20 Lepih pričesk za črne otroke v trendu leta 2021

Tako kot otroška moda tudi lasna industrija vedno prihaja s starostjo primernimi, a trendovskimi slogi in črne otroške pričeske še nikoli niso bile bolj lepe! Oglejte si nekaj teh odličnih stilov, ki jih lahko izberete za svojega otroka.

Pleteni konjski rep

Pleteni konjski repInstagram @hairforittt

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga, Meagan Tayylor

Samostojni kozmetolog @ Hair For It v Brooklynu, NY

Kako bi opisali ta videz?

Ta videz je pleten Genie konjski rep. Pri tej pričeski za črna dekleta mi je najbolj všeč zlati pas in kodri.

Kakšen nasvet za nekoga, ki razmišlja o tem?

Pri dodajanju razširitev si vzemite čas in se prepričajte, da je vpet v pravo želeno točko na sredini glave in ne ob strani.

Zaščitne pletenice iz škatle

Zaščitne pletenice iz škatleInstagram @preprosto_mie08

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga, Miéchelle Walker

Neodvisni stilist v Evanstonu, IL

Kako bi opisali ta videz?

Pri slogu črnih otrok ji je všeč, da lahko dodate pisane vrvice in nakit za lase. Pričeska postane resnično edinstvena, če dodate svoje dotike. Pričeska mi je všeč, ko so ji lasje spleteni, jih je malo vzdrževanja in naravni lasje so zaščiteni. Nenehno namažem njeno lasišče, da spodbujam zdravo rast las in to je to, dokler ne pride čas, da ji spustim pletenice. Njena tekstura las je ohlapnejši kodrasti vzorec in pogosto ji spletem lase, a da bi ti slogi ostali daljši, včasih dodam še pletene lase, da okrepim vse njene kodre, ki ostanejo v pletenicah, ne da bi se zmrznili.

Kakšen nasvet za nekoga, ki razmišlja o tem?

Box pletenice delujejo na vseh vrstah las, ker pleteni lasje resnično pomagajo, da se lasje zaskočijo. Brielleina tekstura las je bolj ohlapen kodrasti vzorec in pogosto ji spletem lase, a da bi ti slogi ostali daljši, včasih dodam še pletene lase, da okrepim vse njene kodre, ki ostanejo v pletenicah, ne da bi se zmrznili. Preden sta pranje las in globoko kondicioniranje pomembna, sem pustila, da se lasje posušijo na zraku, vendar jih boste, odvisno od teksture las, morali posušiti s sušilcem za lase, da jih rahlo poravnamo. Ko se lasje malo posušijo na zraku, ji oljem lasišče z oljem divje rasti (zdravo navlaženo lasišče je pomembno), ko ga razdelim v škatle. Za ta slog uporabljam metodo gumijastega traku, pri kateri si odrežete kvadratke las in položite gumijast trak, da po celem telesu naredite čopke, nato pa v vsak čop spletete pletene lase.

Ta pričeska je odlična vse leto, odlična za otroke in ženske na poti. Odlično za vse oblike obraza, saj lahko pletenice oblikujete enako kot katero koli drugo pričesko (čop, spletete svoje pletenice, 1/2 navzgor-1/2 z dolžino, nosite v punčki itd.). Ko so vaši lasje spleteni, ste pripravljeni nekaj tednov. Ohranite vlaženje lasišča in spite s pokrovom, šalom ali satensko blazino za zaščito las.

Pomp z nizkim izginjanjem kože

Pričeska Pomp z nizkim izpadanjem kože na stranskem deluInstagram @_thefinalcut

Vprašanje&Z ustvarjalcem sloga, Alexijem Sowardom

Barber @ The Final Cut v Boca Raton, FL

Kako bi opisali ta videz in kaj vam je pri njem najljubše?

Ta frizura za črne fante je v bistvu nizek stranski del zbledele kože. Pri tej frizuri mi je všeč, da večina frizerjev s svojimi teksturami las ne priporoča tega sloga, vendar se mi je zdelo super.

Katere izdelke priporočate za vzdrževanje in poustvarjanje tega videza?

