100+ najbolj očarljivih idej za tetovaže za ženske z ustvarjalnim umom

Streljaj, povej vsem. Zaradi priljubljene zahteve so se dobri ljudje na TattooBlendu (jaz) podredili velikemu številu zahtev (natančneje štirih) za žensko različico naše uspešnice »60 navdihujočih idej za tetovaže za moške z ustvarjalnim umom«. Tokrat smo galerijo povečali na več kot 100 modelov tetovaž za ženske, da bi zagotovili, da nihče nikjer ne ostane brez želje.

Če ste v istem čolnu kot vse druge ženske, ki trenutno razmišljajo, ali bi si naredile tetovažo ali ne, ste prišli na pravo mesto, saj boste po tem, ko se boste pomikali po tej galeriji, zakričali v lokalnih trgovinah s tetovažami. težko se bo vaš čaj ohladil.

Običajno svoje sezname ustvarimo na hitro, v časovnem obdobju le nekaj dni, vendar se ta članek pripravlja že nekaj časa. V zadnjih dveh mesecih smo zbirali modele in zelo skrbno pripravili ta seznam, da bi vam predstavili le najboljše primere natančno izvedenih in fotografiranih tetovažnih modelov naših najljubših umetnikov na Instagramu. Tukaj je naš nov in vznemirljiv vodnik po tetovažah za ženske, tako da se lahko navdušite, motivirate in sprostite ta ustvarjalni um!

Ta tetovaža peščene ure zemlje in vesolja.

Peščena ura Zemlja in vesolje, Fatih Odabas

Akvarelna tehnika je ena izmed najbolj priljubljenih trendov v industriji – kot že nekaj časa in je še vedno tako priljubljena kot kdaj koli prej. Obstaja veliko neverjetnih umetnikov tetovaže z akvareli, toda če bi morali izbrati nekaj najboljših, bi bil Fatih zagotovo na tem seznamu. Čeprav njegovo delo morda ni tako bogato kot drugi umetniki akvarelov, Fatih uporablja slog akvarela, da svoje delo napolni na bolj umirjen in tradicionalen prosojen način. Ta osupljiva peščena ura iz zemlje in vesolja je eden njegovih bolj živahnih modelov.  (Foto: Fatih Odabaş)

Ta akvarelna kamera.

Akvarelna kamera Felipea Mella

Za vsak ustvarjalni um obstaja kamera … kot je ta … samo čaka, da se tetovira. Ta starinska kamera je bila ponazorjena z mehkimi, skiciranimi linijami, ki dajejo komadu igrivo vzdušje. V notranjosti objektiva je čarobni bokeh učinek, zamegljene barve ustvarjajo čudovito osrednjo točko, uokvirjeno s ohišjem fotoaparata s črnim in sivim črnilom.  (Foto: Felipe Mello)

Ta čarobni cvet lotosa.

Čarobni cvet lotosa Katie Shocrylas

Če ste ljubitelj mandale in iščete nekaj barvitega, potem je ta oblika zagotovo nekaj, na čemer lahko gradite. Proti dnu boste opazili črni odsek vzorca, ki je zelo podoben tipkam na klavirju. Tanke kroglice in viseči kamni dodajo mešanici določeno mero elegance, zaradi česar je ta oblika takojšen del pogovora.  (Foto: Katie Shocrylas)

Ta okrašena tetovaža kompasa.

Okrašena kompasna tetovaža Fanny

Graviranje na tem kompasu je prav nič spektakularno. Spodnja stran številčnice je ponazorjena s pametno zasenčenim odsekom negativnega prostora. Če so vaše tetovaže s kompasom, ne pozabite preveriti našega priljubljenega seznama tetovaž kompasa, ki smo ga objavili lani.  (Fotografija: Fanny)

Ta kozmični jelen.

Kozmična vesoljska tetovaža avtorja Koray Karagozler

Trenutno je ves bes, vesolje ali galaksija poln, odvisno od tega, kako ga želite imenovati. Pravzaprav, ko smo sestavljali ta seznam, je bilo toliko tovrstnih modelov, da smo se morali težko odločiti, da bomo zaradi raznolikosti odrezali nekaj zelo čudovitih modelov..  (Foto: Koray Karagozler)

Ta abstraktni lovilec sanj.

Abstraktna tetovaža lovilca sanj Tayfun Bezgin

Medtem ko smo pravkar povedali, kako sovražimo predstavitev velike količine podobnih modelov na istem seznamu, nam je nerodno priznati, da je na tem seznamu več kot nekaj tetovaž lovilca sanj. Tako se je izkazalo. In bodite veseli, saj je ta abstraktni, z vetrom prestreženi lovilec sanj na sliki zgoraj le vrh ledene gore.   (Foto: Tayfun Bezgin)

Ta cvet lotosa.

Mobilni cvet lotusa Ana Abrahao

Tako so vrtnice najbolj priljubljena cvetlična tetovaža, vendar cvet lotosa zaseda prvo mesto pri modelih, napolnjenih z mandalami, kar je v svetu tetovaž pravzaprav precej priljubljena stvar. V tem primeru je brazilska tetovatorka Ana Abrahao stvarim dodala svoj edinstven pridih z dodatkom občasnih akvarelnih kapljic in visečimi poudarki nakita.   (Foto: Ana Abrahao)

Ta neverjetna tetovaža slona.

Čudovita tetovaža slonov Anna Yershova

Od strokovno zasenčenega črnega in sivega črnilnega dela slona do izjemne geometrijske in akvarelne strani se ta zasnova ponaša z najboljšimi veščinami obeh svetov, hkrati pa se lahko komplimentira tako, da bi to lahko dosegli le najbolj natančni koloristi. Če iščete izjavo, si vzemite zapiske, ker od tega ni veliko bolje.  (Foto: Anna Yershova)

Ta čudovita nagibna črta.

Čudovita tetovaža gradient linije IDA

Tukaj imamo enega najbolj zapletenih minimalističnih modelov tetovaž, ki jih boste kdaj videli – če je to smiselno. Zasnova sama po sebi izgleda dovolj preprosta, a ko pomislite, kaj je prišlo do mešanja teh barv tako popolno, postane oblikovanje karkoli drugega.  (Fotografija: IDA)

Ta mavrični cvet mandale.

Mavrična cvetica mandale Davida

(Fotografija: David)

About the author