100+ modelov tetovaž, ki se jim ženske preprosto ne morejo upreti

100+ modelov tetovaž, ki se jim ženske preprosto ne morejo upreti

V današnji epizodi “Have-to-have tattoo” predstavljamo novo Tinseltown tat Amber Rose, ogromno cvetličnih tetovaž in najbolj osupljiv kup knjig, ki jih boste kdaj videli..

Ob praznovanju pomladi, ki bo kmalu pri nas, smo zaokrožili več kot 100 veličastnih modelov tetovaž, ki se jim letos ne bo mogla upreti nobena ženska, ki bi si želela narisati črnilo. S tem mislimo na to, da so te tetovaže tako dobre, da če ste spontani tip ali še posebej slabe volje, boste morda želeli izklopiti telefon ali klikniti rdeči x v zgornjem levem kotu, če vam zmanjka tetovaža pozneje danes za vas ni možnost.

Ta geometrijska lepota.

Geometrijski vzorec aprila Ramireza

April, ki vzame stran iz knjige kolega umetnika, ustvari čudovit poklon Geometrijska mojstrovina Mattea Nangeronija s tem barvitim nemogočim vzorcem.  (Fotografija: April Ramirez)

Ta ptica na hrbtni rami.

Banul - tetovaža ptice na hrbtu

Kakšen boljši način za začetek pomladi potem s tetovažo pevke, ki prinaša majhen šopek spomladanskega cvetja. Če redno berete naše sezname, boste vedeli, kako velik oboževalec dela južnokorejskega umetnika tetovaž Banul. Njen nežen netradicionalni slog je kot nalašč za ženske, ki iščejo nekaj elegantnega z ženstveno vibrijo.  (Foto: Banul)

To botanično ustvarjanje.

Botanični ročaj G.NO

Ta ustvarjalni rokav od tal do dna na najbolj nepričakovan način prikazuje lepoto matere narave. Dobrodošel odklon od tipičnega rokava, ta oblika vsebuje pametno razdelitev praznega prostora, ki ločuje rože od korenin spodaj. Krepke vodoravne črte delujejo kot meje, hkrati pa celotni kompoziciji dodajo stopnjo kontrasta.  (Foto: G.NO)

Ta elegantni cvetlični kompas.

Elegantna cvetlična tetovaža kompasa Mini Lau

Pomorski kompas je eden tistih modelov tetovaž, za katere se zdi, da jih ljudje nikoli ne dobijo dovolj. Ljudje si tetovirajo kompas tako dolgo, kot obstaja umetnost tetoviranja v zahodni kulturi. Kompas ima romantično in brezčasno privlačnost, zaradi česar je priljubljen tako pri moških kot pri ženskah.  (Fotografija: Mini Lau)

To živo cvetlično srce.

Živahna cvetlična tetovaža srca Zihee

Če iščete dobro zasnovo prikrivanja, se je vaše iskanje morda pravkar končalo tukaj. Sveže natisnjeno in polno svetlih barv, to živo srce izgleda skoraj preveč dobro, da bi bilo kot tetovaža. Zaradi temnih barv in trdnega polnila je ta oblika odlična možnost za tiste, ki iščejo primerne prikrivalne ideje.  (Fotografija: Zihee)

Ta kos prsnega koša lisianthus.

Lisianthus od Banul

Tukaj imamo še en odličen primer, kako čudovita je Banulova cvetlična veščina. Z akvarelnimi poudarki in navdihujočo uporabo negativnega prostora vas vsak njen dizajn odpelje na daleč, kjer vse diši po parfumu in medu.  (Foto: Banul)

Ta starinski cvetlični hrbet.

Vintage cvetlični hrbet od Esther Garcia

Če vas to ne spominja na oljno sliko tihožitja, potem vaše življenje na oddelku za kulturo morda resno primanjkuje. Zaradi izjemne priljubljenosti svetlo obarvanih akvarelnih cvetlic in črno -sivih črnilnih motivov je ta elegantna cvetlična kompozicija resnično dih svežega zraka.  (Fotografija: Esther Garcia)

Ta stegenski kos dalije.

Cvetovi dahile na stegnu, ki jih je izdelal Tattooist Flower

“Pomladno cvetje, ni ravno prelomno,” je dejala Miranda Priestly. Medtem ko se udeležimo, da se z njo strinjamo, so tetovaže večne in prepričani smo, da nikomur ni mar – še posebej, če izgledajo tako.  (Fotografija: Tattooist Flower)

Ta čarobna školjka.

Tetovaža školjk Ana Abrahao

Morda najdražja in najbolj fascinantna tetovaža na seznamu, je ta drobna školjka polna bogate teksture in harmonične barve. Anin edinstven in izviren slog je nekaj, kar ni enostavno ponoviti. Če torej samo umirate od želje, da bi vam njeno delo prišlo na kožo, jo boste morali ujeti na turneji ali skočiti na naslednji let v Brazilijo.  (Foto: Ana Abrahao)

Ta krožna cvetlična oblika.

Krožna cvetlična tetovaža Eve Krbdk

Tu imamo še eno lepo in izvirno obliko, ki se zdi kot portal v mistični vrtnik. Če vam je všeč to, kar vidite tukaj, ostanite z nami. Na preostalem delu seznama predstavljamo še veliko Evinih nebeških del.  (Foto: Eva Krbdk)

About the author