19 najbolj vročih ganskih pletenic – ideje za leto 2021

Ganske pletenice so afriški slog zaščitnih kronastih pletenic, ki gredo naravnost nazaj. Znane so tudi kot pletenice Cherokee, nevidne koruze, banane, naravnost ali svinčniki. Kar jih naredi izjemnih pri drugih zaščitnih pletenicah, je, da vključujejo uporabo lasnih podaljškov za gostejši rezultat. Ne glede na obliko obraza lahko te pletenice ustvarjalno spremenite v različne vzorce, ki lahko zmehčajo, podaljšajo ali uravnotežijo vaše lastnosti! Ne pozabite najprej na lase nanesti vlažilnih sredstev za enostaven postopek pletenja.

Ta trendovska frizura vam omogoča, da svoje ostre lase utripate z barvami, vzorci in manšetami, hkrati pa ohranite svojo naravno pod zaščito. Ni vam treba občasno rezervirati terminov v salonu, saj ti lahko trajajo tedne do mesece, odvisno od tega, koliko TLC dajete tem lepotcem! Spodaj so najbolj iskani slogi pletenic iz Gane, ki jih lahko preprosto preprosto ustvarite.

Ganske pletenice z roza barvo

Za srednje dolge laseInstagram @futibraids

Bodite edinstveni in kul s tem edinstvenim slogom pletenic, ki vam za enostavno upravljanje pade tik pod ramena. Upoštevajte spiralni vzorec in kako prikazuje temne korenine za čudovit kontrast. Pričeske iz Gane, ki tkajo pletenice, lahko okrepite s pletenicami ali edinstvenim barvanjem, kot je ta.

Jumbo Gana Cornrows

Jumbo ganske pleteniceInstagram @studio.aprigio

Izjemno velike pletenice iz Gane tvorijo drzno izjavo, ki laska vsem teksturam las. Dolgi debeli slogi pletenic pogosto obljubljajo zelo nizko vzdrževanje z nekaj razpoložljivimi kosi las.

Ganske pletenice za srednje dolge lase

Ganske pletenice za srednje dolge laseInstagram @silverhairgh

Medtem ko se večina deklet odloči za dolge pričeske iz Gane, ki pletejo pletenice, so kratke dolžine, ki imajo zapleten zaključek, vedno videti odlično.

Ombre lasje

Ganske pletenice z ombre lasmiInstagram @myrebraids

Zjutraj se zbudite in se počutite pripravljeni za odhod s temi super seksi visokimi lasmi v čop z ombrejem. Ti dolgi lasje imajo vsestranskost oblikovanja na toliko načinov, kot je top punđa. Ganske pletenice v kombinaciji z ombre barvo las ustvarjajo močno pričesko.

Zig Zag pletenice

Zig zag ganske pleteniceInstagram @blished_hands01

Ta fantastičen vzorec tkanja v Gani je sestavljen iz suhih koruz, pletenih v čednem cik -cak dizajnu. Poskusite, če iščete edinstven način za oblikovanje las v trendovskem zaščitnem slogu.

Debele ganske pletenice

Debele ganske pleteniceInstagram @trancadapathy

Z le nekaj izvrstno narejenimi pletenicami lahko uživate v prednostih zaščitnega sloga z nizkimi stroški vzdrževanja. Izmenjujoče jumbo pletenice s tankimi, pobarvane z živo rdečo barvo, dodajo kontrast celotnemu videzu.

Gana Twist In a Ponytail

Ganske pletenice v visokem repuInstagram @sleek_stylz

Če ste ljubitelj visokih čopkov, poskusite s tem vzorcem, ki vam daje eleganten in enostaven čop, ki ga drži glam dodatek. Končan videz ustvarja seksi avro, ki še vedno deluje kot prijazen in sproščen slog. Pričeske iz pletenic iz Gane se pogosto izvajajo v različnih stilih čop.

2 pletenice

2 prameni ganske pleteniceInstagram @rodi_beauty

Gambo pletenice Jumbo 2 iz pramena ponujajo čudovit način odstranjevanja las z obraza in zaščite las pri prehodu med sproščenim in naravnim slogom.

Half Updo Gana pletenica

Napol navzgor ganske pleteniceInstagram @trancadapathy

Ta izvrstni pleteni slog vključuje debele pletenice in suhe koruze, ki jih menjavajo. Lase lahko zaključite v debelih ganskih tkanjih in jih nosite v privlačni polovici navzgor.

