35 najbolj impresivnih tetovaž na ustih, ustnicah in poljubih

35 najbolj impresivnih tetovaž na ustih, ustnicah in poljubih

Ne glede na to, ali iščete tetovaže na dejanskih ustnicah ali le sled, ki jo pustijo, ko jih nanesete s šminko, boste tukaj našli veliko vsake sorte skupaj z nekaj drugimi ustvarjalnimi modeli, ki so enako privlačni.

Usta so zelo čutni del človeškega telesa. Po mnenju strokovnih bralcev obrazov lahko človeške ustnice o njih povedo prav toliko kot njihove oči. Toda ne da bi se preveč spuščali v podrobnosti, recimo, da so ustnice privlačne in naredijo odlične tetovaže, če so narejene pravilno.

Odkar je svet prvič videl ustnice Pamele Anderson, ponosno tetovirane na vratu nekega slavnega rokerja, je koncept tetovaž šmink tako priljubljen tako pri moških kot pri ženskah. Pridružite se nam, od čudovitih rožnatih pukerjev do očarljivih dotwork modelov, medtem ko si ogledujemo 35 čudovitih primerov tetovaž za ustnice.

Ta tetovaža z akvarelnimi ustnicami.

Tetovaža ustnic v akvarelu od tetovaža Banul

“Popolno” je prva beseda, ki mi pride na misel pri opisovanju te tetovaže. Banul je eden naših najljubših tetovatorjev akvarelov, ki tehniko uporablja zmerno, vendar ravno toliko, da oživi njene lepo narisane kose. Te ustnice so morda najbolj realističen par na seznamu, čeprav imajo čarobno akvarelno barvo.  (Foto: Tatooist Banul)

Ti vampirski zobje.

Brendon - tetovaža zob vampirjev

Brendonovo navdušenje nad ustnicami je dalo nekaj odličnih primerov pikčastih ustnic – na tem seznamu je več kot nekaj njegovih del. Tukaj imamo nabor vampirskih očnjakov med pikčastimi ustnicami in drzen črni obris, ki daje vsemu čist in svež videz.  (Fotografija: Brendon)

Ta tetovaža ustnic “Poljubi me”.

Hamiljeva tetovaža ustnic 'Kiss Me'

Vse ustnice hrepenijo po poljubu. Ta par je le malo bolj vnaprej obveščen o stvareh. Nenavaden ugriz ustnic in nekaj linij v slogu skic dajejo temu kosu vse vrste značaja. Ljubezenska tetovaža na ustnicah, če je sploh kdaj obstajala.  (Fotografija: Hamil)

Ta ognjena tetovaža ust.

Ognjena tetovaža ust Johnnyja Glooma

Ti plameni negativnega vesolja v ustih s črnim črnilom so videti kot nekaj iz 40 -ih filmskih plakatov s filmom noir. Ustvarjalni out-of-the-box modeli so v naši knjigi vedno zmagali.  (Fotografija: Johnny Gloom)

Te kapljajoče ustnice.

Tetovaža kapljajočih ustnic EL-E MAGS

Če se vam je ta trenutek “ojoj, mislim, da mi je ta tetovaža prav polepšala dan”, ne skrbite, niste sami. Objemite ga, nastavite kot ozadje za mobilni telefon in pošljite EL-E vljudno zahvalo na Instagramu.  (Foto: EL-E MAGS)

Ta dotwork sestava.

Parvick dotwork poljublja usta

Parvickovo podpisno linijsko/dotwork povezovanje ustvarja neverjetno in edinstveno teksturo, ki je takoj prepoznavna, ne glede na to, koliko modelov gledate dnevno. Ta zasnova izžareva spolni prizvuk in ponazarja, da dva ljubimca delita strasten, a igriv trenutek.  (Fotografija: Parvick)

Ustnice tega umetnika.

Umetnikove ustnice Antona

Obljubimo vam, da če boste dobili to tetovažo, vas bo takoj navdihnilo, da ustvarite karkoli ustvarite – morda le sendvič. Ta umetniška umetnikova tetovaža je kot nalašč za vsakogar s kreativno platjo, ki uživa v ustvarjanju umetnosti.  (Foto: Anton)

Te brizgajoče akvarelne ustnice.

Razpršene akvarelne ustnice Georgia Grey

Podobno zasnovo, ki jo je naredila Georgia, boste videli kasneje na seznamu, vendar bodite prepričani, da je drugačna oblika. Ta koncept je bil preveč kul, zato smo mislili, da vas ne bi motilo malo ponavljanja. Vsak kos, ki ga ustvari Georgia, je zajamčeno čudovit, zato si oglejte njeno stran na Instagramu in si oglejte, kaj je nedavno počela.  (Foto: Georgia Grey)

Te linijske ustnice.

Tetovaža linijskih ustnic Heidi Kaye

Še en nedolžen, a zapeljiv ugriz ustnice; tokrat v razkošnem linijskem prikazu. V tem vzorcu klavirskih tipk je nekaj videti boljše, ko ste bolj oddaljeni od zaslona.  (Fotografija: Heidi Kaye)

Ta tetovaža poljuba z izpisom zebre.

Tetovaža poljuba Zebra tisk Mathias Probst

Iščete odlično bikini tetovažo? Nič ne pravi “rad se zabavam” kot zvezdni tisk ustnic z zebrino. A+ za edinstvenost in slog. Nismo pa 100 -odstotno prepričani, kako udobno bi nam bilo pri umestitvi. To je zelo veliko pozornosti na zelo zasebnem področju.  (Foto: Mathias Probst)

About the author