32 Oblikovanja tetovaž ključnih okostnjakov, ki jih je treba videti

32 Oblikovanje ključnih okostnjaških tetovaž s ključi | TattooBlend

Če veste, kdo je Justin Bieber, obstaja velika verjetnost, da ste kdaj uporabili ali celo videli zanesljiv ključ okostja. Ker sem se rodil v 80. letih in živel v hiši, ki je bila zgrajena v 40. letih, sem imel poseben užitek, ko sem imel staro in škripal vse, vključno, če ste uganili, kljuke na vratih, ki so se odprle le z zasukom ključa okostja . Čeprav so ključi, ko smo se vselili, že zdavnaj izginili, se spomnim, kako sem gledal skozi ključavnice in se spraševal, kakšna relikvija iz kamene dobe ustreza tej posodi čudne oblike. Šele po fakulteti sem dobil v roke starinski ključ okostja in spoznal, kako fascinantni so. Bilo je tako kul in okrašeno. Pravi ostanek preteklih časov.

Seveda nisem sam v svojem hvaležnosti majhnih kosov železa. Mislim, da je varno reči, da ima vsaka oseba na tem seznamu veliko globlje spoštovanje okostnih ključev kot mi. Ampak ne verjemite nam na besedo. Spodaj si bomo ogledali majhen vzorec lepih in osupljivih tetovaž okostja, ki so bile nedavno natisnjene.

Ta dotwork trak.

Dotwork skeletni ključ, ki ga je napisal Oliver Whiting

In ključno, če smo natančni. S starostjo kovine razvije edinstveno teksturo, imenovano “pitting”, kar je običajno ena prvih stvari, ki jih strokovnjaki iščejo pri določanju starosti starine. Iz nekega razloga, ko pomislimo na stare ključe okostja, si jih pogosto predstavljamo viseče na nekakšnem svilenem ali žametnem traku.  (Foto: Oliver Whiting)

Ta skica v slogu skeletnega ključa.

Sketch style skelet key key od Inez Janiak

Tetovaže v slogu skice so trenutno zelo priljubljene. In redki to počnejo bolje kot častitljiva Inez Janiak. Inez je specializirana za dela v slogu skic, zato, če razmišljate o določenem dizajnu, če počakate dovolj dolgo, obstaja velika verjetnost, da ga bo sčasoma napisal eden najboljših v poslu. (Foto: Inez Janiak)

Ta krilati ključ.

Ključ okostnega krila Marla Moon

Presenetljivo je, da ključavnice s krilatimi okostnjaki niso tako redke, kot bi si mislili. Odkar je “komora ključev” debitirala v Harryju Potterju in filozofskem kamnu, je nastala najrazličnejša umetnost, navdihnjena s ključi.  (Foto: Marla Moon)

Ta okrasni ključ.

Okrasna tetovaža ključa okostja, Shpadyreva Julia

Če iščete nekaj ženstvenega z elegantno in naturalistično vzdušje, potem ta okrašen okostniški ključ zagotovo ustreza računu. Tako občutljivo in nežno, da sploh ne morete reči, da je ključ. Telo in vrh ključa sta okrašena z majhno trto, ki se ovije okoli gredi.  (Foto: Shpadyreva Julia)

Te ujemajoče se tetovaže ključnih okostnjakov.

Ujemanje okostnih ključev gospoda Kooja

Skeletni ključ je pogosta sestavina številnih tetovaž par ljubek-dovey. Vendar ponavadi spremlja ključavnico, kajti ključavnica, ključ do srca, razumeš? Ta par enakih ujemajočih se ključev je dobrodošel odmik od čolna, ki ga vidimo skoraj vsak dan.. (Fotografija: g. Koo)

Ta ključ okostja iz akvarela.

Barvit ključ okostja iz akvarela Barisa Yesilbasa

Noben seznam ne bi bil popoln brez vsaj enega akvarelnega dizajna. Z dodatkom nekaj pisanih in dimenzionalnih akvarelnih črnil je vse videti dobro, še posebej, če je glavni element popolnoma brez barv.  (Fotografija: Yesilbas)

Ta skiciran ključ.

Skiciran ključ okostja Felipe Rodrigues Fe Rod

Tukaj imamo še eno skico v stilu skice nadarjenega brazilskega tetovatorja Felipeja Rodriguesa Fe Roda. Uporablja le kanček akvarelne tehnike, da pohvali svoje tekoče linije in doseže tisti poseben slog, po katerem je tako znan. Vam je všeč ta oblika? Pomaknite se še do enega odličnega primera njegovega dela. (Foto: Felipe Rodrigues Fe Rod)

Okostje ključa te narave.

Ključ okostnjakov v naravi avtorja Shpadyreva Julia

Natančno s strani pravljične knjige fantazij so bili Julijini ključi okostnjakov tako lepi, da smo se odločili, da predstavitev več kot enega dizajna ne bi bila nenavadna. (Foto: Shpadyreva Julia)

Ta preprost ključ.

Preprosta tetovaža ključa okostja, Sanghyuk Ko

Sanghyuk s tem nenavadnim ključem v mešanico vnese malo preprostosti. Večina okostnih ključev je bila v resnici videti kot zgornja – zgrajena za čisto in preprosto delovanje. Bolj dovršeni skeletni ključi z domišljijsko obliko glave so bili le redki.  (Fotografija: Sanghyuk Ko)

Ta krila kačjih pastirjev.

Skeletna ključna tetovaža s krili kačjih pastirjev Mindaugas Bumblys

Opazili boste, da ima ta ključ zelo starinski videz tako pri oblikovanju kot pri izvedbi. Graviranje, lesorez in križno valjenje so vsi izrazi, ki so bili uporabljeni za opis tega posebnega sloga oblikovanja. (Foto: Mindaugas Bumblys)

About the author