30 elegantnih ženskih tetovaž s prsti

30 elegantnih tetovaž s prsti za ženske | TATTOOBLEND

Če vzamete kos papirja, potegnete črto po sredini in na eni strani napišete »Pro«, na drugi pa »Con«, je enostavno razumeti, zakaj so tetovaže s prsti postale tako priljubljene v današnjem času. Majhni so, poceni so in so odlični za vsakogar, ki želi potopiti noge v ribnik za tetovaže, ne da bi se zavezal k nečemu večjemu.

Vendar pa tetovaže s prsti niso brez pomanjkljivosti. Na primer, tetovaže s prsti lahko otežijo pristanek na določenih delovnih mestih v podjetju, ki vsebujejo politike, ki prepovedujejo vidne tetovaže.

Poleg tega je koža na prstu veliko manj kot idealna za ohranjanje svetlih barv in ostrih linij. Koža okoli sklepov je nagnjena k obrabi in koža na prstih na splošno velja za eno najslabših mest za tetoviranje, saj se ne stara preveč dobro.

Nekaj ​​o zgodovini tetovaž s prsti

Tetovaže s prsti ali členki so veliko starejše, kot si mislite. Pravzaprav so nekatere najstarejše znane tetovaže našli na prstih. Arheologi so odkrili mumijo perujskega kmeta, ki sega približno tisoč let nazaj s štirimi neznanimi vzorci po prstih.

V sodobnejših časih so se v filmu pojavile tetovaže členkov Noč lovca ko prvi igralec Robert Mitchum LOVE/HATE tetovaže čez prste.

Kasneje so tetovaže s prsti/členki postale priljubljene tolp po vsem svetu, ki so se nekako prelevile v norost tetovaže brkov, ki pravzaprav ima svojo stran Wikipedije, in končno dozorel v splošno sprejetje tetovaž s prsti, ki se zdaj navidezno pojavljajo v skoraj vseh Instagram virih na internetu.

To je podvojilo rožni venec.

Tetovaža rožnega venca s prsti

Čeprav rožnega venca ne bi smeli nositi okoli vratu ali prstov, je ta ovitek za prst videti dovolj dober, da bi morda dobil dovoljenje od papeža. (Foto: Pinterest)

To brezbarvno pavovo pero.

Tetovaža s prsti iz pavovega perja

Tu imamo čudovito pavovo pero s črnim črnilom, poudarjeno s pridihom belega črnila. (Fotografija:@CARLA101X)

Ljubi me nekaj.

Tetovaža s srčnim prstom

“Moja prva tetovaža s prsti, ki jo je težko narediti, se zamegli, ko se zaceli ali se obrabi, zato me zanima, kako bo izgledal ta mali fant.” (Fotografija: Uls Metzger)

Ta beseda s štirimi črkami.

Ljubezenska tetovaža prstov

Kurzivno pisanje je vedno videti tako elegantno. Še posebej, če črkuje najbolj romantično besedo v angleškem slovarju. (Foto: gudungisengblog)

Ti brki.

Tetovaža s prstnimi brki

Vem, o čem razmišljate, še ena tetovaža z brki na prstih, ki bo služila kot rekvizit za nešteto selfijev. Toda ta je preveč ljubka, da je ne bi ljubila.  (Foto: Gplus)

To popolno fleurdelis.

tetovaža fleur-de-lis-finger

Ta fotografija je bila prvotno posneta za prikaz tega lepega prikaza umetnosti nohtov, seveda pa se stvari nikoli ne posnamejo tako, kot so na internetu. Kar zadeva tetovaže s prsti, je bila ta popolna fleur-de-lis pripeta, objavljena in znova z virusnim užitkom pripisana v splet in v rekorde.  (poslikava nohtov)

Pike, črte in puščice.

najboljša tetovaža s prsti

Ta vrsta pik, črt in puščic je prav tako kul.  (vse Chelsea)

Te viseče verige.

tetovaža lepih prstov

Te elegantne in prefinjene verige se modno oprimejo po zgornjem delu prstanca. (Fotografija: Dr. Woo)

Ta puščica.

Tetovaža s puščicami

Zakaj so puščice tako zelo priljubljene, ne bomo nikoli izvedeli. Toda zaradi svojih dimenzij so več kot uspešni kandidati za tetovaže s prsti. (Fotografija: oldtimeyridge)

Ta kraljevska krona.

tetovaža krona-prst

Če imate radi tetovaže kralja in kraljice, vam bo ta članek verjetno všeč.

About the author