40+ neverjetnih tetovaž kitov, ki jih ne boste pozabili

40 neverjetnih tetovaž kitov | TattooBlend

Kiti. So največja bitja, ki so kdaj hodila (preplavala) to zemljo, in tudi eno najbolj veličastnih. Kljub temu se njihovo prebivalstvo vsako leto zmanjšuje, saj so žrtve množičnega komercialnega lova in uničevanja habitatov. Njihova usoda je v naših rokah in o njej bo verjetno odločeno v naslednjih 50 letih.

Zdaj, ko to ni možno, se pogovorimo o tetovažah. V zadnjih letih je prišlo do naraščajoče priljubljenosti kitajskih tetovaž na splošno. Precej izkušen umetnik, s katerim sem pred kratkim popil kavo, je z mano povedal, da v prvih 20 letih v industriji (mimogrede, star) nikoli ni imel zahteve po tetovaži kita. Samo v zadnjem letu je naredil 6. Ko sem ga vprašal, zakaj je preprosto odgovoril s sleganjem ramen.

Kot pri vsaki industriji se slogi razvijajo, okusi se spreminjajo in modne muhe izginejo tako hitro, kot so prišle. Čeprav je težko biti prepričan, lahko nenadno priljubljenost tetovaž kitov pripišemo informacijski dobi, kjer je razpoložljivost neskončnega internetnega navdiha tetovažo kitov postavila v ospredje. Toda vaše ugibanje je tako dobro kot moje. Tukaj je nekaj naših najljubših tetovaž kitov v različnih stilih. Uživajte!

 Ta akvarelni kit.

Tetovaža kita v akvarelu Joice Wang

Čudovito narisana tetovaža modrega kita dobi dobrodošlo infuzijo kozmično-esque okrasja v akvarelu. Joice Wang je stalna umetnica v zvezdi NYC Bang Bang trgovina s tetovažami.

Ta čudovit dizajn s pikami.

Dotwork Whale Tattoo avtorja Ben Doukakis

Tukaj imamo briljantno zasenčeno črno-sivo tetovažo kitovega kita z obliko pikčaste mandale na hrbtu.

Ni skrivnost, da je avstralski umetnik tetoviranja Ben Doukakis ima nagnjenost k tetovažam kitov – kar bo postalo bolj očitno, ko berete naprej.

Ta cvetlični del hrbta.

Dotwork Whale Tattoo Design, Parvick

Parvick Faramarz je nekakšen neuradni mojster oblikovanja pik. Njegove vrtinčne stvaritve vedno uspejo vzbuditi določeno raven strahu vsakomur, ki gleda na njegovo delo.

Ti valovi znotraj kita.

Valovi v kitu Andreja Volkova

(Fotografija: Andrey Volkov)

Ta ostri kit v obliki grba.

Tetovaža grbavega kita Aela Lima

Eno največjih del na seznamu, ta tetovaža grbavega kita ponazarja tako pogosto fotografirane poskočne sposobnosti sesalcev. Slog tega dela je videti, kot da je bilo narejeno z markerjem. (Fotografija: Ael Lim)

Ta igriva tetovaža stegen.

Tatoo kitov na stegnu avtorja Ishi Neve

Eleganten trikotni glif, napolnjen z vijugastimi valovi, ki so skoraj videti, kot da potegnejo kita nazaj v morje. (Fotografija: Ishi Neve)

Ta velik kos prsi.

Tetovaža na prsih grbavega kita avtorja Sasha Masiuk

Lep črn prsni koš enega in edinega Saša Masiuk.

Ta modri grbavec.

Tetovaža kita grbavca Ricka Barnetta

Zabavno dejstvo: izbokline, ki grbave kite tako znano zibajo na obrazu, so pravzaprav pretirani lasni mešički. Znotraj teh grozdov, znanih kot tuberkuloze, so debele živčne celice, povezane z enim samim lasom. (Fotografija: Rick Barnett)

Ta roza kit.

Pink Whale Tattoo by Doy

(Fotografija: Doy)

To delo na prsih.

Tetovaža kita Ribcage, avtor Ben Doukakis

Še en fantastičen dizajn, napolnjen z mandalami Benjamin Doukakis. Preverite njegovo Instagram stran, ne boste razočarani.

About the author

Adblock
detector