20 najbolj vročih blond blond pletenic, ki jih boste poskusili leta 2021

Blond blond pletenice so zaščitni slog pletenic, za katerega je značilno, da ima kvadratne ali škatlaste oblike in da je obarvan blond. Obstaja veliko razburljivih in izstopajočih načinov nošenja škatlic, toda blondinka jih zagotovo premaga!

Te pletenice vas lahko prvič vidijo na trendovskih A-listih Solange Knowles, Angeli Simmons in manekenki Evi Marcille, ki izgledajo brezhibno in zelo vroče z izjemno dolgimi naborki..

Čikaški pletenica in frizerka Amarie predstavlja svojo različico blondink v različnih pogledih-čop, pol navzgor navzdol in celo jumbo pletenice, kar dokazuje, kako vsestranski je ta zaščitni slog!

Vse, kar morate storiti, da ohranite to nizko vzdrževano pričesko, je, da med spanjem navlažite in zaščitite te čudovite kose čez noč! S tem lahko naredite do 10 tednov vrhunske frizure, ki jo navdihuje Afrika.

Pred naslednjim sestankom za lase si oglejte te navdihujoče fotografije najbolj trendovskih blond pletenic!

Box pletenice na dolgem bobu

Box pletenice na dolgem bobuInstagram @braidsbymiss_rubee

Te pletenice v lobu bodo zagotovo ponudile Willow videz in vibracije. Zabuhli konci dajejo temu videzu izjemen pridih.

Škatla pletena žemljica v slogu Half Updo

Škatla pletena punčka v pol updo stiluInstagram @carrietanner_comicstyles

Preizkusite žemljico s pletenico v pol updo stilu. To je slog, ki ga lahko nosijo ženske, ki preprosto potegnejo lase za polovico navzgor in pustijo nekaj las navzdol. Ta pričeska je kot nalašč za sveže spletene pričeske, saj zahteva minimalno napetost.

Box Pletenice z Undercut

Škatlaste pletenice s podrezomInstagram @mz_sofly

Škatlaste pletenice s podrezom so pletene, z obritim delom ob strani ali za glavo. Podrezi skrajšajo čas namestitve pletenice in pričeski dodajo rob. Izstopajte z blond pletenicami in oblikovanimi stranicami.

Blond pletene pletenice brez rokavov

Blond pletene pletenice brez vozlovInstagram @preciousbraidinghair

Blond pletene škatle brez vozlov lahko namestite brez žarnice pri koreninah, ki lahko povzroči napetost. Pletenice brez rokavov so odlične za ženske, ki si želijo fleksibilnosti pri oblikovanju, poleg tega pa blondinka naredi bolj prijetno!

Karamelne blond pletenice

Karamel blond pletene škatleInstagram @bsbeautybar.official

Blond karamelno blond pletenice so zaščitna pričeska, ki jo poljubi sonce. Rdečeoke dekleta z zlato glaziranim podtonom lahko namestijo te barvne pletenice. Karmel rjava dobro deluje s temnimi koreninami. Ni potrebe, da se barva ujema z vašimi naravnimi lasmi.

Blond Blond pletenice v top bun

Blond blond pletenice v zgornji žemljiciInstagram @magicfingersstudio

Blond blond pletenice v zgornji punđi so brezčasen kos. Pojdi blondinka in se zabavaj s pometanimi pletenicami, ki razkazujejo čiste delce popolnosti pletenic. Nagnite glavo navzdol, da zberete lase za hitro in enostavno zgornjo punđo.

Dolge blond blond pletenice

Dolge blond blond pleteniceInstagram @qthebraider

Zlate blond pletenice se odlično ujemajo z vašo bronasto kožo. Zaradi teh dolgih škatlic iz škatlice izgledate in se počutite kot kraljevski člani!

Burgundija in blond pletenice

Burgundija in blond pleteniceInstagram @cae.creations

Posamezne pletenice imajo lahko te posamezne barve, zaradi česar je slog še bolj ustvarjalen. Črta blondinke, rjave ključavnice in bordo pletenice v eni pričeski.

Umazane blond blond pletenice

Umazane blond blond pleteniceInstagram @kurlykellzhair

Zakaj ne bi preizkusili teh umazanih blond blond pletenic, da bi vašim ključavnicam dali veliko razsežnosti? Ta blond barva las in slog sta resnično seksi!

Blond pletenice s pričesko z deli trikotnika

Blond pletenice z deli trikotnikaInstagram @bluehairguru

Geometrijsko gledano, mislim, da je ta blondinka v pletenici na črnih laseh dobra ideja. Kapljica, prefinjenost, zmešnjava- kaj več lahko zahtevate? Oglejte si še neverjetno škatlo s trikotnimi deli.

