20 neverjetnih načinov nošenja vozil Bantu

Bantu vozli so črna pričeska iz tradicionalne afriške dediščine. Bantu vozli imajo majhne zvite žemljice na vrhu glave. Bantu vozli, imenovani tudi Zulu vozli, najbolje delujejo na srednjih do dolgih laseh. Vendar jih je še vedno mogoče doseči s kratkimi lasmi – le težje je zaradi odsekov, ki jih je treba ločiti. To pričesko nosi več kot 300 etničnih skupin v južni Afriki, ki govorijo jezik Bantu.

Druga prednost izvajanja Bantu vozlov je, da je poceni potegniti. Tu so izdelki, ki jih potrebujete:

  • Glavnik s širokimi zobmi
  • Ščetka za ščetine
  • Bobby zatiči
  • Vezi za lase
  • Kokosovo olje
  • Vlažilna megla
  • Ne puščajte balzama

Pred naslednjim sestankom za lase si oglejte našo trendovsko zbirko fotografij idej vozlov Bantu!

Bantu vozli na naravnih laseh

Bantu pričeska na naravnih lasehInstagram @salonnoa

Vozli na naravno kodrastih laseh običajno zmečkajo videz, še posebej, če so lasje dobro navlaženi in negovani. Naravni kodri las samo tečejo v slogu Bantu.

Half-up Box pletenice z Bantu vozli

Half-up box pletenice z vozli bantuInstagram @sabrinasbeauty

Half-up box pletenice z Bantu vozli so viseče box pletenice zadaj in pletenice navite v dnu spredaj. Frizure s pletenicami imajo neomejene ustvarjalne možnosti. Bantu vozli so kot nalašč tudi za doseganje kodrov.

Bantu pričeska s koruzami

Bantu pričeska s koruzoInstagram @mzshidab

Če so vaši lasje še vedno kratki za druge zaščitne sloge, kot so pletenice, potem lahko ti elegantni vozli Bantu naredijo čarobnost. Za dodaten slog in dimenzijo lahko med te vozle Zulu dodate koruze in pletene pletenice.

Bantu vozli na sproščenih laseh

Bantu vozli na sproščenih lasehInstagram @shanillia26

Za vse, ki želite doseči sloge vozlov Bantu s sredinskim delom na naravnih laseh, se ne bojte preizkusiti! Ne pozabite, da je zelo pomembno, da si lase popolnoma posušite, preden jih navijete. Lahko jih pustite nekaj dni in na konice las dodate nekaj lepih pletenic Bantu in ljubke dodatke, ki bodo popestrili tudi vaš videz!

Pletena pričeska Bantu z bordo barvo

Pletena pričeska Bantu z bordo barvoInstagram @stylesb._

Preizkusite to živahno rdečo barvo las na katerem koli zaščitnem slogu, kot so ti debeli pleteni Bantu vozli! Na temni koži bo videti laskavo, saj ima svetleč učinek. Naj vas ne bo strah preizkusiti modnih barv z visokim vzdrževanjem na vaših naravnih kodrastih laseh!

Bantu vozli na mokrih laseh

Bantu vozli na mokrih lasehInstagram @trini4true

Tako neverjetno je, če hkrati združite dve vrhunski pričeski, kot sta ti loki in vozli! Poskusite narediti svoje vozle na mokrih laseh za spolzke zvite zasuke. Vedno se spomnite, da morate predhodno narediti globoko kondicioniranje. Vzorec kodra vaših črnih las bo videti neverjetno!

Bantu vozli na 4C laseh

Bantu pričeska na laseh 4CInstagram @jaynellenicole

Spoznajte vsestranskost naravnih las s preizkusom teh klasičnih vozlov Bantu! Ti vozli so idealni za lase 4C, saj pri izvijanju ustvarijo bolj definirane kodre.

Zvit ven Bantu vozel

Zviti izhodi Bantu vozlovInstagram @jolieluvlee

Če iščete definicijo svojih naravnih las, je to absolutno ena najboljših pričesk Bantu knots, ki jo lahko preizkusite in to lahko naredite v slabi uri!

Bantu pričeska na tkanju

Bantu pričeska na tkanjuInstagram @mandi_luv24

Ti ogromni vozli Bantu s tkanjem so bolj dosegljivi z uporabo trendovskih kvačkanih pletenic. Še vedno je zelo enostavno narediti, a vam daje najlepši rezultat.

Bantu vozli z ravnimi lasmi

Bantu vozli z ravnimi lasmiInstagram @gabriela_clesca

Ravni ali kodrasti, dolgi ali kratki, Bantujevi vozli ne bodo nikoli najbolj srčkana in spogledljiva afriška pričeska, ki jo lahko vsak sam preizkusi! Lahko jih nosite nekaj dni, nato pa jih odstranite in po njih pretresite te zvite kodre!

Bantu vozli za kratke lase

Bantu vozli za kratke laseInstagram @mosdefhair

Čeprav je zapleteno, na kratkih laseh ni nemogoče narediti vozlov Bantu. Trik je v tem, da nanesete več pene ali losjona za nastavitev na naravne lase za več nadzora in enostavnosti pri zvijanju in oblikovanju.

