Perm pričeske za moške: Popoln vodnik

Perm pričeske za moške so lahko dramatična in dolgotrajna sprememba vašega trenutnega videza. Sodobni trajni izdelki lahko naredijo karkoli, od povečanja glasnosti do ustvarjanja tesnih spiralnih kodrov in vsega vmes.

Komu so namenjene trajne rokavice? Kdorkoli! Trenutno vroči trend je korejska perma za azijske moške, vendar to še ni vse. Perms lahko poveča vse debele in grobe lase, vključno s špansko fantje. Fantje in moški gledajo, kakšno je življenje s kodri. Perms deluje tudi za kodraste fante, tudi temnopolte, za ustvarjanje novega vzorca kodranja.

Kaj je perm?

Perm je okrajšava za “stalni val”. To je kemični proces, ki razgradi strukturo las in spremeni teksturo, kar povzroči valovite, kodraste ali ravne lase.

Če želite dodati kodre, se lasje ovijejo okoli palic. Velikost palice določa končno teksturo z manjšimi palicami, ki ustvarjajo zaostrene kodre, večje pa z ohlapnejšimi valovi. Nekatere trajne izdelke uporabljajo tudi toploto.

Kako izgleda perm?

Perm spreminja naravno teksturo las, zato so rezultati odvisni od naravne teksture in vašega cilja. Vrsta perma vpliva tudi na to, kako ohlapni ali tesni so kodri ali valovi. Močna trajna obloga je lahko zelo subtilna, na primer koreninska, ki poveča volumen las z minimalnim kodranjem, ali pa je nepogrešljiva, kot spiralna trajna obloga.

Perm pričeske za moške

Zdaj se sprašujete: “naj dobim perm?“Če želite spremeniti lase, zagotovo! Seveda pa traja tudi čas in denar. Več o tem kasneje. Mnogi saloni se najprej posvetujejo. S to vadnico lahko preizkusite tudi kodraste lase.

Perms niso samo za fante z ravnimi lasmi. Za kodraste in črne lase lahko perm olajša oblikovanje las z rednim vzorcem kodrov in manj kovrčavih las.

  • Črni moški perm prejPrej
  • Perm za črne moške poPo

Melisa

Vrste permov

Obstajata dve glavni vrsti trajnih sredstev in prihajajo z različnimi imeni:

Perm – Cold Perm – Nastavitev Perm – Dovoljenje za eno dejanje

Klasična trajnica, popularizirana v 80. letih, uporablja raztopino za perm in lase, ovite okoli valjev ali palic. Ta vrsta trajne obloge je boljša za finejše vrste las in ljudi, ki iščejo ostrejše kodre, vključno z obročki in spiralami.

  • Trajni moški valjčki za lase

Frizerski salon BAMJaxx Chin

Kodri so bolj močni, ko so lasje mokri, in jim koristi oblikovanje z izdelki za kodraste lase.

Postopek je hitrejši od vroče perm in zato običajno cenejši.

Hot Perm – Digital Perm – Dvojna akcija Perm – Korejska Perm

Poleg raztopine za trajno uporabo vroča permica uporablja temperaturno nadzorovane palice in infrardečo toploto. Dobro deluje za navadne do debele lase. Rezultat je naraven volumen, ohlapni valovi in ​​majhni vzdrževalni kodri. Kompromis je, da je ta vrsta perma težja za lase.

Tako kot naravna tekstura so vroči kodri in valovi za perm ohlapnejši, ko so mokri, in bolj izraziti, ko se posušijo.

Korejska trajna ni drugačna trajna, ampak vroča trajna, ki ustvarja valovite pričeske, ki jih navdihujejo korejske zvezdnice.

Hladna Perm Vroča Perm
Perm rešitev Perm raztopina + toplota
Finji tipi las Debelejše vrste las
Tesnejši kodri – obročki + spirale Ohlapnejši kodri – volumen + valovi
Več definicije kodra, ko so mokri lasje Več definicije kodra, ko so lasje suhi

Primeri in slogi dovoljenj za fante

Nadaljujte z branjem slik vseh različnih vrst perma ter nekaj pred in po njem.

Valovita perma za moške

Ti ohlapnejši slogi so vroča perma.

Root Perm

Root Perm za moškeMoški salon Robusten

Naravni valovi

Naravna valovita obloga za moškeJaffy Wong

Lahka Perm

Lahki perm moškiChi Salon Bangkok

Beach Waves Perm

Perm moški perm moškiFrizerski studio Jane

Valovita Perm

Valovita perm za moškeJaxx Chin

Body Wave Perm

Perm perm moškiJaime Valdés Umetnik za lase

Ohlapna Perm

  • Človek perm prejPrej
  • Perm za moške z bledenjemNazaj + Zbledi
  • Ohlapna obloga za moške

Jaime Valdés Frizerka

Curly Perms za moške

Ti kodri, obročki in spirale so hladna trajna.

Kodri iz obročev

Kodrasti perm moškiSilvia Louise

Srednje dolga kodrasta Perm

Jaime Valdés Umetnik za lase

Tesni kodri – Justin Timberlake

Kodrasta perm za moškeStudio West Lane

Spirala Perm

Spiralna perm moškaCamryn Blair

Kako oblikovati moške s trajnimi lasmi

Trajna perila vam ne bo dala umiti in obrabiti las, ampak zelo blizu. Vsi kodrasti lasje imajo koristi od izdelkov, ki opredeljujejo kodranje in se borijo proti kosi. Vse, kar potrebujete, je izdelek, ki ga ne puščate, na primer krema za lase in nekaj pramenov, ki škripajo ali zvijajo prste. Nadaljujte z branjem, če želite še nekaj priporočil o izdelkih za trajne lase.

