30 čudovitih tetovaž, ki jih navdihujejo znana umetniška dela

30 čudovitih tetovaž, ki jih navdihujejo znana umetniška dela | TattooBlend

Za umetnika tetovaž poustvarjanje znanega umetniškega dela ni tako enostavno, kot bi si mislili. Ponovno ustvarjanje kakršnega koli oblikovanja prinaša veliko dodatnega pritiska, da ga popravimo in naredimo originalno umetniško delo pravično. Kot poklon mora umetnik živeti v skladu s prvotnim dizajnom, ki kljub nenehno visoki kakovosti oblikovanja, ki ste ga navajeni videti na tem spletnem mestu, večina umetnikov tetoviranja tam ni tako usposobljenih..

Za današnji seznam smo pripravili zbirko modelov tetovaž, ki jih navdihujejo nekatera najbolj znana umetniška dela na svetu..

Tukaj preverite, ali lahko prepoznate, kateri umetnik je vplival na vsako zasnovo. Ne pozabite shraniti svojih priljubljenih in jih dati v skupno rabo!

Picassove sanje.

Picassovo oblikovanje tetovaže The Dream od Bombay Foor

Ta pomlajen portret Sanje je ena naših najljubših tetovaž, navdihnjenih s Picassom (in jih je veliko), zato je bilo povsem naravno, da smo ga najprej predstavili. Čeprav je na seznamu več umetniško navdihnjenih modelov, ki ohranjajo svojo prvotno obliko štirikotnika, je izbira krožnega dizajna pogost pojav.  (Fotografija: Bombay Foor)

Zvezdana noč Vincenta van Gogha.

Zvezdna nočna tetovaža Eve Krbdk

Nič ni tako žalostno kot zgodba Vincenta van Gogha. Ker je svoje življenje tako strastno preganjal, da bi umrl, še preden je dobil pohvalo ali priznanje, je pastorka epskih razsežnosti. Van Gogh je poleg tega, da si je odsekal uho in uspel prodati samo eno sliko, lahko ustvaril umetnost v vrednosti milijard dolarjev z nič drugega kot s čopičem. Spoštovanje. (Foto: Eva Krbdk)

Michelangelovo ustvarjanje Adama.

Michelangelovo ustvarjanje Adama Mattea Nangeronija

Kot najbolj znana roka v zgodovini je Michelangelovo ustvarjanje Adama – majhen del številnih fresk, ki nosijo strop Sikstinske kapele – povsod v naši sodobni družbi. Zato ne preseneča, da je ta oblika številka ena na seznamu najpogosteje raztrganih umetniških del. Ta poseben dizajn je bil narejen v elegantnem slogu skice, ki bi morda bil podoben prvemu osnutku te znamenite freske.  (Foto: Matteo Nangeroni)

Ta delna tetovaža Mona Lisa.

Tetovaža Mona Lisa Sanghyuk Ko

Najbolj znan nasmeh na svetu je v tem ustvarjalnem segmentiranem dizajnu komaj viden. Da Vincijeva Mona Lisa je bila barvno pobarvana, vendar zagotovo nikoli ni bila označena kot “barvita”, zato je ta siva barva videti tako verodostojna.   (Fotografija: Sanghyuk Ko)

Klimtova tetovaža Žena v zlatu.

Klimtova tetovaža Žena v zlatu, Hongam

Priznamo, Gustava Klimta nismo poznali pred hollywoodsko izdajo filma Woman in Gold, ki je mimogrede odličen film. Ta tvegana predstavitev Klimta Portret Adele Bloch-Bauer I. uspe popolnoma prilagoditi svoje delo koži. Čeprav se zdi, da je delo še v teku, bi negativno vesoljsko pričesko ohranili takšno, kot je.  (Fotografija: Hongdam)

Ta krožni kos nazaj v zvezdni noči.

Krožni del Star Art Night Sol Art

Kmalu zatem, na podlagi velikega časa, ki smo ga porabili za ogled tetovaž, navdihnjenih z umetnostjo, je Van Goghova Zvezdana noč prav to, zvezda. Vse od postavitve do vizualno prijetnega ovalnega vsebnika naredi to zasnovo grozno skušnjavo ne glede na spol.  (Foto: Sol Art)

Edvard Munch’s Scream.

Edvard Munch's The Scream avtorice Eve Krbdk

Večina ljudi se ne zaveda, da je Munch dejansko ustvaril več različic svoje slavne slike Krik. Štiri natančneje, tri slike in en pastel. Vsi so videti enako in so enako neprecenljivi.  (Foto: Eva Krbdk)

Ta del podlakti Klimt.

Tetovaža Gustava Klimta na podlakti, Remova Zhenya

Tukaj imamo še eno vizualno osupljivo tetovažo, navdihnjeno z Gustavom Klimtom. Popoln kos podlakti za vsakega ljubitelja umetnosti. Klimtovi kosi so videti zapleteni, ker so. Večina njegovih slik, narejenih na podoben način kot zgoraj, je potrebovala leta, da so ustvarila in vsebovala olje, srebro in zlato.  (Fotografija: Remova Zhenya)

Ta talilna ura.

Dalijeva talilna ura Tattooist Doy

Del iz knjige The Persistence of Memory iz Salvadorja Dalija je ta talilna ura predstavljala precej napredno razmišljanje za trideseta leta. Daleč njegova najbolj znana slika Vztrajnost spomina je umetnika navduševala po vsem svetu dlje, kot smo imeli klimatizirane trgovine.  (Fotografija: Doy)

Ta poklon Banksyju.

Oblikovanje tetovaže Banksy iz Hongdama

Večinoma anonimni grafitar s sedežem v angleščini je odgovoren za mnoga javna dela, ki pogosto vsebujejo politične izjave. Ta oblika vsebuje čudovit barvni kontrast. Spremljajte prihajajoči seznam, ki prikazuje najboljše modele tetovaž, ki jih navdihuje Banksy.  (Fotografija: Hongdam)

About the author