Frizura Shag za moške: potem + zdaj

Kaj je frizura shag? To je oblikovana frizura z veliko plastmi. Shag ima običajno šiške, valove ali kodre, zaloge in dolge lase na vratu. Ampak ne vedno.

Ta slog 70 -ih in 80 -ih ter včasih 90 -ih se vrača tako za moške kot za ženske. Prikliče prejšnja obdobja glasbe in stilov, pa tudi bolj nedolžen čas – ko so si moški pobarvali lase in nosili Spandex kot modno izjavo. David Bowie, Bob Dylan, Mick Jagger, Rod Stewart in Eddie Van Halen so nekaj pomembnih odbitkov rock ‘n’ roll shag.

Ta večplastna moška frizura je odlična za valovite ali kodraste lase. Ustvarja laskavo obliko, hkrati pa daje teksturo in dodaja gibanje. Ta shag še vedno deluje za ravne lase, le ne bo imel toliko volumna. Razen če ne dobite dovoljenja.

Oglejte si te kratke, srednje dolge in dolge odbitke za moške. Ti stari in odseki imajo lahko retro občutek, rokerske vibracije ali pa izgledajo futuristično.

Moška frizura Shag

Moška frizura ShagJack Mead

Težko je reči, ali je ta dolgoplastni rez z resicami iz preteklosti ali prihodnosti, vsekakor pa izgleda dobro. Kratke plasti na vrhu dodajo volumen povsod, medtem ko je ob straneh in zadaj veliko dolžine.

Frizura 70 -ih let Shag

Moški z lasmi iz 70. let Frank ZappaUživajte v podjetju Hair Collective

Od Roda Stewarta do Franka Zappe je bil ta valovito kodrast kroj videti v 70. letih in je še danes. Če lahko dodate brke na krmilo, še bolje.

Lasni odbitki za kratke lase

Kratki in kosmati odbitki imajo ponavadi neenakomerne šiške in dolžino na hrbtu z nekaj teksture in volumna. To je lahko začetek obdobja odraščanja ali končna dolžina.

Cool moški odbitki z resicamiJack Mead

Odrezana frizura je moškim vrnila šiške. Zdaj obstaja veliko svežih načinov nošenja obrobja, kot je ta raztrgan kroj, ki doda teksturo povsod.

Moški neurejeni lasjeJelle Vissers

Za retro in rokerski občutek nosite lase dlje z veliko teksturiranega rezanja in neurejenega oblikovanja. Na vsaki dolžini dlaka razkrije uho.

Moška frizura s poljščinoAaron Kiely

Druga različica pridelka, ta kul kroj, zamenja običajno bledenje za daljši izrez, ki ga navdihuje kepara.

Sesekljan pridelek haricutUživajte v podjetju Hair Collective

Za ravne lase sloji in razkosani kosi pomagajo ustvariti volumen, ki ga imajo naravno teksturirani lasje. Malo izdelka in oblikovanje s prsti naredi ostalo.

Brit pop shag las fantje moškiJoe in Co.

Slogi Shag z dolgimi robovi so bili priljubljeni pri britanskih pop skupinah, kot sta Pulp in Oasis.

Moški kratki lasjeChristian Miranda

Ta svež slog je vsekakor poslovni spredaj in zabava zadaj, kontrastne kratke ravne obrobe z daljšimi valovitimi lasmi zadaj.

Rocker lasje lasje valoviti kodrasti moškiBrivci Rokk Man

Ta valovita frizura ima klasično obliko in veliko plasti, ki dajo teksturo in olajšajo oblikovanje las. Težko območje zalista resnično naredi profil.

Srednje dolgi kosmati lasje

Moški srednji lasje so daljši od kratkih in krajši od dolgih, z veliko različnih kosov in stilov, tudi v dlaki. Glede na striženje so lahko lasje daljši ali krajši. Ali s cipaljem, bodite oboje hkrati.