Prehodni lasje s stranskimi Bantu vozli

Prehodni lasje s stranskimi Bantu vozliInstagram @curlyzizi

Ustvarite večje predelne stene, če ob prehodnih laseh delate stranske vozle Bantu, vendar šele po tem, ko dobro kondicionirate. Če želite bolj eleganten in vsestranski videz, se lahko odločite tudi za razširitve.

Bantu vozli na suhih laseh

Bantu vozli na suhih lasehInstagram @mosdefhair

Najpomembnejše, kar si morate zapomniti pri teh čudovitih vozlih na suhih laseh, je, da bodite še posebej previdni pri razpletanju, saj so lahko suhi lasje grobi in lomljivi. Navlažite, bodite nežni, vzemite si čas in vse se bo splačalo!

Bantu pričeska na afro laseh

Bantu pričeska na afro lasehInstagram @mosdefhair

Te čudovite tuljave Bantu so še posebej trendovske na kratkih naravnih afroameriških laseh. To je impresiven način oblikovanja las, ne da bi jih s toploto poškodovali.

Bantu vozli za deklice

Bantu vozli za dekliceInstagram @bellamanestudio

S temi ustvarjalnimi pričeskami iz vozla Bantu bodite igrivi in ​​domiselni z lasmi vaše deklice. Združite koruze in srčkane kroglice skupaj in zaključite s krono vozlov za svež videz, ki je kot nalašč za najbolj aktivne otroke.

Bantu vozli na ključavnici

Bantu vozli na lokalihInstagram @locsbyroxie

Ti Bantu vozli na dreadlocked laseh bodo zagotovo dali vašim koreninam edinstven in osupljiv vzorec. Naj bo vaš najljubši vlažilni izdelek v vaši bližini, da ustvarite žemljice Bantu. Ne pozabite uporabiti bobna za vsako žemljico za dodatno varnost.

Čeprav so loki že sami po sebi osupljiva pričeska, vam to ne bi smelo preprečiti, da bi naredili lepšo!

Majhni vozli Bantu

Majhni vozli BantuInstagram @blacknaps

Ljubka črna ženska se lahko poživi s temi majhnimi vozli Bantu, še posebej, če je pobarvana z vijoličnim tonom.

Bantu vozli s pletenicami

Bantu pričeska s pletenicamiInstagram @signed_byelle

Bantu vozli s pletenicami so pripravljena pričeska, ki najbolje izgleda samozavestni ženski. Stilistka Elle Bee iz Atlante, GA razkriva, da ne traja veliko časa, vendar je tako edinstvena in elegantna.

Za ustvarjanje tega sloga vozlov Bantu Ella Bee pravi: »Vedite, da morajo biti vaši lasje dovolj dolgi, da jih položite v rep, ostalo pa lahko naredite s podaljški, če nimate dolžine. Prav tako ne boste potrebovali preveč izdelkov za vzdrževanje, samo olje za lasišče in satenski ovoj ali pokrovček za pokrivanje las med spanjem. “

Zvijanje vozla Bantu

Zvijanje vozla BantuInstagram @negovane.tresses

Večji gomile vozlov Bantu na glavi ustvarijo večjo izjavo, ki jo je tudi zelo enostavno narediti, vzdrževati in hraniti.

Bantu vozli s trikotnimi vzorci

Bantu vozli s trikotnimi vzorciInstagram @thehairblessings

Slogi vozlov Bantu so odlični za zaščito vaših las. V črni kulturi in skupnosti je pomembno, da imamo lase navlažene, da preprečimo njihovo lomljenje. To je edinstven videz, ki ga Zulu in Bantu v Afriki nagibajo.

Po besedah ​​stilistke iz Teksasa Desireé Ward: »Vožnja z Bantu je močan videz žensk, ki imajo običajno veliko dela in skrbi za njih. Na videz je brezskrben slog brez stresa. “

Za to pričesko Bantu vozlov ni nobenega tipa las. Danes si veliko ljudi na ta način naredi lase za modne namene, v resnici pa je to znak moči in enotnosti za kulturo Bantu ali Afriko. Uporablja se predvsem za zaščitno oblikovanje.

Preden se odloči za ta slog, Ward predlaga uporabo šampona z vlažilnimi izdelki za lase in ga raztopi z balzamom ali rahlim oljem. “Najbolje je, da ta slog naredite, medtem ko je namočen, vendar ga nekateri stilisti ali ljubitelji las posušijo pred spanjem za prijeten val na plaži. Zjutraj jih preprosto odstranite s svetlim oljem in jih razmaknite, «svetuje Ward.

Če jih izvajate, medtem ko so vlažne, ne potrebujejo šampona. Ward dodaja: »Ta slog lahko traja do dva tedna. Svetlobo na lasišču z oljem čajevca. To bo pomagalo pri srbenju in vlagi. Ponoči jih nežno ovijte s svilenim šalom! “

About the author