15 najboljših pletenic iz rdeče škatle za leto 2021 je tu

Rdeče pletenice so vrsta pletenic, ki lase delijo na “škatlaste” ali kvadratne oblike. Njegova glavna uporaba je zaščita naravnih las pred ostrim soncem in seveda-da njihov uporabnik izgleda ognjeno glamurozno in pritegne pozornost!

Živahno pričesko za energične in samozavestne ženske so rdeče škatlice nosile slavne zvezdnice, kot sta Keke Palmer in Rihanna, da bi uničile stereotipe in navdihnile ženske povsod.

Vsi poznamo nešteto, raznolik svet rdeče barve. Od bordo do bakrenega do rdečega gasilskega avtomobila – vaš odtenek kože se bo odločil, kateri odtenek boste izbrali. Svetli bakreni omamljajoči se pari okrasijo z globokimi porjavitvami, medtem ko živo rdeče in hladno bordo izgledajo neverjetno na temnejši polti.

Če govorimo o vzdrževanju, je to relativno enostavno in lahko traja do tri mesece, če je dobro vzdrževano. Ključnega pomena je sam postopek pletenja, saj boste za ustvarjanje teh kosov, ne da bi bili pretesni in glede na vaš stil, potrebovali zaupanja vrednega strokovnjaka za pletenice..

S tako močno pričesko boste zagotovo odšli! Nadaljujte z branjem najbolj trendovskih rdečih škatlic v tem letu!

Burgundija rdeča

bordo rdeče škatleInstagram @beauty_and_beats_by_ash

Velike škatlaste pletenice v bordo rdeči barvi. Kakšen zalogaj, a zanesljiva zmaga v vseh pogledih!

Dolge pletenice

Dolge rdeče škatliceInstagram @thamy_braids

Ko imate tako čudovite lase, je prava stvar, da zrastete in naredite te čudovite rdeče škatlice!

Rdeči Bob

Rdeče škatlice pletenice bobInstagram @styledbyavii

Ja. Vse dobrote elegantnega boba, vendar z rdečimi lasmi v škatlah. Koliko hladnejšega lahko dobite?

Rdeče kvačkane pletenice

Rdeče kvačkane škatleInstagram @crownedbyrm

Od pletenic do reza do barve je celotna rdeča škatla iz pletenic umetniško delo.

Temno do svetlo rdeče ombre

temne do svetle ombre rdeče škatleInstagram @_niquestylez

Kot ogenj, ki se počasi plazi po platnu globoke, temne noči. Celoten videz rdečega odtenka iz pletenice si zasluži drugi pogled.

Trikotne pletenice

Rdeče trikotne pleteniceInstagram @millyb_creations

Pristop Doritos-las do svetlo rdečih škatlic! Zadovoljen vzorec, ki je enako lep. Pridite in si oglejte nekaj najboljših stilov pletenic v obliki trikotnikov.

Bakrene rdeče Jumbo Box pletenice

Jumbo rdeče škatleInstagram @ellihairbraiding

Zaščitno elegantni, ti ohranjajo barvo in vlago. Tako barva zaradi dodatne zaščite traja dlje. Oglejte si naše najnovejše slike pletenic jumbo box tukaj.

Svetlo rdeča

Svetlo rdeče škatleInstagram @styles_by_tashi

Škrlatne rdeče pletenice iz škatlice so močan kos, ki ga lahko nosite. Pokažite jim, kdo je šef!

Črne in rdeče pletenice

Črne in rdeče pleteniceInstagram @cotyplecieszrybnik

Raven truda, ki ga vložite v oblikovanje las, ne ostane neopažen. Črno do rdeče ombre na dolgih pletenicah resno daje življenje!

Maroon Red

Maroon rdeče pleteniceInstagram @stylesby.tee

Bodite ustvarjalni in hkrati ohranite zdravje las! Zarjavela rdeča barva na pletenicah je vsekakor odtenek, ki ga morate preizkusiti.

Auburn rdeče pletenice srednje dolžine

Auburn Srednje rdeče škatleInstagram @devinerootz

Prava količina kestenjasto rdeče s škatlastimi pletenicami pomaga prižgati sijoče zardevanje, zlasti za deklice, bogate z melaninom.

Blondinka in rdeča

Rdeče in blond pleteniceInstagram @cardinalsi_hair

Odličen začetnik pogovora ali čedna zaključna izjava, tovrstna škatlasta pletenica z rdečimi lasmi je lahko marsikaj. Oživite vsako sobo in prenesite to prijazno vzdušje kamor koli greste.