Izdelki, ki jih priporočam za izdelavo tega videza, bi bili lahka pomada na vodni osnovi, sušenje z vročim zrakom do želenega videza in pihanje s hladnim zrakom za zapiranje obnohtne kožice in distribucijo izdelka.

Kakšnemu odjemalcu bi priporočili ta pogled?

To pričesko priporočam za vsako teksturo in strukturo obraza. V tem slogu se lahko lotite toliko različnih načinov, da prilagodite obraz svoje stranke.

Mohawk Fade

Mohawk Fade pričeskaInstagram @shaveandgroove

Vprašanje&Z ustvarjalcem sloga, Jonathanom Scottom

Brivec @britje & Groove v Plainfieldu, NJ

Kako bi opisali ta videz in kaj vam je pri njem najljubše?

Obleko tega črnega fanta bi opisal kot elegantno in moderno. Moje najljubše stvari pri tem sta dve dimenziji. S sprednje strani bi bilo videti le kot običajno zbledelo s srednje dolgimi lasmi na vrhu. S stranskega pogleda to ni le bledenje, ampak rafalno bledenje, ki poudarja idejo mohawka.

Katere izdelke priporočate za vzdrževanje in poustvarjanje tega videza?

Kar zadeva izdelke, sem uporabila CLEAR ICE GEL, da sem odkrila naravne kodre in položila bledenje.

Kakšnemu odjemalcu bi priporočili ta pogled?

Ta videz ni za mlade ali stare. Ta videz bi priporočil vsem, ki imajo to vrsto kratkih in kodrastih ali kratkih in zavitih las.

Zaščitna in lepa

Zaščitna in lepa pričeskaInstagram @thehalconexperience

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga Tiffany Milton

Strokovnjak za zaščito pričesk @The Halcon Experience v Rock Hillu, SC

Kako bi opisali ta videz in kaj vam je pri njem najljubše?

Spodaj predstavljena pričeska za črne otroke je zaščitna pričeska. Všeč mi je, kako imaš lahko drugačen videz in barvo, hkrati pa ščitiš svoje naravne lase!

Katere izdelke priporočate za vzdrževanje in poustvarjanje tega videza?

Ta videz je mogoče doseči na vseh teksturah las, dolžinah in barvah. Ta slog je zelo nizko vzdrževan in ga lahko nosite osem do deset tednov. Za najboljše rezultate priporočam obisk strokovnjaka za pravilno namestitev in spanje z satenskim pokrovom, da ohranite slog.

Kakšnemu odjemalcu bi priporočili ta pogled?

To pričesko priporočam vsakemu dekletu na poti. Idealen je za nekoga, ki nima časa za friziranje, se ukvarja s športom, gre na dopust, nekoga, ki preide na naravne lase, in za vsa dekleta, ki si upajo biti drugačna.

Simpatični vozli Bantu

Simpatični vozli BantuInstagram @herown.beauty

Obstaja svoboda pri ustvarjanju vzorcev lasišča in dodatnem opremljanju vaših mini top vozlov bantu. To je nekoč izjemno z dodatkom zlatega sijaja v vsakem vozlu.

Curly Top Fade

Frizura Curly Top FadeInstagram @quedabarber_

Vprašanje&A z ustvarjalko sloga, Que

Barber @All In The Wrist Barbershop & Akademija v Smirni, DE

Kako bi opisali ta videz in kaj vam je pri njem najljubše?

Ta videz bi opisal kot kodrasti vrh Fade. To je plešavost z novo generacijo. Najljubša stvar pri tem videzu, poleg tega, da je moj najljubši stil, je, da je zelo igriv! Na tej dolžini se lahko razgibate s svojimi kodri ali pa pustite, da se vaši kodri razrastejo in preidejo v videz “moške žemljice”, ki je iz dneva v dan bolj priljubljena.

Del v glavi je bil pravzaprav tam, da je začel svoj prehod v moško punčo, ločeval njegove kodre od zbledelosti. Navsezadnje mi je všeč ta videz in ga spodbujam svojim strankam, ki iščejo nov slog!

