13 najbolj vročih burgundskih pletenic

Bordo pletenice so zaščitna pričeska, pobarvana v temnejšem odtenku rdeče-vijoličnih tonov, razdeljena na kvadratne ali “škatlaste” dele. Burgundija je bogat, moden odtenek, ki odlično dopolnjuje afriško-ameriško pričesko, saj vsakemu kosu doda rob in zapletenost.

Poleg tega se slastna barva dobro prilega vsakemu tonu kože in se tudi enostavno zlije s črnimi naravnimi lasmi. Prav tako ni meja za sloge, ki jih lahko ustvarite-nosite ga naravnost nazaj, poševno, v pundži ali z okrašenimi gubami-na vsak način bo videti čudovito. Zdaj se morate samo odločiti, kako boste nosili te izvrstne rdečkaste kose!

Pred naslednjim sestankom za lase si oglejte te čudovite fotografije najbolj priljubljenih bordo pletenic!

Burgundske pletenice z vrvico

Burgundske pletenice z vrvicoInstagram @serkalem_braids

Strune se že dolgo uporabljajo za okrasitev pričesk s črnimi ženskami. Zapleteni vzorci, dopolnjeni s podrobnimi dodatki, naredijo dolge škatlice čudovite!

Jumbo Box pletenice

Jumbo Box pleteniceInstagram @bunnybraids

Znane pletenice Poetic Justice Janet Jackson so zdaj popestrene z rdečkastim tonom za bolj seksi videz. Te bordo jumbo box pletenice za veliko dekle izgledajo bolje, ko so bolj debele.

Črne in bordo pletenice

Črne in bordo pleteniceInstagram @giftedhandsondeck

zagotovo začinjeni s črno magijo! Stilistka Tisha s to črno-rdečo kombinacijo na škatlah vpletenih las ni zgrešila.

Kratek bordo bob s pletenicami

Kratek bordo bob s pletenicamiInstagram @kytas_touch

Odstopanje od običajnih dolgih pletenic s kratkimi lasmi s škatlastimi pletenicami je revolucionaren slog. Pridobite te živahne rdeče pletenice, ki se pojavljajo s prejo in kroglicami, in uživajte v svojem dnevu s seksi videzom!

Trikotne pletenice

Trikotne škatleInstagram @braidsbybhillion

Tudi pri koreninah lahko pokažete, kako modne so lahko vaše velike pletenice! Trikotni vzorci posnemajo veliko modelov las, ki so v teh dneh! Pridobite več inspo iz teh vročih trikotnih pletenic.

Burgundija rdeča ombre v pletenem slogu

Burgundija rdeča ombre v pletenem sloguInstagram @_lamabi

Bordo ombre na prepletenih dolgih laseh je pogumna in pogumna odločitev! Vprašajte svojega stilistka o dodatni negi in uporabi izdelkov, ki sta potrebni za vzdrževanje te mojstrovine.

Pletenice v majhni škatli

Pletenice v majhni škatliInstagram @hairbynodia

Majhne pletenice so nekoliko bolj zapletene od običajnih, a vseeno vredne dolgega čakanja na stolu. Črni konci dodajo tudi učinek potopitve za dodatno bleščanje. Pri oblikovanju las lahko lase zvijete navzgor in jih spremenite v zabavno škatlo, ki je pletena navzgor.

Blondinke in Burgundija Box pletenice

Blondinke in bordo pleteniceInstagram @crowndbylinds

Blond pletenice v škrlatni barvi so lahko vaš slog! Če ste krasna dama s temnim odtenkom kože, jih preizkusite. Poudarjanje teh debelih bordo pletenic s platinastimi vrvicami in prejo ne bo škodilo tudi slogu.

Temno bordo pletenice

Temno bordo pleteniceInstagram @lehfirminostyleh

Temnejši lasje popolnoma mešajo videz, medtem ko pletenice izstopajo. Te čudovite pletenice izdeluje stilistka Letícia Firmino iz Sao Paula, BR.

