10 najbolj vročih idej o pričeski Havana Twist

Havana twist je zaščitni slog, ki nastane z zvijanjem naravnih las in debelih havanskih podaljškov, kar daje lažji, a obsežnejši učinek. To je preprost način za popestritev vaše podobe.

Zato je strokovnjak za pletenje Andrea Carter salona Beau Monde Salon v Louisiani pridobi veliko strank, ki se odločijo za havanske zasuke, in dokazuje, kako enostavno je namestitev lasnih podaljškov v zameno za dolgotrajen zaščitni slog. Zvitki v Havani običajno trajajo povprečno 8 tednov. Pri nameščanju zvitkov je treba uporabiti havanske lase.

Od prikupnih žemljic do elegantnih čopkov do pometanih modelov, dobro postavljeni zvitki vedno dajejo prednost edinstvenim frizuram brez veliko truda! Drugi slogi uporabljajo svetle barve in modne dodatke za lase, kar vam daje svobodo pri oblikovanju, medtem ko imate v lasti malo vzdrževanja.

Pred naslednjim sestankom za lase si oglejte našo navdihujočo zbirko fotografij havanskih pričesk za ženske.

Majhen havanski twist

majhen zasuk havaneInstagram @monaxbanks

V majhnem zasuku Havanne umetni lasje skoraj niso prepoznani. Ko jih vključite v svoje lase, boste uživali v oblikovanju las, kot želite.

Havana Twist Crochet

Havana Twist CrochetInstagram @ashleynaowellness

Če pogledamo iz korenin, ne bi opazili, da so te ključavnice kvačkane, prepletene s pravimi lasmi. Havana twists pričeske so subtilne, a presenetljive pri ustvarjanju lastne identitete.

Če želite, da so ti zvitki bolj naravnega videza, prosite svojega frizerja/stilista, da uporabi metodo nevidnega zvijanja ali metodo nevidnega korena. Obe metodi dajeta vašim lasem naraven videz, medtem ko kvačkate v zvijanju.

Long Havana Twist

dolg zasuk havaneInstagram @thelabailey

Pred namestitvijo teh zvitkov si izpihajte lase. Pri korenu uporabite izdelek na osnovi smetane in slog vedno ovijete s satenskim šalom. Prav tako pogosto oljite lasišče z dolgimi pričeskami, da se izognete suhosti.

Kratek havanski twist

kratek zasuk havaneInstagram @ravishing_tresses

Ali ste vedeli, da imate lahko zaščitni slog, ne da bi uporabljali lasulje ali podaljške? S tem kratkim havanskim zvijanjem boste imeli drzno pričesko, ki ščiti tudi vaše ključavnice. Dodani dodatki za lase ga lahko še bolj oživijo.

Havana Twist Bob

havana twist bobInstagram @afro_dreamz

Havana zvite pletenice in bob kroj do ramen odlično delujejo na afroameriških laseh kot v sanjah. To zaščitno pričesko lahko ločite na kateri koli strani glave za boljši pogled na najboljše obrazne poteze.

👉 Oglejte si več afriško-ameriških pričesk.

Mini Havana Twists

mini havana twistInstagram @rosegameofbraids

Paradirajte s temi mini zvitimi ključavnicami povsod! Petite in uber enostaven za vzdrževanje; samo uporabite svoje najljubše olje, in ste pripravljeni!

Havana Mambo Twist

havana mambo twistInstagram @braidsmafia

Glede na njeno funky ime lahko pričakujete enako funky pričesko! Začnite s programom z zvijanjem pričesk, kot so ti havanski mambo zvijači.

Velik havanski twist

velik zasuk havaneInstagram @queenveehair

Ti vrvi, podobni vrvi, so glavna značilnost večjih havanskih zvitkov. Lasje z velikim zvijanjem naredijo vaše lase bolj obvladljive, da ne omenjam, da so tudi elegantne in zaščitne.

Jumbo Havana Twist

Instagram @hairby_luvlybrownInstagram @hairby_luvlybrown

Nosite jumbo in debele! Ko imate tako čudovite lase, se čim bolj ponosite na havanski videz. Dodajte nekaj vrhuncev, kot je ta globoko rdeč zvitek, ki se je neopazno zlil med sukano črnim zvijanjem.

Srednji havanski twist

srednji havanski zvitekInstagram @slaybraids.bytaqueen

Ti srednji havanski zvitki so vpleteni v pletene lase in zviti navzdol do koncev. Naredite lahko kakršne koli izboljšave ali jih oblikujete, kakor želite, in še vedno boste imeli odlično pričesko.

Ta pričeska je namenjena ženskam s črnim tipom las 3B-4C. To je zaščitni slog, ker uporablja veliko težkih izdelkov. Te se razlikujejo od pletenic, vendar lahko za to poskrbite na enak način! Svoje zvijače iz havane držite stran od vode, sicer se vam bo celo življenje dobesedno razpletlo na tleh!

About the author