30 čudovitih tetovaž s perjem samo za najbolj preudarne oči

30 čudovitih modelov tetovaž s perjem

Nekaj ​​je modelov, ki se po priljubljenosti lahko kosajo s perjem. Sidro, zvezda, srce in križ so morda edini modeli, ki lahko dajo pero za svoj denar. Odkar človek hodi po zemlji, je perje simbolične narave. To, kar pero simbolizira, je bilo zelo odvisno od trenutnega časovnega obdobja in kulture. V večini civilizacij je bilo perje simbol lepote in elegance – pogosto se uporablja za okrasitev vsega, od oblačil do orožja.

Perje je vseh oblik, velikosti in barv. Zaradi naravnih lepot so privlačna izbira, ko gre za body art in dekoracijo. Zapletena konstrukcija, ki jo ima vse perje, omogoča umetnikom, da se poglobijo v podrobnosti in ustvarijo nekaj resnično dih jemajočih umetnin. Ampak ne verjemite nam na besedo. Tukaj je le nekaj najbolj neverjetnih tetovaž perja.

 To cvetlično pero.

Tetovaža cvetličnega perja Andreja Lukovnikova

(Foto: Andrej Lukovnikov)

To akvarelno delo.

Tetovaža z akvarelnim peresom Violetta Headbanger.

Tukaj imamo precej osnovno pero s strateško postavljenimi madeži akvarela, ki dopolnjujejo drzne linije perja.  (Foto: Violetta Headbanger)

Ta del podlakti.

Feather Tattoo Aleksandra Kozubska

Prva kultura, ki nam pride na misel, ko vidimo perje, so običajno domorodni Indijanci iz Severne Amerike. Indijanci so nosili perje v laseh, jih pritrdili na oblačila, orožje, konje in obredne predmete z užitkom, ki ga v drugih kulturah ni bilo videti. Verjamejo, da pero simbolizira skoraj vse. Od moči in časti do zaupanja, modrosti, svobode in moči, zato je enostavno razumeti, zakaj ima perje tako pomembno vlogo v njihovem življenjskem slogu. (Foto: Aleksandra Kozubska)

Ta pernata puščica.

Harujeva tetovaža s puščicami s perjem

(Foto: Haru)

Ta veličastna mešanica.

Neverjetna tetovaža cvetja Eric Ryan

Spodnja polovica tega popolnoma fantastičnega dela ima ustvarjalno naturalistično temo. Lopatico na spodnjem delu perja zamenjajo različni cvetovi, listi in veje. (Fotografija: Eric Ryan)

To pavovo pero.

Pavovo pero od Brodieja

(Fotografija: Brodie)

To lepo pero z besedilom.

Lepo pero z besedilom Jemke

(Foto: Jemka)

Ta velikanski hrbet.

Itova Saruzi, velika tetovaža na hrbtu

Tekoči vzorci in slogovne črte naredijo to črno-sivo črnilo v slogu skice prava paša za oči. Od pasti, vse do pasu, je to zagotovo eden največjih primerov, ki smo jih videli že nekaj časa. (Fotografija: Ivy Saruzi)

Ta umetniška kompozicija.

Trendovska tetovaža peresa Uncla Paula

V zadnjem času smo videli veliko teh abstraktnih akvarelnih del in morda je bil Uncl Paul ravno tisti, ki je začel trend. (Fotografija: UPK)

Ti madeži barve.

Billyjeva tetovaža z akvarelnim perjem

Harmonično barvno brizganje je strokovno združeno, da uokviri to tekoče perje. Uporaba belega črnila resnično daje delu eleganten lesk.  (Fotografija: Billy)

About the author