36 najbolj kul tetovaže kaktusov, ki so kdaj obstajale

Oblikovanje tetovaže kaktusa | TattooBlend

Kaktusi so najboljše sobne rastline. Ne potrebujejo obrezovanja, ne pokvarijo tal in lahko preživijo ob skoraj dvoletnem urniku zalivanja. Nizko vzdrževanje, dekorativno in navzdol desno lepo. Kaj več bi lahko prosili v hišni rastlini?

Tetovaže kaktusov so zaradi pomanjkanja boljše besede kul. Njihovo spletko je mogoče pripisati le njihovi nepričakovani prisotnosti. Ne vidite vsak dan tetovaže kaktusa, pravzaprav večina od nas verjetno nikoli ni videla tetovaže v mesu. Zato bodite edinstveni. Bodi kul. In naredite si tetovažo kaktusa, za katero niste vedeli, da jo želite.

Ta čudovita tetovaža kaktusa.

Sol tetovaža kaktusa na podlakti

Tukaj imamo občutljivo tetovažo kaktusa opuncije. Opuncija je znana po svoji kulinarični uporabi. Užitna so tri različna področja hruške. Hruško (sadje) jemo tako kot vsako drugo sadje. Blazinice se obravnavajo kot zelenjava in se pripravljajo na različne načine. Cvetni listi se pogosto dodajajo solatam. (Foto: Sol)

Ta neo -tradicionalna tetovaža kaktusa.

Neo Tradicionalna tetovaža kaktusa Victor Hugo

Zahvaljujoč televiziji in filmu si je težko predstavljati kaktus v glavi brez dodatka lobanje, ki leži nekje na puščavskem pesku poleg njega. Ta čudovita neo -tradicionalna puščavska scena ni nič drugega kot spektakularna. (Fotografija: Victor Hugo)

Ta minimalistična oblika tetovaže kaktusa.

Janisova minimalistična tetovaža kaktusa

Minimalna zasnova minimalne krajine. Kako se spodobi. (Foto: Janis)

Ta čudovita tetovaža za gleženj.

Oblikovanje tetovaže kaktusa Mason Chimato

Korenine mehiškega kaktusa (peyotl) so postale eno najbolj priljubljenih halucinacijskih zdravil na svetu. Učinki naj bi bili podobni učinkom čarobnih gob ali LSD. Indijanci že stoletja uporabljajo duhovne razširitve kaktusov v verskih obredih in so v uporabi še danes. (Fotografija: Mason Chimato)

Ta iztegnjen kos stegna.

Tetovaža kaktusa na stegnu avtorice Holly Jade Ashby

Lonec v španskem slogu vsebuje tri različne sorte kaktusov skupaj z ledeno rastlino. Na vsaki od kaktusovih rastlin lahko cvetijo drobni cvetovi. Po vsem svetu obstaja več kot 2000 različnih vrst kaktusov, nekateri pa dosežejo višino več kot 60 čevljev. (Fotografija: Holly Jade Ashby)

Ta majhen tricep tat.

Blackwork Cactus Tattoo avtorja Anderson Felix

Očarljiv linijski kaktus v kompletu z lončkom. (Fotografija: Anderson Felix)

Ti ujemajoči se kaktusi.

Ujemanje modelov tetovaže kaktusov po sivi barvi

Mislili bi, da bi bilo ujemanje tetovaž kaktusov precej redka stvar, toda pri sestavljanju tega seznama smo naleteli na najmanj dvajset različnih unikatnih parov. (Fotografija: siva po meri)

Ti nizki kaktusi.

Daniel Ward, tetovaža kaktusa na gležnju

Kako kul je to? Namesto listov imajo kaktusi bodice. Bodice služijo kot obramba pred plenilci in odvračanje pred izgubo vlage. (Fotografija: Daniel Ward)

Ne bodi kreten.

Oblikovanje tetovaže kaktusa Tom Veling

Malo igranja besed. (Foto: Tom Veling)

Ta uokvirjena tetovaža kaktusa.

Uokvirjena tetovaža kaktusa

Krepko črno ogrodje je v čudovitem kontrastu z rdečim in zelenim črnilom. (Fotografija: Saige)

About the author