Firmino opisuje: »Od otrok do odraslih imajo pletenice zelo sproščen slog, kar omogoča uporabo različnih vrst pričesk. Lahko ga kombinirate s stili in osebnostmi ter dodate tudi različne dodatke. “

Tistim, ki razmišljajo o tem, da bi naredili te pletenice, Firmino z gotovostjo predlaga: »Naredite to, ker vam bo zelo všeč! Lahko se naredi v vseh vrstah las, od najbolj gladkih do kodrastih. Pred in po pletenju je dobro narediti nekaj vlaženja, da se lasje ne poškodujejo in ne lomijo. “

Bolj diskretni ljudje se lahko odločijo, da bodo barve nosili bolj kot lasje. Za tiste, ki imajo radi kaj drznejšega, lahko izberejo kaj bolj pisanega in bleščečega, kot so ti bordo rdeči lasje.

Burgundske kvačkane pletenice

Burgundske kvačkane pleteniceInstagram @1corin11.15

Kvačkane pletenice s kodrastimi konicami so takšna pričeska, ki jo je enostavno oblikovati.

Te hipi boho kvačkane pletenice je ustvarila stilistka Gabrielle Samuel s Havajev. »Moja najljubša stvar pri tem slogu je, da je polno kvačkanja. Za dosego tega videza sta potrebovali le dve uri. Zaljubljen sem tudi v barvo in različne teksture, «pravi Samuel.

Za dame, ki želijo takoj dobiti te pletenice, vprašajte svojega stilista o lepi lasulji in lasnih podaljških.

Micro Burgundy Box pletenice

Micro Burgundy Box pleteniceInstagram @slayedbyangel_

Z natančnejšim oprijemom manjših skupin za pletenje dobite lepši videz mikro pletenic.

Samo poglejte te bordo pletenice iz sredine hrbta, ki jih je ustvaril Angel Waring, pletenica za lase iz Conwaya, SC.

»Moj najljubši vidik tega sloga je, da so njeni naravni lasje izključno črni/rjavi. Vse lase ima vpet med bordo vezavo in prav preseneča me, kako veliko stvari lahko narediš z lasmi, «poudarja Waring.

Waringov nasvet, če želite ta videz, je, da izberete barvo, ki jo lahko nosite vsak dan. Škatlaste pletenice običajno trajajo od enega do dveh mesecev – včasih celo dlje, če veste, kako skrbeti za lase.

Box pletenice so zaščitni slog, ki se odraža v rasti, zato je prav, da še naprej negujete lase spodaj, medtem ko so v njih. S tem slogom lahko naredite skoraj vse.

Rjave bordo pletene škatle

Rjave bordo pletene škatleInstagram @tammys_beauty_care

Box pletenice so zelo elegantne, enostavne za oblikovanje in modne. Tudi te pletenice ne zahtevajo veliko vzdrževanja.

Po besedah ​​stilistke Tamekia Barnett iz Kalifornije: »Moja najljubša stvar pri teh pletenicah so različne barvne dimenzije in tehnika, ki se uporablja za dosego teh popolnih pletenic. Škatlaste pletenice bi imel za zabaven slog. “

Srednje do dolge škatle v bordo barvi

Srednje pletene pletenice v bordo barviInstagram @braidedbykilla

Nekatere rdeče pletenice bodo pomagale poudariti ton kože bolj bronastih žensk.

In te srednje dolge posamezne pletenice z bordo barvo las to idejo dokazujejo.

Stilistka iz Gruzije Kameko Houston svetuje: “Ženski sem dala vedeti, kakšne izdelke bom potrebovala, da bi dosegla ta videz, to bi bilo 9 pakiranj Queen B Braiding Hair in Shime Jam.”

Za oblikovanje naredite prikupno prepleteno pričesko do polovice ali visoko pecivo, da jih ne boste imeli na obrazu.

About the author