Moški bob s šiškamiNicholas Giberson

Daljši lasje so lahko bolj dlakavi. Tukaj je kul moški bob s šiškami v neurejenem slogu.

Kul azijski moški frizura shag cipalJoe in Co.

To je klasična frizura z debelimi, ravnimi lasmi. Teksturirani konci dodajo ta kosmat videz, da se držijo ravnih las. Ta rez je prav tako v trendu s temnejšim bledenjem namesto celotnega območja stranskih žil.

Moški odbitki srednje dolžineAaron Kiely

Moški lasje postajajo daljši in bolj ohlapni in tukaj je odličen primer. To je klasičen moški kroj s kančkom dodatne dolžine in veliko večplastnega gibanja.

Moška frizura 90 -ih letSpencer Lloyd Patrick Grimshaw

Blondinci poudarjajo ta videz v 90. letih in poudarijo šiške in dolg izrez te kul valovite ščetine.

Kako oblikovati frizuroJesse P. Gil

Medtem ko je frizura shag najpogosteje obrabljena z ohlapnim obrobjem, to ni edina možnost. Tukaj je kul neurejen pompoz, ki se pretaka v dolge plasti.

Valoviti + kodrasti lasje Shag

Shag je bil narejen za teksturirane lase, ki so ustvarile laskavo obliko in prinesle val in kodranje. Igrajte se z deležem šiška v dolžino, da ustvarite svoj videz.

Bob Dylan moška frizura s kodranimi lasmiLinda Lehto

Ta frizura Boba Dylana je brezčasna kot njegova glasba. Oblika je polna, vendar plasti ohranjajo lase svetle.

Kul moški frizura z curly shagCasey K.

Morda nikoli nismo pomislili, da bi združili brke, otroške šiške in kodrasto cipalko, zdaj pa spet razmišljamo.

Moški lasje z curly shagKamilla Albani

Za drugačen delež spredaj in zadaj je ta kul videz težak na robu in lažji na pretoku.

Moški z dolgimi kodrastimi lasmiBesedilo na republiškem salonu

Če se vrnem k primerjavam rock zvezd, je ta videz navdihnil Eddie Van Halen, vendar je ostarel bolje od nekaterih njihovih melodij. S svetlo obrobnimi lasmi in dolžino las do ramen je ta videz toliko bolj deskarski kot rokerski.

Dolgi moški za moške

Če tako dolga ravna frizura ni za vas, si oglejte te dlake z obliko, gibanjem in tokom. Oblikovanje je tako preprosto, kot da z lahkim izdelkom, kot je krema za lase, skozi mokre lase pustite, da se posuši. Ali za največjo prostornino uporabite sušilec za lase.

Cool moški frizuri z dolgimi lasmiAaron Kiely

Če se niste strižili eno leto, ste morda odkrili, da imajo ravni lasje neko teksturo. Ohranite dolžino in jo očistite s to hladno frizuro na vratu.

Emo lasje za najstnikeJessi Bennet

Ta čudežno ustvarjena dlaka dodaja toliko življenja sicer ravnim lasem. Plus lasje so lažji, premični in enostavni za oblikovanje.

Moški z dolgimi lasmiDip In Gloss

Za ravne lase z rahlim valovanjem frizura shag prinaša to teksturo in volumen. Za te fine lase poskusite z lahkim izdelkom, kot je pena, za boj proti kovrčanju ali solnemu pršenju, da izboljšate teksturo.

Shag frizura za dolge lase moškiLasje Ollie Taylor-Banks

Nasmeh, ko dobro izgledaš in se tega zavedaš. Rahle plasti lahko moške lase tako olajšajo, da jih nikoli ne boste želeli potegniti nazaj v punčo ali čop.

Moški z dolgimi lasmiBarvna palica Ventura

Te dolge zlate ključavnice imajo namige na krila Farrah Fawcett in mi smo tukaj zaradi tega.

Ta objava lahko vsebuje partnerske povezave. Za več informacij preberite naše razkritje.

About the author