28 briljantnih otroških tetovaž samo za najponosnejše starše

28 briljantnih otroških tetovaž samo za najponosnejše starše

Pravijo, da je dobrodošlica novorojenčka na svetu najbolj globok in življenjsko spremenljiv trenutek, ki ga posameznik lahko doživi. Majhna različica sebe, ki prvič vstopi v svet, popolnoma nedolžna in popolnoma odvisna od tebe. Novo beračenje tako za starše kot za otroke. Ob tem je malo občutkov, ki bi jih lahko primerjali s ponosom, ki ga občutiš kot nov starš. In kot način izražanja tega novega odkritega ponosa se vse več staršev odloča, da jim bodo trajno vtisnili v kožo trajne spomine na svoje otroke. Od otroških tetovaž z imenom in datumom do vseh priljubljenih srčkanih kosov, so otroške tetovaže zagotovo med najbolj sentimentalnimi modeli tetovaž, ki jih lahko dobite. Zato sedite, se sprostite in navdihnite s temi čudovitimi primeri starševskih otroških tetovaž.

Ta zadnji del ramen.

Tatoo za otroške noge, avtor Julio Roslindo

Tu imamo dve drobni stopalki, ki sta popolnoma nameščeni nad hčerinim imenom. Noge so narejene v celoti s črnim črnilom in izgledajo skoraj v akvarelnem slogu.  (Fotografija: Julio Roslindo)

Ta drobna roka.

Tonik Tattoo Baby Hand Tattoo

Eden najbolj nepozabnih trenutkov, ki jih imajo starši s svojimi novorojenčki, je držanje teh drobnih ročic. To je dejanje, ki resnično postavlja v perspektivo, kako dragoceno je to malo življenje.  (Foto: Tonik Tattoo)

Ta čudovit kos prsi.

Otroške noge na prsih Sarah Pearson

Ta edinstvena oblika ima kretnjo roke v obliki srca, ki uokvirja dve nogi. (Fotografija: Sarah Pearson)

Ta ustvarjalni metulj.

Tatoo za otroške noge by Pride Tattoo

To kul obliko metulja je mogoče najti v različnih ponovitvah po spletu – verjetno zato, ker je tako neverjetna oblika.  (Fotografija: Pride Tattoo)

Ti čudoviti modri cvetovi.

Baby Tattoo avtorja Tanya Heathcote

Ta mama nosi čudovito cvetlično ime in rojstni dan na roki kot častni znak. Popolno.  (Foto: Tanya Heathcote)

Ta nova tradicionalna tat.

Baby Tattoo avtorja Thiago C. Costa

Vsi smo slišali rek “matere ljubijo”, kaj pa očetje? Kvote so, da bi ta mali tip lahko na koncu izgledal tako kot ta ilustracija, ko odraste.  (Fotografija: Thiago C. Costa)

Ta speči angel.

Sleeping Baby Tattoo avtorja Jeremy Scott

Krilo je naslednje na barvnem bloku, vendar izgleda precej kul, kot če vprašate mene. Čisto belo krilo simbolizira zaščito in nedolžnost.  (Fotografija: Jeremy Scott)

To akvarelno delo.

Akvarelni otroški odtis Ale

Akvarel sreča bleščečo galaksijo? (Fotografija: Ale)

Ti otroški bloki.

Baby Blocks Tattoo by Poppycock

Tukaj imamo čudovit nabor blokov, ki prikazujejo ime in datum rojstva otroka na kupu lesenih kock, ki so segale skozi generacije in jih še danes najdemo v večini otroških skrinjic z igračami..  (Fotografija: Poppycock)

Trojčki.

Poppycock tetovaže trojčkov

Ali morda dva dvojčka in še en brat / sestra? Lepo je videti modele, ki odstopajo od teme odtisa. Te ljubke kreacije imajo čudovita rožnato rdeča lica in nežne zelene oči.  (Foto: neustrašen)

Ta mamica morska deklica.

Tattoo mama sirena KOZMO

Minimalistična morska deklica doji svojega novorojenega otroka. (Foto: KOZMO)

Ta drobna stopala.

Tetovaže za otroške noge na hrbtu

Samo črno in sivo črnilo. (Fotografija: Annelinde)

About the author