Katere izdelke priporočate za vzdrževanje in poustvarjanje tega videza?

Zelo priporočam Smoothie za izboljšanje kodranja Shea Moisture, Lusterjev S-Curl, No Drip Curl Activator in Curl spužvo. Za spodbujanje kodrov bi uporabil No Drip Curl Activator, za njim pa bi prišel z Smoothiejem za krepitev kodrov, da bi zaklenil vlažilce, pa tudi definiral kodre in mu dal lep sijaj. Moje stranke obožujejo vonj obeh izdelkov in včasih želijo izdelek kupiti od mene na kraju samem! Nenazadnje bom končal z gobico Curl. Curl spužva je postala nujna za vse starosti, da doseže videz “curly top”.

Še ena velika prednost teh izdelkov je, da so poceni. Tudi malo gre daleč! Vse te izdelke najdete v svoji lokalni kozmetični/brivski trgovini.

Kakšnemu odjemalcu bi priporočili ta pogled?

Ta videz priporočam strankam, ki se želijo spremeniti, še posebej tistim, ki se morda odločajo za velik izbor in iščejo nov slog. To bi bil popoln rez!

Še ena odlična stvar je, da je to striženje in slog mogoče doseči s katero koli teksturo las! Ne glede na to, ali se vračate v šolo, začnete novo službo ali se pripravljate na zmenek, je ta pričeska popoln način, da se predstavite brez besed.

Fancy Pleteni Updo

Fancy Pleteni UpdoInstagram @braidsbystacy1987

Tradicionalni črni otroški slog, ki slavi bogato kulturo. Zvite pletenice v žemljici vas popeljejo nazaj k afriškim koreninam.

Cornrow pletenice

Cornrow pleteniceInstagram @ckhairbelezacardoso

Črna moč prevladuje z uglednim nizom koruz. Črne lase ohranja zdrave z namenom, da ohranite dober videz.

High Top Fade

Pričeska z visokim bledenjemInstagram @miguelqstylez

Vprašanje&Z ustvarjalcem sloga, Miguelom Quillensom

Barber @Unlimited Styles n Kutz v New Orleansu, LA

Kako bi opisali ta videz in kaj vam je pri njem najljubše?

Ta poseben slog črnega dečka je znan kot nizka mešanica z visokim bledenjem. Moj najljubši vidik kroja je mavrični del, ki mešanico dopolnjuje do popolnosti.

Katere izdelke priporočate za vzdrževanje in poustvarjanje tega videza?

Za začetek uporabljam Andis Fade in Oster Fast Feeders za glajenje mešanice. Končal sem z Andisom Outlinersom, da bi ga postavil v vrsto.

Kakšnemu odjemalcu bi priporočili ta pogled?

Ta poseben slog se popolnoma prilega vsakomur, vendar deluje bolje pri otrocih, saj vsem lasem daje iluzijo svilnatih kodrov, če so pravilno narejeni.

Line up s 360 valovi

Line up s 360 valoviInstagram @360jeezy

Pretvorite svoje ukrivljene kodre v očarajoče valove. Za vzdrževanje te finese boste morda potrebovali stalno krtačenje, vlaženje in vlečenje.

Pletenica in zvijanje

Frizura iz pletenice in TwistInstagram @return2natural

Vprašanje&S ustvarjalko sloga, Shannon Foster

CEO / Lastnik / Kozmetolog z licenco @Returning 2 Natural LLC v Indian Trail, NC

Kako bi opisali ta videz in kaj vam je pri njem najljubše?

To je pletenica in zvijanje, polovično navzgor in navzdol zaščitni slog za črna dekleta. Moje najljubše pri tem je, kako nam zjutraj prihrani čas, ker mi ni treba vsakodnevno oblikovati hčerkinih las.

Katere izdelke priporočate za vzdrževanje in poustvarjanje tega videza?

Za ohranitev tega sloga priporočam, da ponoči nosite satenski pokrov. Po potrebi bi morali nanesti olje tudi na lasišče in na konce. Poleg tega z robovi Control poravnajte robove.

