101 girly tetovaže, ki bi si jih želeli imeti to poletje

101 girly tetovaže, ki bi si jih želeli imeti to poletje

Ljudje se pogosto navdušijo nad predstavami o toplem vremenu in s soncem obsijanih plažah. Ko se poletje počasi približuje, se na misel, da bi telo postavili v poletni način, pogosto pojavi mešana vreča čustev. Ali ste navdušeni, da pokažete vse tisto trdo delo, ki ste ga vložili v »izven sezone«, ali pa ste na nasprotni strani ograje, se brcate, ker niste izpolnili novoletnih zaobljub, in se sprašujete, ali je to še mogoče pobegni iz podstavka za bikini.

Ne glede na vaš trenutni položaj je poletna tetovaža nekaj, kar si želi in si zlahka privošči vsako dekle. Tisti brez tetovaž pogosto sanjajo o tem popolnem dizajnu, ko dnevi postajajo vroči. In tistim, ki že imajo tetovaže, preprosto ne more biti dovolj.

Torej je urejeno. To poletje si tetovirate in vsem bo všeč. Zdaj morate le ugotoviti, kakšna bo ta super srčkana poletna tetovaža. Na vašo srečo smo opravili večino težkega iskanja. Tukaj je 101 poletnih modelov tetovaž, iz katerih lahko črpate navdih.

Ta vintage cvetlična luna.

Vintage cvetlična luna tetovaža Tattooist Flower

V tej besedi je nekaj stvari, ki so preveč popolne za besede. In čeprav očitno to ni eno izmed njih, je približno tako blizu, kot se mu lahko približate. Občasno smo predstavili različne zrnate impresivne modele polmeseca, toda njegovi cvetlični kosi nam vedno vzamejo dih.  (Fotografija: Tattooist Grain)

Ta čudovit cvetlični hrbet.

Čudovit cvetlični hrbet Ivana Androsova

Navpični cvetlični hrbtni kosi so trenutno zelo priljubljen trend, ki ga pričakujemo veliko poleti. Ne glede na to, ali gre za črno -sivo črnilo, realistično ali akvarelno, bodo cvetlične tetovaže nedvomno nadaljevale svojo vladavino kot najpogosteje tetoviran dizajn za ženske. Ta poseben dizajn uporablja ilustrirane blokirane barve, ki dajejo kosu eleganten in romantičen občutek.  (Foto: Ivan Androsov)

L-O-V-E.

Akvarel L-O-V-E avtorja Georgia Grey

Če je ta oblika znana, je to zato, ker je. To akvarelno tetovažo “Love” smo predstavili na prejšnjem seznamu letos in je bila tako dobro sprejeta, da smo se odločili, da jo uvrstimo na naš seznam poletnih tetovaž, saj seveda samo izžareva poletno privlačnost. Gruzijsko akvarelno delo ima svež in čist slog, ki prosi za fotografiranje in skupno rabo.  (Foto: Georgia Grey)

Ta kul jelenov dizajn.

Kul dizajn jelenov Barisa Yesilbasa

Sanje za ljubitelje narave/živali, ta oblika vsebuje številne različne oblikovalske elemente, vključno z jelenom, pisano akvarelno cvetlico in različnimi geometrijskimi poudarki. Če natančno pogledate jelenovo glavo, boste opazili majhen rog samoroga!  (Foto: Baris Yesilbas)

Ta slika popoln hrbtni šopek.

Handitrip si predstavlja popoln cvetlični šopek na hrbtu

Imamo vrhunske znanstvenike, ki poskušajo ugotoviti, kako “Handitripu” uspe ujeti takšno lepoto in razred v vsako obliko. Kot da osupljiv šopek sam po sebi ni dovolj, je minimalistična roka popoln ustvarjalni kompliment, zaradi katerega je ta oblika še vedno tako izvirna.  (Fotografija: Handitrip)

Ta tetovaža jasmina.

Spomenik Jasmina, avtor Koray Karagozler

Če se zbolite zaradi cvetličnih tetovaž, boste morda želeli oditi zdaj. Nič ne piše poletja tako kot šopek lepega cvetja. Vendar pa ta edinstven dizajn vključuje abstraktne oblike in vrstico besedila, ki se glasi: “Nimaš duše, imaš telo, si duša.”   (Foto: Koray Karagozler)

Ta popolna poletna tetovaža.

Poletna plavalna tetovaža Violete Arus

Tukaj imamo še eno ustvarjalno zasnovo, ki ponazarja plavalca, ki se srečuje z nekaj morskimi želvami, medtem ko je pod vodo. Subtilna, komaj vidna vodna črta in nekaj mehurčkov odlično spusti subjekte pod vodo brez uporabe pisanih črnil. (Foto: Violeta Arus)

Ta akvarelni zemljevid sveta.

Tetovaža akvarelnega zemljevida sveta Marte Szumigaj

Akvarelni zemljevidi sveta so bili lani poleti velik trend in zdi se, da kmalu ne gredo nikamor. Videli smo jih na hrbtu, zapestjih in celo stopalih, toda tega čudovitega dela prsnega koša, kar zadeva lokacijo, ni mogoče premagati.  (Foto: Marta Szumigaj)

Ta nežen cvetlični stegenski kos.

Nežen cvetlični stegenski kos Tritoan Ly

Včasih je črno črnilo vse in karkoli, kar bi lahko kdaj potrebovali za dosego idealnega videza, ki ste ga lovili. Popolna kombinacija seksi in srčkanega, brezbarvnega cvetličnega stegenskega kosa je odličen videz za vse, ki iščejo brezčasen dizajn tetovaže, ki se ne boji odtrgati črnila, ko se poletje preleti.  (Foto: Tritoan Ly)

Ta pol geometrijski lev.

Pol geometrijski lev Ivana Androsova

Praznujte svojo umetniško plat z nečim barvitim in ustvarjalnim. Ta igriva oblika ima na eni strani ilustriranega akvarelnega leva, na drugi pa geometrijsko mešanico oblik.  (Foto: Ivan Androsov)

About the author