21 Strokovno izvedene diamantne tetovaže

21 Strokovno izvedene diamantne tetovaže | TattooBlend

Pravijo, da so diamanti najboljši prijatelj žensk, vendar mislim, da je varno reči, da jih ima rad tudi večina moških. Način, kako ujamejo svetlobo, se iskrijo in očarajo, kot sijoč svetilnik, ki ne potrebuje baterij ali žarnic. Nikoli ne madežijo, redko se opraskajo in veljajo za enega najdragocenejših dobrin na svetu. Simbol večne ljubezni, ki so ga skrbno oblikovali veliki diamantni tržni umovi.

Čeprav to ni redek kamen, se večina vseh izkopanih diamantov uporablja za industrijsko uporabo, vendar pa lahko posebni kamni iz dragih kamnov z izjemno jasnostjo, rezanjem, karatom in barvo prinesejo precej denarja.

Diamantne tetovaže običajno spadajo v dve kategoriji, geometrijske enodimenzionalne kose in hiperrealistične večplastne oblike, ki so, če so narejene pravilno, lahko naravnost spektakularne. Tu si bomo ogledali oba primera nekaterih najboljših svetovnih umetnikov.

Ta izobraževalni kos prsi.

Diamantna tetovaža na prsih

Zaradi vode raste trava. Hrana naredi kakec. Oh, mislil sem, da navajamo očitno. Resneje, ta dih jemajoči kos prsi vsebuje daleč mojo najljubšo diamantno tetovažo, na katero še nisem naletel. Mehke barve in zapletene, enakomerno porazdeljene fasete naredijo čudovito umetniško delo.

Ta kos podlakti v obliki srca.

Diamantna tetovaža na podlakti

Ko gre za diamante, ste verjetno že slišali za vse pomembne 4 C-rez, jasnost, barvo in karat. Diamant v obliki srca je v bistvu hruškasto narezan diamant z majhno zarezo na vrhu. Čeprav je še vedno eden najmanj priljubljenih rezov v industriji, je novost diamanta v obliki srca v preteklih letih postala priljubljena zaradi pametnega trženja nakitnih podjetij.

Ta tetovaža je eden redkih modelov, ki smo jih videli, ki vključuje različne barvne črnila za ponazoritev odsevnih barv, ki jih običajno vidimo na diamantnih straneh. (Fotografija: Olie Siiz)

Ta osenčeni diamant.

Hiperrealistična diamantna tetovaža

Chuy tukaj pokaže svoje sposobnosti s tem popolnoma simetričnim komadom hiperrealizma. Ta senca, ti vidiki, tako kot bi moral biti diamant, brezhibni. (Fotografija: Chuy Espinoza)

Ta kos prsnice.

Diamantna tetovaža prsnice

Ta rdeči diamant v zlatem okvirju je še en učbeniški primer neprimerljive simetrije.

Naravni rdeči diamanti so izjemno redki in dragi. Največji znani rdeči diamant na svetu, Moussaieff Red Diamond, tehta le 5,11 karata in ima ocenjeno vrednost več kot 20 milijonov dolarjev. Če želimo prikazati redkost rdečih diamantov, je bil največji brezbarvni diamant kakovosti draguljev, ki so ga kdaj našli, več kot 3000 karatov in bi ga sčasoma razrezali na 105 posameznih diamantov. (Fotografija: Ian Caroppoli)

Ta diamant z meglicami.

Nebula Space Diamond Tattoo

Ostre črne črte vsebujejo to čudovito meglico, ki tvori eno najbolj kul nerealističnih diamantnih tetovaž, ki jih boste verjetno videli danes.  (Fotografija: sixmoment)

Ta lep par.

Diamantne tetovaže na nogah

Tukaj imamo dva peneča diamanta, ki sta narejena s črnim črnilom s pridihom belega črnila za zvezdico.  (Foto: Andra)

Te oljčne veje.

Mala diamantna tetovažaTu imamo preprost minimalistični diamant, obkrožen z dvema prepletenima oljčnima vejama, ki se združita v čudovit kos.

Oljčne veje so že dolgo simbol miru, segajo vse do svetopisemskih časov. V sedanji kulturi oljčne veje najdemo na vsem, od športnih oblačil do ameriškega dolarja. Začetki simbologije oljčne veje segajo vse do starogrške mitologije. Grki in Rimljani so oljčno vejo uporabljali kot simbol miru in zmage. Najbolj priljubljeno poročilo o oljčni veji izvira iz Svetega pisma, ko je Noah po veliki poplavi poslal goloba v iskanje zemlje, ta pa se je vrnil in stisnil oljčno vejo v kljunu, kar pomeni, da je res našel zemljo.  (Foto: Elizabeth Markov)

Ta čudovit rdeč diamant.

Rdeči diamantni tetovaž

Kot lahko vidite, se zdi, da ta diamant skupaj z nekaj drugimi na seznamu meče veliko senco v obliki obroča. Zdaj nisem videl veliko ohlapnih diamantov na ravnih površinah, vendar se mi je čudna senca zdela nekoliko neprimerna. Zato sem seveda pobrskal nekaj fotografij ohlapnih diamantov in potrdil, kar so mi poskušali povedati možgani, niti en diamant ni vrgel podobne sence. Se sprašuješ. Kakorkoli že, ta rubinasto rdeč diamant je eden mojih najljubših kosov. Simetrija, barvanje in izvedba so vrhunski.  (Foto: Maris Pavlo)

Ta zadnji vrat tat.

Fanny Back Diamond Diamond

(Fotografija: Fanny)

Ta fantastičen diamant modre barve.

Tetovaža modrega diamanta

Čudovit primer modro obarvanega diamanta, senca ni najboljše, kar smo videli, vendar je še vedno na splošno spektakularen kos.

Zanimivost: največji modri diamant in verjetno najslavnejši od vseh, diamant Hope je star približno 1 milijardo let. Modri ​​diamanti dobijo barvo, ko se čisti ogljikovi kristali onesnažijo z borom v sledovih. (Fotografija: Lucy Hu)

About the author