Ta slog naj bi običajno trajal dva tedna, odvisno od vzdrževanja doma in vrste/teksture las. Če želite znova ustvariti ta videz, uporabite debelo in kremasto balzam za puščanje, olje in kontrolo robov. Če imate raje lahek balzam, ki ga ne puščate, dodajte kremo za curl ali maslo za zvijanje.

Kakšnemu odjemalcu bi priporočili ta pogled?

Ta slog priporočam za otroka ali odraslo osebo z gostimi kodrastimi/kovrčastimi naravnimi lasmi. Delajoča mama, ki nima veliko časa za dnevno oblikovanje hčerkinih pričesk, ali delovni strokovnjak bi lahko cenila ta slog. Dobro deluje pri vseh oblikah obraza.

Visoka konusnost z dolžino

Visoka konica z dolžino pričeskeInstagram @stevethebarber

Vprašanje&Z ustvarjalcem sloga, Stevom Dariusom

Brivec @Steve The Barber v Harlemu, NY

Kako bi opisali ta videz in kaj vam je pri njem najljubše?

To je visok konus na straneh in na hrbtu. Ta stranka ima na vrhu veliko dolžine. Današnji mladini je všeč dolžina. Ob straneh in na hrbtu je čist in dolg do stila na toliko načinov.

Katere izdelke priporočate za vzdrževanje in poustvarjanje tega videza?

Nekaj ​​izdelkov bi uporabil za oblikovanje te pričeske. Začel bi s pomado/voskom ali gelom. Z dolžino obstaja vzdrževanje, zato je za nekatere mogoče uporabiti izdelek in toploto za želeni slog.

Kakšnemu odjemalcu bi priporočili ta pogled?

S tem slogom sem servisirala vse vrste las. Izdelki so ključni za vsako vrsto las.

Okrogel ali kvadratni obraz s to pričesko priporočam samo zaradi višine, dolžine in telesa, ki ga ta pričeska ustvari. Na dolgem ali ovalnem obrazu ne bi bilo videti tako lepo.

Stranke, ki najpogosteje zahtevajo ta trend, so milenijci, modeli in nogometaši.

Brezskrbno in ljubko

Brezskrbna in ljubka pričeskaInstagram @blush_by_bre

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga, Breanno Goodwin

Profesionalni stilist @Versus Salon v Virginia Beachu, VA

Kako bi opisali ta videz in kaj vam je pri njem najljubše?

Ta mala črna otroška pričeska je brezskrbna in ljubka! Moj najljubši del je, da čeprav ima razširitve, je to še vedno primerno za starost. Ta slog mi je pomagal spremeniti način, kako se je moja stranka počutila do sebe, ne da bi se družbeno dojemanje ali njeno spreminjanje spremenilo.

Katere izdelke priporočate za vzdrževanje in poustvarjanje tega videza?

Ta videz lahko dobite s podaljški za človeške lase ali sintetičnimi lasnimi podaljški po vaši izbiri. V tem primeru sem delno zašila s sintetičnimi lasmi. Lase sem pritrdila z iglo v obliki črke C in najlonsko nitjo.

Kakšnemu odjemalcu bi priporočili ta pogled?

To je super vstani in pojdi pogledat! Idealen je za vse, ki nimajo veliko časa za lase. Skoraj vsakdo ga lahko nosi kot zaščitni slog in ga lahko prilagodi za vsako starost, od otrok do odraslih.

Rezanje valov

Pričeska Wave CutInstagram @keilalabarbera

Vprašanje&S ustvarjalko sloga, Keilo Olivencia

Licenciran mojster brivnika @MVP Barbershop v Worcesterju, MA

Kako bi opisali ta videz in kaj vam je pri njem najljubše?

To je zelo priljubljena frizura v urbani kulturi in se imenuje “rezanje valov” ali “valovi”. Tako kot nekatere ženske zavidajo videz kodrastih las, veliko moških zavida videzu “valov”, ker jih večina moških težko pridobi, če njihovi lasje niso ustrezne teksture.

Všeč mi je ravnovesje med valovito teksturo in jasnim obrisom. Še posebej lepo izgleda s popolnoma zmešanim zožanjem ali zbledelom.