Krma v ganskih pletenicah

Krmi v ganskih pletenicahInstagram @tantalstyles

V tem tankem stilu pletenic so pletenice na lasišču navzdol po zatilju. Sproščeni tanki kosi vam dajejo več ustvarjalnosti za oblikovanje las in izbiro nošenja ganskih pletenic navzgor ali navzdol.

Velike pletenice

Velike pleteniceInstagram @slayedbymelb

Ganske pletenice so še vedno priljubljene zaradi enostavnega vzdrževanja in izjemnega videza! Eden najbolj trendovskih stilov je zamenjava super tankih in jumbo pletenic za bolj opazen videz.

Gana pletenice na blond lase

Ganski pleteni lasje na blond lasehInstagram @ashleymsparrow_

Te izjemne gambo jumbo pletenice iz vanilije na soncu so vsekakor treba poskusiti! Za večji poudarek lahko dodate nekaj izmenično tankih pletenic.

Ganske pletenice naravnost nazaj

Ganske pletenice naravnost nazajInstagram @savsstyles

Te dolge pletenice na kraju samem ponujajo neomejene sloge, ki jih lahko poskusite! Od polovice navzgor, nizke žemljice ali lepega čopka do tega, da jih preprosto spustite z dodatki, vam bodo te pletenice absolutno pokazale pravi pomen vsestranskosti!

Ganska pletenica z biseri

Blond pletenice s kroglicami in koruzamiInstagram @hairbykey___

Hitro plemenite, tako da preizkusite ta pleteni slog Gane z elegantnimi kroglicami na koncu teh sijočih blond dolgih pletenic! Super zabavno in spogledljivo!

Ganske pletenice za kratke lase

Ganske pletenice za kratke lase z biseri in koruzoInstagram @fancy_claws

To je zabaven, a prefinjen slog ganskih pletenic za kratke lase. Lahko se odlično obnese pri ženskah v skoraj vseh starostnih skupinah z različnimi tipi las (grobimi, finimi, ravnimi ali kodrastimi). Všeč mi je dejstvo, da ga lahko naredite krotkega ali norega in nezaslišanega, na robovih pa naredite kroglice.

Da bi se izognili suhemu lasišču in kosmičem, potrebujete tudi Pletenico & Kondicionirni sprej (3 v 1 Spray Treatment Mizani), ki ne pušča vlažilca in pomirja lasišče, ter proti prhljaju, ki vam daje zdravo lasišče in lase.

Boginja Gana Pletenice

Boginje ganske pleteniceInstagram @@ art.d.elis

Te pletenice iz Gane so boginje in boho navdihnjene pletenice.

Všeč mi je eleganca, ki nastane, ko je slog pravilno izveden na pletenicah iz Gane.

Pred namestitvijo tovrstnih pletenic je priporočljivo temeljito posvetovanje pri oblikovanju. Dolgoživost tega sloga je odvisna od številnih dejavnikov. Po mojih izkušnjah lahko ti zvijači trajajo 3-6 tednov.

Velikost pletenic iz Gane, ki jih izberete, prav tako prispeva k trajanju zvijanja (manjši zvitki trajajo nekoliko dlje). Lahko imate aktiven življenjski slog, na primer ples in lahkotno plavanje. Ker pa za ustvarjanje teh pletenic uporabljate samo dva pramena svilnatih las, se lahko zvitki zdrsnejo navzdol ali se prezgodaj izravnajo.

Gana pletena Updo

Upha pričeska iz GaneInstagram @blackhairideas

Naravni črni lasje izgledajo osupljivo, če so oblikovani in visoki ter dodani z rdečimi odtenki, ne da bi bili preveč na vrhu. Ganske pletenice je enostavno oblikovati v frizuro.

Suhe ganske pletenice

Suhe ganske pleteniceInstagram @silverhairgh

Skinny ganske pletenice, kot so te, se začnejo z zapletenimi koruzami, ki se srečujejo s strani in nazaj v sredino. To je čudovit učinek!

6 Frizura iz Gane

Pričeska iz Gane s 6 pletenicamiInstagram @arti_tude

S 6 pletenicami popeljite svoje pletenice na naslednjo stopnjo in dodajte manšete za bolj okrašen videz.

About the author