30 elegantnih tetovaž na rame za ženske s stilom

30 elegantnih tetovaž na rame za ženske | TattooBlend

Torej ste ženska in razmišljate o tem, da bi si naredili novo tetovažo, vendar niste prepričani, kam bi jo dali. Izbire so neskončne. Gleženj, zapestje, trebuh in hrbet so priljubljena mesta, kaj pa rama? To je nedvomno zapeljivo mesto, ki ga je prav tako enostavno skriti kot pokazati. Da ne omenjam odličnega izgovora, da se odpravite na nakupovanje izven ramen. Toda prav nobena tetovaža na rami ne bo delovala. Seveda boste želeli ostati elegantni, da odraža vaš slog in prefinjenost.

Če ste na trgu za tetovažo ramen in težko najdete navdih, razmislite o nekaterih od teh modelov.

Ta pisana vrtnica.

Barvita tetovaža vrtnice Ewa Sroka

Če iščete resnično pritegnitev pozornosti in vas ne moti leteti na Poljsko, potem je Ewa vaša punca. Njen akvarelni slog, če temu pravite, je brez primere. (Foto: Ewa Sroka)

Ta malteščina.

Malteška tetovaža mladičkov, Grain

Na hrbtni rami je majhen pes, ki gleda skozi venček v obliki črke U. Ne glede na to, ali je na sprednji ali zadnji strani rame, je to delo videti tako čudovito, kot je lahko. (Fotografija: Zrno)

Ti geometrijski morski psi.

Geometrijski morski psi na rami znamke Tattoo Me Pink

Tukaj imamo dva morska psa ali morda celo ribe, narejene s črnim in sivim črnilom. Sama telesa so sestavljena iz geometrijskih oblik, zasenčenih z različnimi stopnjami linij, ki izgledajo skoraj kot yin yang. (Foto: Pink Tattoos)

Ti valovi.

Elegantna valovita tetovaža na rami avtorja CJ

(Foto: CJ)

To minimalistično srce.

Minimalna tetovaža srca na rami, Anna Bravo

Nič ni bolj elegantno kot preprost dobro narisan obris srca. Namestitev in skoraj popolna simetrija naredita to zasnovo prijetno za ogled. (Foto: Anna Bravo)

Cvetlično pismo.

Cvetlična tetovaža na rameh Ilwol

Čeprav ne moremo razbrati črk na steblu, celoten dizajn le kriči eleganco in prefinjenost. (Fotografija: ilwol)

Ta linija pisanih rož.

Cvetlična tetovaža na rami male gospodične Jess

Tu imamo štiri zaporedoma štiri različne barve. Zaradi svoje majhnosti in podrobnosti je to kompozicija nekaj, na kar bi se zgrnile vse ženske. (Foto: Mala gospodična Jess)

Ta črni kit.

Whale Tattoo od XKM

Glede na velikost ta velika tetovaža rame kitov morda ni za vsakogar. Če pa iščete nekaj take velikosti, je zaradi same izvedbe tega dizajna vreden kandidat. (Fotografija: XKM)

Prekrižano listje.

Tetovaža z rameni Lara M. J.

Nič ni bolj elegantnega kot majhna cvetlična tetovaža. Še posebej, če se nahaja na rami. (Foto: Lara M. J.)

Ta čudovita lunarna tatica.

Moon tetovaža na rami, Sou

Luna z vsemi kraterji in temnimi pikami. Lunini kraterji so dobro ohranjeni zaradi pomanjkanja ozračja in vremena. (Fotografija: Sou)

About the author