Odbitki na valovih: 8 novih stilov in navodila

Frizura z valovi je trenutno priljubljen trend. Medtem ko sta vala 180 in 360 tradicionalno črna, se fantje z vsemi vrstami las lotijo. Ali obstaja frizura z ravnimi lasmi za latinoazijske, azijske ali bele fante? Bolj kot imajo lasje teksturo, lažje jih je mahati. Ravni lasje sicer mahajo, vendar potrebujejo več časa in potrpljenja.

Tukaj je vse, kar ste želeli vedeti o valovih. To je zelo tesna moška pričeska.

Najboljša frizura za 360 valov

Frizura na valovih je živahna. Za polne valove 360 ​​se izognite zoženju, ki samo odreže bočnice in izrez. Vsaka fade frizura deluje z valovi, od nizkih do visokih. Srednje ali visoko bledenje zmanjša te valove na 180 valov, vendar je to tudi zakonit videz. Če že imate zbledelo, jo lahko obdržite ali zrastete. Večina fantov doda tudi obliko.

Dolžina striženja za valove je odvisna od tipa las. Več teksture imajo lasje, krajši morajo biti. Na drugi strani ravni lasje potrebujejo več dolžine za valove.

  • 1 ali 1,5 frizura (1/8 ali 3/16 ″) za grobe lase
  • 2 stranska frizura (1/4 ″) za srednjo teksturo
  • 3-4 frizerska frizura (3/8-1/2 ″) za kodraste lase
  • 4-5 frizerskih odbitkov (1/2-5/8 ″) za ravne lase

To so dobre smernice, vendar boste ugotovili, kaj najbolje deluje za vaše lase.

Fade odbitki z valovi

1. Taper Fade + Waves

Konusna frizura z valoviMojster Dorian

2. Frizura z nizkimi valovi

Frizura z nizkimi valoviVic Mešanice

3. Frizura Mid Fade Waves

Frizura s srednjimi zbledelimi valoviJose Montejano

4. Frizura High Fade Waves

Frizura z visokimi zbledelimi valoviJose Crespo

5. Frizura 180 valov

Frizura 180 valov z bradoNapiši brivca

6. Valovita frizura z del

Valovita frizura z delomJose Montejano

7. Valovi za kodraste lase

Valovi za kodraste laseDarth Fader – Carlos Chandia

8. Valovi za ravne lase

360 valov za ravne laseGospod Yung

Kako priti do 360 valov

Ključ do polaganja kodrov v valove je potrpežljivost in ščetkanje. Vse je v volkovanju – procesu izraščanja las, ščetkanju, kondicioniranju in trajanju ali omejevanju valov za vzpostavitev valov. Koliko časa potrebujete za volk, je odvisno od vrste las:

  • Grobi lasje: 6-8 tednov
  • Srednja tekstura: 8-10 tednov
  • Ravni lasje: 12+ tednov

V tem času je treba lase umiti čim manj. Vsaka dva tedna deluje pri nekaterih fantih. Ali pa pojdite na skupno umivanje, ki očisti lasišče in hkrati navlaži lase. Wolfing ne pomeni striženja las, vendar lahko sledite linijam, zožitvam in zbledelom.

Tako izgledajo novi valovi. Lahko vidite teksturo, vendar še vedno volite za večjo globino, definicijo in povezavo.

Kako priti do 360 valov360 Jeezy

Grobi lasje lahko ustvarijo valove z zelo kratkimi lasmi. Če valovi celo izginejo, to pomeni le, da so lasje predolgi. Prerežite se in vaši valovi se bodo vrnili. Za kodraste in ravne lase pričakujte bolj ohlapen vzorec valov kot bolj teksturirani lasje.

Kako krtačiti 360 valov

360 Wave krtača

Preden začnete s ščetkanjem, potrebujete valovno krtačo. Valovite ščetke so vedno iz prašičje ščetine, bodisi 100% bodisi pomešane z najlonskimi ščetinami. Krtače iz ščetin iz merjasca so trde, a nežne do lasišča in razporedijo olja v naravno negovane lase. Najlonske ščetine so trše in težje prehajajo skozi gostejše lase. Krtače so lahko mehke, srednje ali trde.

Mehka krtača iz ščetin prašiča je najboljša za krajše in ravne lase, srednja ali mešana krtača za daljše lase. Trde ščetke lahko dražijo lasišče, še posebej glede na to, koliko ščetkanja potrebujejo valovi.

