11 slik koničastega reza za naravne lase, ki jih morate videti

Naravni zoženi rez je naravna frizura, ki se postopoma skrajša, ko se spušča po vratu in za ušesi. Konični kosi so neverjetno elegantni in brez težav pri vzdrževanju. Poleg tega boste navdušeni, ko boste izvedeli, kako noro vsestranska je ta naravna pričeska!

S svojimi dolgimi lasmi na vrhu sta grma in vozli le dve stvari, ki jih lahko naredite s svojo grivo, vaše čisto zožene stranice pa lahko služijo kot platno za modno obrito obliko.

Koničaste “frote” so v različnih barvah in oblikah-pixie, bobs, faux jastrebi, z ali brez šiška, kvačkanje, zvijanje ali naravni lasje-kot je dokazala The Taper Queen, Karess SydnorVir, ki prikazuje njene nagrajene stvaritve!

Izdelki in pravo orodje so ključni za zibanje te ostra kratka pričeska. Izdelki za vlaženje in držanje zapečatijo vaše pramene in vam omogočajo enostavno oblikovanje.

Pred naslednjim sestankom za lase si oglejte te fotografije najbolj drznih naravnih stožčastih rezil in stilskih idej.

Naravni konični rez na Pixieju

Naravni konični rez na PixiejuInstagram @kendrakenshay

Odmikajoč se, zožen rez, ki prihaja iz nabito polnih kodrov, bo za vedno kombinacija, ki jo boste občudovali. To tudi dokazuje, da se z modnimi barvami zožene naravne pričeske afroameriških žensk zaključijo z glavo!

👉 Oglejte si več pixies za črne ženske.

Koničasto podrezovanje za naravne črne ženske lase

Koničasto spodrezano za črne ženske naravne laseInstagram @ofa.04

Kodri na vrhu s koničastim podrezom so največja hladnost, ki jo lahko dosežete. Elegantni kratki slogi in moškost pri ženskah izgledajo tako dobro!

Tapirani lasje 4c z blond barvo

Tapirani lasje 4c z blond barvoInstagram @janainaaisha

Morda ga je težko vzdrževati, vendar je to naravno ostriženo striženje na laseh 4C tako vredno! Topla medeno blond barva las definitivno doda razsežnost in živahnost celotnemu videzu.

Konusni TWA za okrogel obraz

Konusni TWA za okrogel obrazInstagram @naturalbeauty365

Očistite robove tega kratkega teeny afro (TWA), tako da ustvarite osupljivo ostro striženo TWA frizuro, ki laska širokim značilnostim okroglega obraza. Tudi ta naravni konični rez z barvnim delom daje lepo globino. Za dodaten pridih lahko na eno stran dodate tudi obrito črto.

Koničast rez za naravne dolge lase

Koničast rez za naravne dolge laseInstagram @dariathecurlartist

Konusni rez na dolgih naravnih kodrih? Zakaj ne! Ta sestra si je vse svoje kodraste lase zaklenila, da so vsi omamljeni!

Taper and Twist Out za ženske tuljave

Taper and Twist Out za ženske tuljaveInstagram @chasity16janae

Ohranite te tesne zvijače s skrito konico in dodajte nekaj dodatkov za lase! Z volumnom, telesom in držo – naravni črni lasje še nikoli niso bili tako dobri!

Koničast rez za tanke lase

Koničast rez za tanke laseInstagram @blkhairstory

Kratek konus zbledi daje celotnemu slogu določeno dimenzijo. To pomaga, da imajo tankolaske dekleta polnejše lase.

Stožčaste stranice kot nalašč za izraščanje kodrov

Konusne stranice, kot nalašč za izraščanje kodrovInstagram @natalliapekena

Ne bodite sramežljivi – podarite svojim naravnim lasem koničasto striženje, saj si kratke naravne pričeske zaslužijo vse navdušenje, ki ga prejmejo danes.

Big Chop z bledenjem konice

Big Chop z bledenjem koniceInstagram @michelllearaujo

Ta zožena frizura naredi sodoben videz ženske z močjo.

Frizerka Michelle Araújo iz Brazilije pravi: »Mislim, da je ta naravno zožena pričeska videz 21. stoletja. Vidim, da veliko žensk dela enako striženje, ker se počuti lepo in ne čutimo, da bi morali imeti več dolge lase. Tako kratkih las še nikoli nisem imela in jih ne bi mogla bolj ljubiti. “

Za oblikovanje las uporabite izdelke, ki jim ne bodo dali tako kodraste definicije, ker se jim bo zataknilo v glavi. Uporabite lahko zelo preprost izpust in veliko glavnega glavnika in pripravljeni ste, Araújo pa ugotavlja, da za to sploh ni treba imeti posebne oblike obraza.

Kratek in naraven koničast rez

Kratek in naraven koničast rezInstagram @hair_by_dana_salon

To kratko in naravno zoženo frizuro je naredila stilistka Dana Alexander iz Trinidada in Tobaga. Idealen je za dame, ki zaradi napornega poklicnega ali družabnega življenjskega sloga ne želijo porabiti veliko časa za oblikovanje las, in za tiste, ki iščejo nekaj razburljivega in enostavnega za vzdrževanje.

Alexander dodaja: “Najboljša stvar pri tej frizuri je dolžina na vrhu, ki vam omogoča različne možnosti oblikovanja za različne tipe las, kot so tuljave prstov, zvijanje, vozli Bantu, kompleti palic, izpihovanje in redno pranje.”

Kratke naravne odbitke za črne ženske, kot je ta, lahko prilagodite z delom z obliko glave in obraza. Alexander ugotavlja: »To je odlična možnost za ženske v prehodu ali tiste, ki si želijo krajše in bolj obvladljive dolžine, a še vedno iščejo možnosti oblikovanja.

Lahko pustite, da se vaši kodri prosto spustijo po obrazu, ali pa jih potisnete nazaj, da boste dobili videz frohawka. Za ta slog je Alexander naredil nekaj prstnih tuljav, da je kodram dodal definicijo in nadzor za dolgotrajnejšo pričesko.

Edgy Faux Hawk in naravna konična pričeska

Edgy Faux Hawk in naravna konična pričeskaInstagram @jmb.hair

To je naravna koničasta frizura, pobarvana s temno bakreno ombre barvo. To je mohawk v uredniškem slogu, ki ga je mogoče nositi vsak dan. Oblikoval jo je stilist curl Jason Baker iz Ohia, vsestranskost pa je eden izmed kul delov tega reza.

Nekateri pozitivni učinki pixie striženja na zožene lase so, da je tako preprosto oblikovati in da uporabljate veliko manj izdelkov. Baker nadalje pojasnjuje: »Kratke lase je veliko lažje obvladati pri pranju. Ne glede na to, ali gre za kodre 2a ali 4c, je zelo preprosto! “

About the author