Frizura Afro + Taper Fade: 15 slogov drog

Afro koničasta frizura je eden največjih načinov nošenja črnih in zelo kodrastih las. Dobesedno. Guinnessova knjiga rekordov za največji afro obsega 4’10 palcev. Kakšni izzivalci? Seveda afro ni nujno velik, da je lep.

Afro ne zbledi vedno, vendar je afro zbledela priljubljena kombinacija. Konusna zbledelost je najmanjša vrsta zbledelih las, ki se zožujejo le na bočnicah in na vratu. Za ušesom ostane lok las.

Zmanjšanje konusa je lahko nižje ali višje, pri čemer se odstrani samo bočnica ali nadaljuje navzgor pri templju in izrezu. Višina templjevega bledenja spremeni obliko afro z nizkim zožanjem, ki ustvari zaokrožen profil in višjo zbledelost, ki ustvari bolj zožen učinek.

Oglejte si te kul načine nošenja frizure afro taper fade, večinoma za črne moške, pa tudi za moške z zelo kodrastimi lasmi. Mnoge od teh slik prihajajo iz Brivci Marquinhos v Braziliji, kjer je afro trenutno očitno vroč pogled.

1. Taper Fade + Afro

Taper Fade + AfroMatheus Cruz

Ta konus zbledi in zožene stranice ustvarijo bolj afro v obliki gobe, ki se dvigne bolj kot ven.

2. Nizko afro konus

Boon KevinBrivci MarquinhosBrivci Marquinhos

Afro je za črne moške lahko dolg videz las, vsekakor pa je potreben čas za rast las in doseganje te popolnoma okrogle oblike. Začnite z majhnim afrom in od tam rastejte. Enako z brado.

3. Afro z visokim konusom

Brivci Marquinhos Scooby’s Kingdom CutsBrivci Marquinhos

Visoka konusnost v kombinaciji z višjim izrezom skoraj izgleda kot nizka zbledelost. Ta videz ustvarja videz diagonalne črte okoli zadnjega dela glave. Koncentrira volumen las nad ušesi, ne glede na to, ali je afro oblikovan s teksturo ali gladek.

4. Srednje zožitev zbledi

Srednji konus zbledi afroBrivci Marquinhos

Za nekatere fante je srednji konus ravno pravi. Ta hladna fronta je bolj navpična kot vodoravna in ima tudi nekaj teksture iz zvite gobice.

5. Afro koničasta frizura

Afro koničasta frizuraBrivci Marquinhos

Poleg sodobne oblike konusa ta svež videz dodaja zvito teksturo in blondinko.

6. Majhen afro konus

Majhna frizura z afro konusom za črne moškeBrivci Marquinhos

Zaokrožena oblika izgleda odlično pri vsaki velikosti. Nekje moraš začeti, kajne? To majhno stran uravnoteži polna brada.

7. Curly Afro + Taper Fade

Kodrasti afro konus zblediBrivci Hammer + Co

Številne neafriške rodove imajo tudi vrsto kodrov, ki jih je mogoče oblikovati v afro in če lahko, zakaj ne.

8. Afro Taper Fade za črne dečke

Afro taper fade za črne fanteBrivec Austin

To je svež videz črnih moških vseh starosti, vključno s tem kul otrokom. Ostra linija je v nasprotju z zaobljenim profilom.

9. Kratek afro rez

Črna kratka afro konusna bleda rezBrezčasni brivci

Tukaj je enako afro kot zgoraj z brado. To je frizura, ki res izgleda dobro v vsaki starosti.

10. Taper Fade Cut z zoženim afrom

stožčasti zbledeli rez z zoženim afromNomad Barber

Dve vrsti zožanja ustvarjata sodobno afro obliko – konusno bledenje in zožene stranice. Opazujte, kako se linije čeljusti in ličnic razširijo v lase za silhueto, ki deluje z značilnostmi in obliko obraza tega gospoda. To je delo odličnega brivca.

11. Kako izbrati afro

Imate pravo frizuro, kaj pa zdaj? Afro ni pričeska »tako sem se zbudil«. Ko govorimo o prebujanju, če ponoči ne nosite satenskega duraga, poskusite. Če ugotovite, da so lasje preveč stisnjeni zaradi duraga, poskusite z satensko ali svileno blazino. Tkanina se ne bo prijela ali posušila las kot bombaž. Plus saten se pozimi ogreje in poleti ostane hladen.

Afro je vse o volumnu, ki ga nabrani kodrasti lasje ustvarijo ob obilju. Evo, kako oblikovati afro.

Vlaga

Najprej je treba lase, ki so dovolj kodrasti, da oblikujejo od spredaj, razčleniti. Vse vrste kodrastih las je lažje krtačiti, ko so vlažne do mokre. Vedno začnite oblikovati afro z vlažno mokrimi lasmi, bodisi izpod tuša ali iz steklenice z razpršilcem. Na splošno je bolj mokro, vendar so vsi drugačni.

To je lahko tudi odličen čas za nego las. Uporabite pršilo za olje za lase ali pa ga namočite v olje, preden ga obdelate. Samo pustite, da malo kaplja, da olje ne gre povsod.

Nasveti

Afro pick ni glavnik. Ne uporabljajte ga kot enega. Ko se na krampu zataknejo lasje, nehajte česati. Vlečenje zapletenih las bo povzročilo le poškodbe in celo izpadanje las.

Namesto, da si ščetkate lase od korenin do konic, začnite bližje koncem in jih preberite. Ko se ti lasje odlepijo, to ponovi še nazaj, dokler ne prideš do korenin. Nekateri fantje radi poberejo lase po odsekih, drugi pa začnejo razkazovati konce in se od tam nadaljujejo do korenin.

Kako izbrati Afro avtor Michael K Wilson ArtTa odtis dečka, ki si pravilno pobere lase, je na voljo prek Michael K. Wilson Art

Prsti so tudi odlično orodje za razpletanje, ki lahko razbije zapletene lase, ko pobiranje ne more priti skozi. Druga metoda je izmenično česanje s prsti in pobiranjem, dokler se lasje popolnoma ne raztopijo in ustvarijo nekaj volumna.

Afro Pick

Afro izbire so lahko plastične, kovinske ali lesene. Je eden najboljši? Na voljo so tudi v različnih dolžinah in širinah zob.

Medtem ko je dolga kovinska afriška klasika klasika, lahko potegne več las in opraska lasišče. Nekateri fantje menijo, da kovina ustvari največ volumna.

Plastične afro trzalice gladko gredo skozi lase in so nežne do lasišča. Čeprav ni toliko možnosti, je les tudi odlična izbira in lahko zmanjša zvijanje.

Michael E. Pearson Fotografija

Res je odvisno od vašega tipa las in vaših želja. Afro izbire so poceni in za les znašajo 10 USD. Poskusite par in poglejte, kaj vam ustreza.

12. Kako skrbeti za afro lase

Ta nasvet velja za vse kodraste in črne lase. Kodrasti lasje so ponavadi suhi in zahtevajo dodatno nego.

Pred oblikovanjem las poskrbite, da nanje vedno nanesete vlažilno mleko, smetano ali olje. Prej omenjeno, nosite satenski ali svileni durag in/ali uporabite satensko ali svileno prevleko za blazino. Dolgih kodrastih las ne smete umivati ​​prepogosto, ampak ohranite lasišče sveže s čistilom za lasišče ali pa poskusite s umivanjem, ki odstrani nakopičeno lasišče in navlaži lase.

Ta objava lahko vsebuje partnerske povezave. Za več informacij preberite naše razkritje.

About the author

Adblock
detector