38 Ambigramovih tetovaž, ki jih boste morali videti, če želite verjeti

best-ambigram-tetovaže

Tetovaže Ambigram so hitro postale priljubljena med iskalci črnila, ki iščejo edinstven in ustvarjalen način izražanja. Ta pametna umetniška dela so v zadnjem času priljubljena zaradi avtorja uspešnic New York Timesa Dana Browna, ki je imel tipografa John Langdon pripravil nekaj briljantnih ambigramov za svojo zelo priljubljeno knjigo Angeli & Demoni.

Tetovaže Ambigram segajo od spektakularno jasnih in dobro oblikovanih do nekaterih manj impresivnih primerov, ki jih je skoraj nemogoče razbrati. Če nameravate dobiti enega od teh kosov, zaradi zapletenosti vsakega dizajna, priporočam, da svojo tetovažo preizkusite tako, da svojo skico spremenite v začasno tetovažo z nekaj zalogami iz TattooForAWeek.

Tukaj je nekaj najboljših tetovaž ambigrama.

Ta tetovaža Marine Corps

Semper-Fidelis-ambigram-tattoo

Ta družinski poklon

family-ambigram-tattoo

Tam zunaj plavajo številne družinske tetovaže ambigramov. To je sicer eden najboljših primerov, ki sem jih videl doslej.

Vera upanje ljubezen

resnica-upanje-ljubezen-ambigram-tattoo

Ni dvoma, da je bilo pri oblikovanju tega neverjetnega dela vloženega veliko časa in truda. Diamantna formacija mu daje tisto dodatno oblikovano obliko, zaradi česar je izjemno prijetna za oko.

Umetnost & Znanost do filozofije

art-science-ambigram-tattoo

Ta del je videti, kot da spada v enega od romanov Dana Browna.

Tetovaža hčerke matere

mati-hči-ambigram-tetovaža

Če bi bila mama in bi imela hčerko, bi te tetovaže dobili.

Sanjaj in verjemi

dream-ambigram-tattoo

Del “Sanje” traja nekaj sekund, preden skoči na vas, vendar je na splošno to izjemen kos. Modra zbledelost v črno je lep dotik sloga tetovaž, ki jih običajno vidimo le v črno -beli barvi.

To versko sporočilo

jesus-ambigram-tattoo

Zdaj vem, da Biblija pravi, da je treba s svojim telesom ravnati kot s svetiščem, toda mislim, da bi Veliki fant temu posamezniku dal dovoljenje. Tako preprosto, a tako genialno.

Trdo delajte trdo igrajte

super-ambigram-tattoo

Družinska ljubezen

družina-ena-ljubezen-ambigram-tetovaža

En pogled se glasi “družina”, drugi “ena ljubezen”. Zdi se, da je Bob Marley na nekoga pozitivno vplival. Ta tema je bila ponovno predstavljena v različnih stilih in oblikah. Ta posebej uporablja rahlo pisano pisavo namesto običajnega težkega staro angleškega tipa.

Princesa Isabelle

Modeli tetovaž Ambigram so tako ustvarjalno umetniško delo kože. Ta dve besedni obliki, napisani s črnilom, se lahko bere kot drugačen zvok in pomen od navzdol.

Kako lepo dejanje predanosti tistemu, ki ga imaš rad. Zanima me, koliko ta tip plača za proces oblikovanja.

About the author