Druga značilnost, ki jo je treba iskati v čopiču za valove, je oblikovana glava namesto ravne. Krivulja ima največji stik z lasiščem, da kar najbolje izkoristi vsak potez čopiča. Nekaterim fantom je všeč čopič z ročajem, mnogi pa se odločijo za čopič v vojaškem slogu brez ročaja. To vrsto čopiča lahko uporabite tudi za brado.

Če ne veste, kaj vam je všeč, poskusite to vojaški čopič srednjega merjasca za manj kot 10 USD. Ali pa si oglejte najbolj priljubljeno krtačo za 360 valov. Torino Pro Curve Wave krtača je srednje trda s ščetinami iz merjasca in najlona za lase, primerne za volkodlake. Stane več, vendar mnogim fantom pomaga hitreje oblikovati valove. Za krajše lase ali občutljivo lasišče poskusite Torino Pro Wave krtača #560, priporoča tudi waver 360 Jeezy. Položi volka, vendar ne doseže lasišča in deluje za sveže reze, navpično ščetkanje in zaključne seje krtač.

Vzorec valovite krtače

Tukaj je opisano, kako priti do 360 valov. Krtačite, krtačite in nato še nekaj. Začetni valovi lahko zahtevajo eno uro ščetkanja na dan, vendar ni nujno, da je vse naenkrat. Razdelite ga na štiri 15-minutne seje.

Vzorec je enostaven. Začnite blizu krone in krtačite naravnost v vse smeri, kot ura. Nato se osredotočite na krono s kratkimi gibi iz središča krošnje. Ko so valovi vzpostavljeni, lahko krtačenje po diagonali namesto naravnost iz krone izboljša povezave.

Slika: 360 Jeezy

Izdelki 360 Waves

Valovi prihajajo iz ščetkanja, vendar valovi masti in durag pomagajo izboljšati njihovo teksturo in jih položiti. Za ogled vzorca ščetkanja uporabite tudi ogledalo.

1. Mast za valove

Mast valovi lase in pomaga pri polaganju valov. Obstaja veliko možnosti in mnenj o tem, kaj uporabiti. Obstajajo pomade, kreme in masti, ki delujejo. Medtem ko mnogi kolebajoči prisegajo na stare šolske možnosti, kot je Murrayjeva, te pomade na osnovi nafte niso naša prva izbira.

Petrolatum zavira vlago, vendar jo tudi zadržuje. V bistvu so lasje prevlečeni z njim, zato sijaj in mehkoba prihaja iz izdelka, ne iz las. Nasprotno pa različne vrste olj negujejo in izboljšujejo zdravje las. Kaj boste uporabili, je odvisno od vas, tukaj pa je nekaj naših izbir za izdelke 360 ​​valov:

  • Cold Label Wolfin Pomade Ta naravni balzam je namenjen volkodlaku z dodatnim oprijemom. Namesto vazelina kondicionira in drži s kombinacijo olj, karitejevega masla in čebeljega voska ter eteričnih olj. Preverite tudi Hladna oznaka 7 sokov olje za lase za dodaten lesk in vlago.
  • Smoothie SheaMoisture iz kokosa in hibiskusa za krepitev kodrov To je zelo priljubljen izdelek za črne lase, ki deluje tudi za valove. Uporabite ga pred ščetkanjem za mehkejše in bolj kondicionirane lase. Deluje tudi za ravne lase.
  • Roller Coaster Waves Ta mazivo na vodni osnovi vsebuje olja argana, oljk, avokada in vitamina E ter aloe vero in karitejevo maslo za hidracijo in sijaj. Uporablja bencin, vendar ne kot prvo sestavino. Konzistenca, podobna kremi, je enostavna za nanos in ima dovolj prostora za ravne do srednje teksturirane mahanje. Morda ni dovolj močan za grobe lase.

2. Durag

Durag vam pomaga ustvariti valove. Po nanosu izdelka in ščetkanju dajte durag spat ali čez dan. Tlak stisne lase, izboljša teksturo in položi valove.

Najboljša tkanina za lase je svila, vendar je draga. Naslednji je najboljši saten, imenovan tudi svilnat. Tesno tkani poliester ne bo ujel las. Satenski duragi se razlikujejo po kakovosti, zato je najboljši sodnik občutek. Na dotik mora biti svilnato gladka. Zdi se, da se sredi središča lahko pojavi v valovih, zato se temu izognite, če je mogoče.

3. Ročno ogledalo

Če želite videti, kaj počnete, si priskrbite ročno ogledalo, da preverite poteze čopiča, napredovanje valov in stanje vaše krone.

Ta objava lahko vsebuje partnerske povezave. Za več informacij preberite naše razkritje.

About the author