Najboljše moške pričeske za perm

Moška perma z bledenjem

Moška perm z izginjanjemMJ’s Hair Beauty Barber

Kratka pričeska + Perm

Kratki trajni lasje za moškeJaime Valdés Frizerka

Srednja dolžina Perm

Moški s trajno dolžino srednje dolžineKumiko Akisada

Perlet kegljač

Cipli so se vrnili. Trajnost se vrača. Združite oboje za frizuro za vse stranke, brez poslovnih moških. Menimo, da je perlet najbolje videti z kodri po celem telesu, vendar se nekateri fantje odločijo za naravnost spredaj, kodre pa za zadnjo kombinacijo. Tega ne priporočamo, vendar vas tudi ne bomo ustavili.

Sarah NolenSarah NolenGroove Salon Co..

Pogosta vprašanja o perms za moške

Koliko časa traja trajna obloga?

Čas obdelave perma za moške je lahko od ene do treh ur, odvisno od tega, kako dolgi in gosti so lasje. Hladna trajnost je hitrejša od vroče.

Kako dolgo traja trajna obloga?

Perm mora zrasti. Za fante s kratkimi lasmi lahko trajna obloga traja 3-4 mesece ali celo več za daljše lase.

Korenska trajna lahko osveži videz, če ste predani kodrom.

Kje dobiti perm?

Poiščite lokalni salon, ki je specializiran za trajno uporabo, in preverite njihovo delo na Instagramu. Najcenejša možnost tam morda ni vredna, če izgleda slabo.

Koliko stane perm?

Cena perma je odvisna od vrste trajnosti, trajanja in lokacije. Približno sto dolarjev je ponavadi izhodišče in od tam naprej narašča.

Ali je trajna škoda za vaše lase?

Odvisno je od rešitve za trajno uporabo, vendar se večina salonov odloči za najmanj škodljive formule. Toplota iz vročih trajnih las je močnejša za lase kot hladna, vendar naj vas to ne odvrne. Nežni šamponi in globoki balzami pomagajo oživiti lase.

Poškodovani in barvani lasje morda niso izvedljiva možnost za trajno oblogo. Pogovorite se s svojim stilistom.

Kako se znebiti perma?

Tehnično mora trajnica zrasti ali biti odrezana, če pa ste res nesrečni, morate poskusiti nekaj stvari.

Najprej se čim prej pogovorite s svojim stilistom. Morda bodo lahko poskusili znova brezplačno. To je le, če si ne zaslužijo druge priložnosti. Prav tako je vredno zaprositi za denar nazaj, če morate k drugemu.

Če mislite, da so lasje takoj napačni, jih umijte s šamponom. Nova trajna kosilnica se ne sme zmočiti ali oprati 48 ur, zato je to prvi korak.

Globok balzam ali tretma s toplim oljem lahko pomaga tudi pri sprostitvi kodra. Deluje lahko tudi toplo olivno olje ali enaki deli ogretega oljčnega olja in aloe vere.

Najboljši izdelki za trajne lase

Kodrasti lasje zahtevajo drugačne izdelke kot ravni lasje. S čopičem zamenjajte glavnik s širokimi zobmi ali a krtačo za razpletanje za daljše lase. Če še niste, spite na a saten ali svilena prevleka za blazino, zdaj je čas za nadgradnjo. Mehka in tesno tkana vlakna se ne vlečejo za lase kot bombažna pločevinka. Ne bo vam žal.

Najboljši šamponi + balzami za trajne lase

Po trajni uporabi poiščite šampone in balzame, namenjene kodrastim in/ali predelanim lasem. Kodrasti lasje so ponavadi bolj suhi kot ravni lasje, ker olja lasišča ne potujejo tako daleč navzdol. Enako velja za trajne lase, zato sta vlaženje in negovanje bistvenega pomena. Vendar pa lahko težki ali oljni izdelki tehtajo kodre.

Lase ni treba šamponirati vsak dan. To je bolj za čiščenje lasišča kot karkoli drugega. Vendar ne preskočite balzama. Uporabiti ga je treba vsakič, ko se tuširate s tedensko globinsko nego za suhe lase in zategnjene kodre.

Doma Perm

Domača trajna lahko ima še bolj katastrofalne rezultate kot barvanje z lastnimi rokami, vendar tukaj je trajna različica nepremagljive moške barve za lase.

  • Dashu Fast Down Perm je voluminozna zgradba, ki gladi lase korejsko perm za 15 USD in 10 minut. Vredno poskusiti, kajne?

Izdelki za trajno nego las

Kot je navedeno zgoraj, trajni lasje niso slog pranja in nošenja. Je pa nizko vzdrževanje. Ko nežno iztisnete vodo iz las, nanesite kremo za kodre in pustite, da se posuši na zraku. Vse, kar potrebujete, so prsti, da skodrate in zasukate kodre. To zadostuje za veliko fantov, za več pa dodajte kremasto pomado.

Veljajo vsa ta priporočila za izdelke za kodraste lase. Preverite tudi:

Ne nazadnje sledite navodilom za trajno uporabo. Na splošno ne smete umiti las dan pred trajno ali 48 ur po tem. Brez barve las dva tedna. In klor bo posušil lase. Lasje bodo tudi bolj zdravi, če jih sušite na zraku in ne s sušilcem za lase. Toda spet sledite posebnim navodilom vašega salona in vprašajte, če imate kakršna koli vprašanja. Zdaj pa uživajte v teh kodrih!

Ta objava lahko vsebuje partnerske povezave. Za več informacij preberite naše razkritje.

About the author