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga, Simone Cardinal

Frizerka @ Hennessy Salon East v Edmontonu, AB

Kako bi opisali ta videz?

Pekoče in začinjeno! To je za blondinke, ki obožujejo malo barv. S tem lahko še vedno uživate v blondinki z malo več zabave. Škatlice iz pletenice so zelo trendovske, z dodajanjem rdeče pa postane toliko bolj vroče.

Kakšen nasvet za nekoga, ki razmišlja o tem?

Mislim, da bi moral vsak, ki išče malo avanture, vsekakor poskusiti škatlice. Vendar ga ne bi priporočal osebi z lepimi otroškimi lasmi, saj bi veliko potegnil. Toplo ga priporočam damam, ki živijo na robu polnem divjine. To je zagotovo slog, ki ga lahko nosite večkrat in lahko traja 3-6 mesecev. Pranje in vzdrževanje sta zelo enostavna.

Rdeča in rjava

Rdeča in rjavaInstagram @copana_braider

Vprašanje&A z ustvarjalko sloga, Vando

Hair Braider @ Copaňa v Košicah na Slovaškem

Kako bi opisali ta videz?

Ta pričeska iz pletenice se ne šteje za elegantno. Rekel bi, da ima raje etnični pridih in ustreza energični osebnosti z dušo divjega dekleta. Osebno so mi všeč majhne lesene kroglice, ki poudarijo celoten vtis in ustvarijo izviren divji slog.

Kakšen nasvet za nekoga, ki razmišlja o tem?

Življenjski slog in modni slog sta ključnega pomena. Barva las pravzaprav ni zelo pomembna. Etnični učinek se lahko pričara na kateri koli glavi pri uporabi naravnih odtenkov las Kanekalon. Svojim strankam vedno priporočam, da izberejo takšno kombinacijo, v kateri se bodo dobro počutile.

Pletenice Big Box

Pletenice Big BoxInstagram @slayed.by.gabe

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga, Gabrielle Christy

Kozmetolog z licenco @ Slayed By Gabe v Gonzalesu, LA

Kako bi opisali ta videz?

Te rdeče pletene pletenice so zaščitni slog, ki bi bil odličen za nekoga, ki gre na počitnice. Je enostaven za vzdrževanje in daje boginji vzročni videz s pop barvo in kodri.

Pri tem slogu mi je všeč njegova vsestranskost. Lahko ga vse oblečete navzdol, v pecivo z nekaj visečimi kodri ali pa potegnete nekaj pletenic v čop s hrbtom navzdol in bi šlo z vsako obleko!

Kakšen nasvet za nekoga, ki razmišlja o tem?

Ta slog običajno traja približno 3 mesece brez kodrastih las, vendar s kodrastimi lasmi bi trajal približno 1-2 meseca. Za pletenje strankinih las uporabljam pletene lase Kanekalon in kvačkanje las Free Tress za kodre, tako da lahko po potrebi odrežete kodre. Deli trikotnika so zelo vroči in edinstveni, zato se za določitev ločitve uporablja krmiljenje robov. To je najbolj priljubljen slog za prihajajoče poletje!

Temno rdeče pletenice iz škatle

Temno rdeče pleteniceInstagram @queen_dynat

Vprašanje&Z ustvarjalcem sloga Modinat Adaranijo

Frizer & Makeup Artist @ Dynat’s v Indianapolisu, IN

Kako bi opisali ta videz?

To je trikotna škatla s stranskim delom, ki je popolnoma privita, da daje polne bordo učinke. Trikotni del je bil popolnoma ločen ter lepo in tesno spleten, da so ohranjeni lasje, da bi slog trajal dlje. To je zaščitna pričeska za vse ženske, ki preprečuje, da bi bili lasje izpostavljeni slabemu vremenu in preprečuje poškodbe las. Slog traja vsaj 1-2 meseca, odvisno od načina ravnanja z lasmi.

Kakšen nasvet za nekoga, ki razmišlja o tem?

Preden greste k stilizatorju, je bolje, da si lase operete in posušite brez olja/kreme. Prav tako je pomembno zagotoviti, da stilist, ki ga boste obiskali, ne bo premočno vlekel in ne bo uporabljal veliko lasnih podaljškov, tako da ne bo preveč obremenjeval lasišča ali iztrgal robov. Na splošno je zelo dobra frizura v škatli – manj boleča in lepa, če je narejena pravilno.

About the author