Katere izdelke priporočate za vzdrževanje in poustvarjanje tega videza?

Za pridobitev tega videza je pomembno najprej ugotoviti, ali ima oseba ustrezno teksturo las in vzorec kodranja. Nastane predvsem z rezanjem las z vzorcem rasti, znanim tudi kot “striženje z zrnom”.

Posamezniki ponoči pogosto nosijo krpe ali valovite kape, da dlake ostanejo na mestu. Redno ščetkanje las z vzorcem las pomaga ohraniti tudi ta videz. Izdelki na osnovi karitejevega masla, kot je Xotics Sweet Jamilla, so odlični izdelki, ki jih lahko uporabite za dokončan videz.

Kakšnemu odjemalcu bi priporočili ta pogled?

Kodrasti ali valoviti lasje so popolna tekstura las za ta videz. Ta videz je zelo običajen in sproščen, zato je kot nalašč tako za poslovneže kot za vsakdanjega fanta.

Half Up Half Down kvačkanje

Half Up Half Down Crochet pričeskaInstagram @naravno_sophia85

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga, Sophio

Frizerka na domu @Naturally Sophia in Queens, NY

Kako bi opisali ta videz in kaj vam je pri njem najljubše?

Ta slog je videz kvačkanja polovično navzgor, navzdol navzdol, pri čemer je sprednji del pleten s kvačkanimi lasmi, hrbet pa teče navzdol. Moja najljubša stvar pri tem slogu je, kako izgleda tako naravno, vendar vam ni treba skrbeti, da se boste vsako jutro prebudili, da bi se preuredili, kot bi to naredili sami.

Katere izdelke priporočate za vzdrževanje in poustvarjanje tega videza?

Za vzdrževanje tega sloga priporočam, da med spanjem nosite pokrov (svilnato kapico za prho). Od tam vam ne bi bilo treba storiti veliko.

Če začnete opazovati rahle dlake, priporočam, da se dotaknete mehkega gela ali pršila za kodranje in ga vlečete skozi kodre. Za pletenice spredaj lahko uporabite nadzor robov.

Kakšnemu odjemalcu bi priporočili ta pogled?

To je zelo vsestranski videz. Čeprav je to velik slog v afriško -ameriški skupnosti, bi rad raziskal ta slog za vsako narodnost, saj za ta slog ni posebnega “tipa las”. Tudi to ni preveč “vzgojeno” za otroke in ne preveč “otročje” za odrasle.

Starodavno ploski top

Starodavna pričeska z ravnim vrhomInstagram @yattedjaydee

Vprašanje&Z ustvarjalcem sloga, Jonathanom Darlingom

Barber @Jaydee’s Cuts v Las Vegasu, NV

Kako bi opisali ta videz in kaj vam je pri njem najljubše?

Temu pravimo staromodni ploski vrh z visokim bledenjem ob strani. Moja najljubša stvar pri tej frizuri je, da ni le eden najtežjih strigov, ampak simbolizira veliko, kar prihaja iz afroameriške kulture, vključno z modo in glasbo.

Katere izdelke priporočate za vzdrževanje in poustvarjanje tega videza?

Ko dosežete to frizuro, stranki priporočam, da kupi steklenico pršila za držanje, da bo Afro držal na mestu ves dan. Odvisno od podnebja, v katerem živite, morate kupiti razpršilo, ki najbolje deluje v vašem vremenu.

Kakšnemu odjemalcu bi priporočili ta pogled?

Ta videz je za tiste, ki so radi drugačni in imajo radi retro videz. Veliko športnikov, otrok in ikon nosi takšne lase. Ne glede na to, kje ste, boste izstopali pozitivno. Če las ne vzdržujete po striženju, vam tega ne priporočam.

Ta slog bi bil enostaven za ljudi z res debelimi lasmi. Vstal bo in držal na mestu z razpršilcem ali brez njega. Iskreno, to frizuro lahko nosi kdorkoli, a lahko vaš brivec opravi preizkus?

