čist, še bolje pa grdo in prepoten.

2. Undercut + srednje dolgi lasje

Srednje podrezano za moške

Drug način za dolgotrajno pometanje stranice je z odklopljenim spodrezom. Stranski in zadnji del sta obrit do lasišča z daljšimi lasmi na vrhu. To je kul videz brez veliko stila. Dodajte pridih izdelka in potegnite lase na eno stran. Poskusite premično pomado, kot je vosek ali vlakno, za ohlapen videz, ki postaja vse boljši, ko prsti tečejo po laseh. Zelo kul različica te priljubljene moške frizure.

3. Kratki drsalni lasje

Kratki drsalni lasje

To je kratka različica podreza z lasmi, potegnjenimi na eno stran. Lasje izgledajo odlično s to grdo teksturo. Ali pa za nekaj zaves na sredini razdelite lase. Rez je primeren za debele in azijske lase, kot je prikazano zgoraj, pa tudi za fine in običajne vrste las.

4. Drsalci za dečke + modra barva

Drsalke za dečke

Ta fantovska frizura deluje za fante vseh starosti. Je podrezan s srednje dolgimi lasmi, oblikovanimi na eno stran. Kombinacija modrih barv las prinaša pogled na naslednjo stopnjo.

5. Dolgi drsalni lasje za dečke

Dolgi drsalni lasje za dečke

Tukaj je ista frizerka z daljšimi lasmi. Če vam začne ovirati med drsanjem, potegnite lase nazaj v moško punčo, pletenico ali čop.

6. 80 -letna frizerka

80 -letna frizura

Že v osemdesetih letih prejšnjega stoletja je večina moških odbitkov vključevala nekaj prereza na izrezu. Izgledalo je odlično na Sonny Crockett in bo tudi na vas. Ta različica vsebuje tudi nekatere robnike, ki jih je odobril Crocket. Ta videz se je v devetdesetih letih razvil v videz zavese.

7. 90 -letna frizerka

90 -letna frizerka

Ne dobi veliko več kot 90. let od te nekoliko odmaknjene frizure za zavese. Še bolje izgleda grdo po drsalki.

8. Lase drsalca

Skejterski lasje za lase

Kot smo rekli, uradnih odbitkov za drsalce ni. To je vse, kar vam ustreza. Ta drsalec najbolje izkorišča črne lase z okroglim in teksturiranim afrom.

9. Dolgi drsalni lasje

Tony Alva by Wynn Miller Long Skater HairFotografija Wynn Miller

To je Tony Alva leta 1979 s svojimi podpisanimi velikimi lasmi (in majico z blagovno znamko). Kolega Z-Boy, Stacy Peralta je bil znan tudi po dolgih ključavnicah. Poleg dolgih pričesk naj lasje ne bodo v očeh s klobukom, kapo, bandano ali trakom. Oglejte si fotografije Wynn Miller za bolj kul videz iz tega obdobja.

10. Dreadlocks

Gabriel Fortunato kratki dredo za moškeGabriel Fortunato

To je brazilski profesionalni drsalec Gabriel Fortunato z nizkimi stroški vzdrževanja in visokim slogom dreadlocks, tako da lahko porabi več časa za pristanek kot za lase.

11. Drsalec Dude

Skejter s srednje dolgimi lasmiB salon San Francisco

Ta daljši slog zaves, napol potopljen v roza in oranžno barvo, je kul drsalec za vsako desetletje. Ti srednje dolgi lasje so dovolj dolgi, da jih lahko zavežemo nazaj.

12. Moške pričeske 90 -ih

Moške pričeske 90 -ihCara

Kako izgleda izrez zavese od zadaj? Ta kosmat srednje dolg kroj dobro deluje za ta slog roba. Lase bi lahko tudi skrajšali ob straneh in nazaj, lase pa najdaljše na šišku. Odvisno, ali se boste odločili za krajši ali daljši pogled.

13. Surferski lasje

Surferski lasjeTomTom

Mnogi drsalci deskajo in obratno, zato ta srednji kroj z neurejeno teksturo ustreza obema aktivnostma. Ta moški bob je še boljši z nekaj teksture in volumna iz slane vode ali znoja. Če se boste preznojili, bi lahko izgledali tudi dobro.

14. Slogi drsalk

Emo pričeske za fanteJessi Bennet

Ta videz, ki ga navdihuje emo, popelje robove in dolge lase na vratu v drugo smer. Plasti ohranjajo veliko dolžine, hkrati pa ustvarjajo laskavo obliko. Ta frizura naredi večino stylinga za vas, vendar dodajte malo pomade, če gredo nekateri lasje v napačno smer.

15. Mohawk + cipel

Drsalka cipalPelodelik

Križišče cipela-mohawk postaja vse bolj priljubljeno, čeprav verjetno ne bo postalo razširjen trend. Kaj naredi mohawk cipal? To je dolžina, ki teče po vratu. S še večjo dolžino poskusite travo za ciple. Ta različica vsebuje tisto drsanje v stilu drsalk in hladen izrez v obliki črke V z nekaj pretoka.

No, to je vrsta frizur za drsalce. Poiščite nekaj več v videoposnetkih o drsalkah, zlasti nekaj temeljnih del. Če niste videli kultne klasike Poiščite živalsko brado avtorja Powell Peralta, oglejte si ga danes. V filmu iz leta 1987 je izvirnik Kostna brigada: Tony Hawk, Steve Caballero, Lance Mountain, Mike McGill in Tommy Guerrero. Vsak drsalec ima svoj videz, kar bi bilo še danes kul.

Ali pa se vrnite dlje v zgodovino drsanja nazaj na začetek z nekaterimi začetniki tega športa. Oglejte si dokumentarni film Dogtown in Z-Boys ali filmsko različico Lords of Dogtown za višjo ločljivost. Seveda je na spletu na voljo na stotine videoposnetkov o rolkah, ki iščejo nov videz in pospešujejo rolkanje.

Ta objava lahko vsebuje partnerske povezave. Za več informacij preberite naše razkritje.

About the author