Frizura E-Boy: kaj je to in kako do nje

Preden se lotimo striženja e-fanta, je e-fant “fant, ki običajno živi na TikToku [ali Instagramu] in dobi le všečke zaradi svojega lepega obraza.”

E-boy lasje so svež pogled na zavese iz devetdesetih let, ki so jih priljubljeni takrat najstniški srčni utripi, kot so Johnny Depp, Leonardo DiCaprio in River Phoenix.

Ta frizura z zavesami je preprost slog. Odrežite lase, jih razdelite nekje blizu sredine. Lahko je oblikovan gladko ali grdo in izgleda odlično z valovitimi in kodrastimi lasmi.

Če želite celoten videz, so e-fantje povezani tudi z rolkanjem, pobarvanimi nohti, kapicami, kombiji in drugimi modnimi 90-ih, dolgimi rokavi pod majicami.

Nazaj k lasem, bomo začeli z nekaj odbitki e-fantov, svežimi iz Instagrama, in nekaj primerov tega vročega sloga v resničnem svetu.

1. E-fant Lasje

Tukaj je odličen primer las Tik Tok. Ravni lasje so na sredini daljši, z nekaj dolgimi plastmi ob straneh. Seveda je najbolje videti, ko ste na plaži.

Ebojski lasjeCameron Porras

Te tekoče zavese se začnejo dogajati, ko lasje postanejo dovolj dolgi. Ciljajte v dolžino nosu ali brade. Če lasje še niso tako dolgi, samo še rastejo. Prav tako je lahko koristno, da se med rastjo las ostrižete, da ohranite dobro obliko.

2. pričeska E-Boy

Oblikovanje tega videza je lahko tako preprosto, kot da ustvarite del ali dodate izdelek za dodatno teksturo in držite.

Pričeska E-boyJoel Weyer

Prvi korak pričeske e-boy je del. Če želite najti svoj naravni del, počešite mokre lase naravnost nazaj. Nato rahlo pretresite lase s prsti kot glavnik in pojavil se bo naravni del. Ali pa poskusite stresati glavo od strani do strani in poglejte, kje končajo lasje. Tu se lasje želijo ločiti.

Seveda lahko lase ločite, kjer koli želite – desno po sredini, bolj na eno stran ali pa sploh ne.

1. Matthew Larence 2. Louis Partridge 3. William Roepstorff 4. Vinnie Hacker 5. Felix Mallard

Zdaj pa izdelek za lase. Nekateri tipi las v nekaterih letnih časih morda sploh ne potrebujejo nobenega izdelka. Lase le razdelite in pustite, da se posušijo na zraku.

Za sušna poletja, suhe zime ali dodano prostornino ali ločevanje uporabite izdelek. Najprej volumizirajoči šampon in/ali balzam dajejo lasem več volumna. Nato uporabite lahek izdelek, kot je balzam za lase, krema za lase ali pomada z nizkim zadrževanjem..

Kako oblikovati lase E-Boy

Med prsti in dlanmi nanesite količino izdelka v velikosti drobiž do niklja in ga vtrite skozi lase. Za to neurejeno ločitev lase razčešite s prsti v vse smeri, tudi nazaj. Končajte tako, da stisnete skupaj nekaj kosov.

Lase lahko rahlo posušite tudi s sušenjem las s prsti, vendar lahko deluje tudi sušenje na zraku.

3. E-Boy + kodrasti lasje

Frizura e-boy deluje tudi za kodraste lase. Ta videz je nosila tudi Timothee Chalamet. Del je lahko opredeljen, izven središča ali subtilen.

E-boy kodrasti lasjeSebastien Andrade

Tudi kodrasti kroj je spredaj daljši, zadaj krajši. Obrobje običajno pokriva čelo in morda obrvi, vendar ne več.

E-fant lasje kodrastiMarqui Jordan

Če želite oblikovati te kodraste zavese, na vlažne lase nanesite pršilo z morsko soljo, da izboljšate in zaklenete teksturo. Nato zaključite s kremo za kodre za mehkobo in držite.

S sušilcem za lase z difuzorjem dobite želeni videz. Če sušenje z zrakom deluje na vaše lase, je to tudi super.

4. Odbitki E-Boyja v resničnem življenju

Tu so enaki odbitki in stili e-fantov, kot jih vidimo pri običajnih fantih. Način nošenja tega videza je bolj raznolik, kot ga vidimo na Tik Toku in Instagramu.

E-fantovska frizura

Lasje: Tyler Kelbert Model: Brighton Bangerter

Ta pričeska ima volumen in osrednji del, vendar so zavese počesane nazaj. To ni neurejen videz, ampak kul način za nošenje srednje dolgih las na čist način.

E-fantovska frizura Jordan Catalano Jared LetoJelle Vissers

Za ta daljši videz so zavese šiške najkrajši del kroja do brade. Neredna tekstura je nekoliko bolj 90 -letni grunge z hinto Jared Leto kot Jordan Catalano.

Zdaj je to prednja stran stila e-boy, kaj pa ostalo? To je odvisno od tebe. Daljši rez vam bo omogočil, da lase potegnete za uho. Krajše stranice lahko gredo nad uho.

Zavese za lase 90. let Azijski moškiBrivnica Zim

Tu so klasične zavese, ki bi lahko prerasle v rez Tik Tok. Mnogi fantje se odločijo za podrezovanje, ne do kože, ampak krajše stranice pod daljšimi lasmi. Za debele in azijske lase to posvetli lase in olajša nadzor. Fini lasje bodo morda želeli obdržati dlje ob straneh, da povečajo volumen.

Frizura za zavese E-boyJelle Vissers

Ta rez se rahlo nagne nad uho. Pri daljših laseh je lahko kot tako nizek ali strm, da ustvarite kratko frizuro zadaj z daljšimi zavesami spredaj.

Stranski del frizure e-boyHiša Popol

Frizura e-boy ni nujno neurejena. Tukaj je sodoben pogled na lase iz 90. let s stranskim delom. Ena stran šiške se vrti navzgor, druga stran pa se počesava čez kratke lase.

ebojska pričeskaPoročila sva se z lasmi

Tukaj je še en čist in gladek videz z osamljeno vitico. To bi lahko bil bolj formalni način oblikovanja te frizure.

valoviti lasje e-fantaJelle Vissers

Še ena valovito kodrasta različica z rezom do brade in krajšimi zavesami. Ta dolžina deluje tudi za ravne lase, vendar je teksturiran volumen res laskav.

Stranski del frizure E-boyJelle Vissers

Preizkusite videz Tik Tok s stranskim delom za močan pretok na eni strani. To je še en način nošenja las v 90. letih in enostaven način, da z isto frizuro e-boy dobite drugačen videz.

ebojska frizura za najstnikeNick Thomas

Seveda je to priljubljen slog pri mlajših fantih. Ta najstnik postavlja temelje za videz e-fanta, ko lasje postajajo daljši.

Neredne ebojske zavese las Johnnyja Deppa 90 -ihHayden Cassidy

Da bi dobili teksturiran, neurejen videz Johnnyja Deppa, razpršite vlažne lase s 4-6 brizgami razpršila soli. S prsti ga vtrite skozi lase, ustvarite del in lase položite na svoje mesto.

Tako je veliko načinov, kako lahko lase e-boy oblikujete in jih strižete ob straneh in nazaj. Poiščite sliko in jo pokažite svojemu frizerju in stilistu, da se prepričate, da dobite točno tisti kroj, ki ga želite

Ta objava lahko vsebuje partnerske povezave. Za več informacij preberite naše razkritje.

About the author