Beyoncé pletenice z limonado

Pričeska Beyoncé Lemonade BraidsInstagram @pampermeapril

Vprašanje&A z ustvarjalko sloga, April Soden

Licencirani frizer @Tressenoire / Yeluchi Un-ruly v New Yorku, NY

Kako bi opisali ta videz in kaj vam je pri njem najljubše?

V preteklih letih so ta slog imenovali “okoli poti dekleta pletenice”, v zadnjem času pa se imenujejo “Beyoncé limonade pletenice”. Najljubša stvar pri tem videzu je, da je kot nalašč za kratke ali dolge lase. Vse je odvisno od preferenc.

Katere izdelke priporočate za vzdrževanje in poustvarjanje tega videza?

Za ta videz sem uporabila izdelke za nego las Pamper Me April. Začel sem z naravnim oljem za rast las za mehčanje las. Nato sem ji namazal lasišče, da sem ohranil zdravo lasišče. Za ravne dele sem uporabil glavnik za podgane. Preden začnem vsako pletenico, dodam nekaj popravil roba za bolj urejeno pletenico. Ko končam s pletenjem, naredim vzorec s kroglicami in jih s palico za kroglice dodam vsaki pletenici. Kroglice pritrdim z gumijastimi trakovi.

Za konec sem poškropila z oljnim sijajem in držalnim pršilom s sijajem. Ta videz lahko ohranite tako, da ga ponoči zavežete s satenskim šalom.

Kakšnemu odjemalcu bi priporočili ta pogled?

Ta slog priporočam nekomu, ki išče zaščitni slog, ki bo trajal nekaj tednov. Idealen je za nekoga, ki želi narediti malo ali nič vzdrževanja, in to je slog, ki ustreza vsem starosti.

Pletenice & Zvita žemljica

Pletenice & amp; Frizura Twisted BunInstagram @haircandy2017

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga, Candice Forde

Frizerka @Hair Candy Salon v Parkville, MD

Kako bi opisali ta videz in kaj vam je pri njem najljubše?

Ta videz je pleteni slog z zvito pecivo. Pri tem slogu mi je všeč, da je zaščitni slog, kar pomeni, da vam ni treba storiti ničesar, ampak si morda popršite malo sijaja na lase in nadaljujte s svojim dnevom.

Katere izdelke priporočate za vzdrževanje in poustvarjanje tega videza?

Izdelki, ki jih priporočam za uporabo, so obloga iz pene ali pena, da pletenice ostanejo lepe in čiste, ter malo olja ali masti, da lasišče ostane hidrirano. Priporočam tudi res dober izdelek za nadzor robov, da bodo vaši robovi gladki. Obožujem EBIN New York Edge Tamer.

Kakšnemu odjemalcu bi priporočili ta pogled?

To ni samo otroški slog, ampak je priporočljiv za vse starosti. Mislim, da če so vaši lasje tanki, boste morda želeli dodati podaljške, da boste slogu dali popolnejši videz. Čeprav lahko oseba z ovalnim obrazom nosi katero koli pričesko, je ta poseben slog priporočljiv za vse oblike obraza.

Sodobni mohawk

Sodobna pričeska MohawkInstagram @10 stackss

Vprašanje&Z ustvarjalcem sloga Mikeom Salesom

Barber @Mike and Bills predsedniška brivnica v Huntsvilleu, AL

Kako bi opisali ta videz in kaj vam je pri njem najljubše?

Ta črna otroška frizura je slog, ki izhaja iz tradicionalnega mohawka. Rez se je sčasoma razvil, toda pri tem rezu mi je všeč, da vidim, kako se stranki zasvetijo oči, potem ko je bila blagoslovljena z rezom.

Katere izdelke priporočate za vzdrževanje in poustvarjanje tega videza?

Obstaja veliko izdelkov, vendar sem za ta poseben slog uporabil Gorilla Snot Gel.

Kakšnemu odjemalcu bi priporočili ta pogled?

Ta kroj je za vsakogar, ki ima nagajivost od petega leta dalje. On ali ona je zelo verjetno zelo družaben. Ta rez je podoben kroju in slogu športnice Odell Beckham.

About the author