25 Simetrično zadovoljivi povezovalni modeli tetovaž

Simetrični modeli tetovaž, ki jih morate videti

Če ste prišli sem in mislili, da bo to eden tistih hromih člankov, kjer je vsaka tetovaža videti enako, potem čestitke, ker imate na pol prav. Ne, resno pa tukaj ne delamo šepavih tetovaž, vendar pa obstaja nekaj podobnosti, ki bi jih lahko opazili zaradi omejenih primernih lokacij za ta poseben slog oblikovanja. Podlakti in stopala so tam, kjer te oblike živijo.

Povezane, simetrične, razdeljene, te tetovaže imajo veliko različnih imen in prepričan sem, da sem jih nekaj pozabil, vendar jim je skupno le to, da ti ujemajoči se modeli niso iz tega sveta. Če bi imeli varno besedo, bi bilo “nadaljujte”. Uživajte.

Ta zasnova satja.

Simetrično oblikovanje tetovaže

Moja tetovaža, ki mi je še posebej všeč, ima očarljiv učinek in daje vsaki posamezni celici skoraj sijoč videz. Nekako kot ribje luske, ki odsevajo svetlobo sonca. (Fotografija: Roxx)

Ti Penrosejevi trikotniki.

Simetrične tetovaže na podlakti

Znan tudi kot Penrose tribar, je to posebno zasnovo prvič narisal švedski umetnik Oscar Reutersvärd v začetku tridesetih let prejšnjega stoletja. Vendar je šele dvajset let kasneje, ko sta oče in sin neodvisno prišla do iste zasnove, ji dala ime in jo popularizirala, Penrosejev trikotnik pridobil svetovno prepoznavnost. Običajno ga imenujemo “nemogoč predmet” zaradi navidez neskončnega zvijanja, obliko Penrose pa so uporabili tudi za druge poligone, kot so peterokotnik, osmerokotnik in šesterokotnik. (Fotografija: Chaim Machiev)

Ta pik krog.

Tetovaža geometrijske simetrije Chaima Machleva

Chaim je dobro znan po svojih tetovažah od pik do črt. Ker daje prednost črnim in sivim črnilom, Chaim ustvari nekaj najbolj vizualno osupljivih geometrijskih del v poslu.  (Foto: Chaim Machlev)

Ta žarnica z žarilno nitko.

Mandala Lightbult Tattoo avtorja Sarah Herzdame

Tukaj imamo žarnico znotraj tetovaže mandala s pikami. Morate ceniti briljantno uporabo prostora, ki daje tej mandali edinstven slog. (Foto: Sarah Herzdame)

Ta cvet mandale.

Simetrična tetovaža cvetja mandale Justina Taucha

Ali notranjost tega dela mandale še koga spominja na Sarlacc iz Velike jame Carkoon v povratku Jedija? (Fotografija: Justin Tauch)

Ta kos podlakti podoben kolesu.

Simetrična tetovaža podlakti ROXX

ROXX deluje skoraj izključno v črnih in geometrijskih vzorcih. Če niste seznanjeni z njenim delom, daje izrazu “blackwork” povsem nov pomen. Za razliko od večine izvajalcev ima Roxx tendenco privabljanja strank, ki so na sceni popolnoma nove. V nedavnem članku, Roxx je za GQ povedal: “Moja splošna stranka so ljudje, ki nimajo veliko tetovaž ali jih sploh nimajo, nato pa dobijo huuuuge stvari.” (Fotografija: ROXX)

Ta ročni kos mandale.

Simetrična tetovaža roke Mandala Sarah Herzdame

Še en čudovit primer razmika in dotwork -a Sarinih blagovnih znamk. Ta čudovit dizajn mandale dopolnjujejo koščki svetlo turkiznega črnila iz sosednjih tetovaž. (Fotografija: Tilldth Tattoo)

Ta rdeča linija.

Rdeča simetrična geometrijska tetovaža Jubsa Predatorjamesa

Ta zapleten primer sekanja črt, ki je presenetljiv v svoji barvi in ​​jasnosti, blesti v spektakularnem in izrednem. (Foto: Jubs Predatorjames)

To čudovito umetniško delo.

Simetrična tetovaža mandale Chaima Machleva

(Foto: Chaim Machlev)

Ta simetrična tetovaža na podplatu.

Simetrična tetovaža stopal

Čudovit dizajn mandale na zelo neopaznem mestu. Zabavno dejstvo: Podplat stopal nima pigmentacije, lasnih mešičkov in ima nenavadno visoko koncentracijo znojnih por.

Tukaj si narediš tetovažo, ko ti starši povedo, da je ne moreš imeti. Potem pa se kasneje smejiš, gledaš televizijo in se odločiš, da boš z nogami dvignil mizo in nenamerno pokazal svojo prepovedano tetovažo svojim nič hudega slutečim staršem.  (Foto: Sahar)

About the author