Honey Blonde Box pletenice

Medene blond pleteniceInstagram @jacarradaniellehair

Zaščitite svoje naravne lase pred naravnimi poškodbami in slabim oblikovanjem s temi medeno blond pletenicami. V primeru, da imate naravno rjavo barvo las, boste tukaj našli več možnosti – pletene škatle iz blond barve.

Box pletenice s platinasto blond barvo

Box pletenice s platinasto blond barvoInstagram @bombystyle_braids

Ledena kaplja na dolgih pletenicah, ki je preveč kul, da bi jo kdo nosil. Ta akcija iz ombre platinaste blond pletenice je vsak dan bolj ustvarjalna.

Kvačkane pletenice

kvačkane pleteniceInstagram @naturezacapilar

Svoboda je v vseh oblikah in količinah. S temi kvačkanimi pletenicami izhaja, da morate po izbiri sloga nositi lasne podaljške in tkanja. Izbirate lahko med številnimi barvami, vendar so te čoko blond pletenice na vrhu seznama.

Velike in blond pletene pletenice

Velike in blond pletene pleteniceInstagram @hairbynodia

Za lažjo različico škatlastih pletenic, a enako laskavo, poskusite zapletati velike kose las enega za drugim. Te dolge blond pletenice so lahko podobne vašemu običajnemu slogu, a tudi subtilno drugačne.

Jumbo blond slog pletenic s črnimi koreninami

Jumbo blondinka v pletenici s črnimi koreninamiInstagram @braidupp

Te blond pletenice s črnimi koreninami ponujajo prijeten in eleganten kontrast. Dosezite videz z blond lasnimi podaljški, ki so dodani vašim naravnim črnim lasem.

Blond pletenice Ombre Box

Blond ombre box pleteniceInstagram @jenestyles

Kremna in sanjska, ta blond frizura iz pletenice ima vse.

Blondish and Black Box pletenice

Črne in blond pleteniceInstagram @okoyebraids

Kombinirane barve na dolgih pletenicah so zelo redke, ker jih le malo žensk lahko izvleče. Ne glede na to, ali se odločite za res temne in res svetle barve ali odtenke, ki so si blizu, ne pozabite, da je pomembno, da lase nosite, kot da vam ni vseeno!

Plavuše in rjave pletenice

Plavuše in rjave pleteniceInstagram @voodoobraids

in rjave pletenice iz mikro škatle so priročen slog z majhnim vzdrževanjem, a hkrati zelo eleganten. Braid iz Andreala iz Louisiane meni, da so pri tem slogu najboljše neskončne možnosti barv in tudi stylinga. Videz traja tudi 3 mesece!

Andra’el ugotavlja: »Te blondinke in rjave pletenice so namenjene zaposlenim pridnim ženskam z malo časa za lase. To je odličen zaščitni slog za otroke in odrasle. Ne pozabite si redno mazati lasišča. “

Rdeče in blond pletenice s skodranimi kosi

Rdeče in blond pletenice s skodranimi kosiInstagram @jlowedabraider

Te majhne boho pletenice je ustvarila lastnica salona Jocelyn Lowe iz Richmonda, VA. To so rdeče in blond pletenice s kodrastimi kosi, ki jih lahko dosežete s podaljški ali lasuljo iz človeških las.

»Obožujem kodre, ki so pomešani s pletenicami. Kodri dajo pletenicam popolnoma nov videz, nad katerim se vsi navdušijo, «ugotavlja Lowe.

Ta slog običajno traja 8-10+ tednov in vam ni treba storiti preveč. Lowe dodaja tudi, da “za pokrivanje ponoči potrebuje samo šal za pletenice in občasno malo držanja pene.”

Jumbo Box pletenice s svetlo blond barvo

Jumbo Box pletenice s svetlo blond barvoInstagram @shez_ready

Te blond pletenice jumbo box so drzne in lepe in jih je ustvarila stilistka Tanaishia Phillips iz Charlotte, NC. Barva je tisto, zaradi česar je drzna, vendar je lep zaščitni slog, ki ga lahko nosite na različne načine. Tukaj si oglejte bolj trendovske jumbo box pletenice.

Če razmišljate o tem slogu, Phillips pojasnjuje: »Sporočil vam bom, da vas bo barva izstopala. Ta slog lahko naredite v kateri koli barvi. Ta slog je mogoče izvesti na vseh vrstah las, najbolje pa deluje na grobih laseh.

Ta slog pletenic lahko traja nekaj časa, odvisno od velikosti in dolžine. Phillips je za izdelavo teh velikih pletenic potreboval 3,5 ure.

About the author