21 Strokovno izvedene diamantne tetovaže

 Ta diamant s temo vesolja.

Diamantna tetovaža z vesoljsko temo, Adrian Bascur

(Foto: Adrian Bascur)

Ta tetovaža Hope Division.

Hope Division se drži tetovaže vaših pušk

Ta tetovaža je grafika, ki jo uporablja skupina Orange Country “Držite se svojega orožja.”Minimalistično oblikovanje s črnim črnilom je dramatično presenetljivo in kot vidite, naredi precej čudovito tetovažo.  (Fotografija: Antal Tamasi)

Ta dekoracija za hrbet.

Lepa diamantna tetovaža na hrbtu vratu

Ta briljantni diamant ima padajočo senco, ki ustvarja čudovit kontrast s svetlejšimi barvami kamna.  (Foto: Pinterest)

Ta pisani abstraktni diamant.

Barvita abstraktna tetovaža diamantnega cvetja

Če ste a Sahsa Unisex oboževalka, potem ste verjetno že prepoznali ta čudovit kos kot svojega. Njen značilen slog je zaživel v lastnem življenju in mnogi umetniki posnemajo njen slog.

Ta dotwork diamantna tetovaža.

Dotwork Diamond Tattoo

Verjetno najbolj “popoln” diamant na tem seznamu, težko bi opazili kakršne koli pomanjkljivosti na tem pikčastem diamantu, tudi če bi vanj vzeli mikroskop. (Fotografija: Uls Metzger)

Ta čudovit modri diamant.

Tetovaža modrega diamanta

Ta čudovita diamantna tetovaža modre barve je označena s črnim črnilom v slogu skice, ki resnično naredi ta briljantni diamantni pop. Besede »nikoli ne umri« lebdijo pod diamantom v edinstveni in slogovni pisavi. Mogoče poklon pesmi Rihanne? Poljski umetnik Ewa Sroka je eden najbolj podcenjenih umetnikov na Instagramu. Preverite njeno delo.

To akvarelno delo.

Tetovaža z diamantom v akvarelu Camila Gonzaleza

(Foto: Camilo Gonzalez)

Ta senčen zadnji del.

Hiperrealistična diamantna tetovaža

Ta sveže črni diamant nima barve, volanov ali odvečne dekoracije. Preprost, eleganten in odločno dih jemajoč dizajn. Ko bi le imeli to boljšo fotografijo!

Ta veliki vijolični diamant.

Vijolična diamantna tetovaža

Če ste se spraševali, ja, vijolični diamanti obstajajo naravno in jih najdemo pogosteje, kot bi si mislili. Diamanti, ki imajo vijolično barvo, se med drugimi imenujejo tudi grozdni diamanti, slivovi diamanti, sivkini diamanti, lila diamanti in diamanti orhidej. Tako kot pri vseh barvnih diamantih tudi vijolični diamanti dobijo svojo barvo zaradi prisotnosti drugih elementov poleg tistega iz čistega ogljika. V tem primeru so za vijolično barvo diamanta odgovorne sledove vodika. (Fotografija: Kyle Cotterman)

Ta par ujemajočih se tetovaž z diamantnimi prsti.

Par Diamond tetovaže s prsti

Majhno in preprosto. Zdelo se mi je, da ta seznam ne bi bil popoln brez nekaj manjših modelov, saj so veliko bolj priljubljeni kot njihovi večji kolegi. (Fotografija: Ivy Saruzi)

Ta skupina diamantov.

Tetovaža modrih diamantov

(Fotografija: Maya A)

Tudi na TattooBlend:

50 neverjetnih moških tetovaž na zapestju & Ženske

40 čudovitih tetovaž zapestnic za moške & Ženske

40+ tetovaž Blackwork Rose, ki jih boste takoj vzljubili

About the author