40 neverjetnih tetovaž psov za ljubitelje psov

Predstavljena slika tetovaže psa

Če ste tukaj, to verjetno pomeni, da imate psa in zato veste, kako neverjetna so ta bitja, zato ne bomo govorili o tem, kako so psi res človekov najboljši prijatelj in jih ni treba obravnavati drugače kot polnopravnega družinskega člana.

Tam so za nas v dobrih in slabih časih – zvesti napaki. Za naše kosmate male prijatelje, ljubezen, ki jo dajejo, in črnilo, ki ga navdihujejo. Uživajte!

Ta tetovaža jazbečarja s črnim in sivim črnilom.

Oblikovanje tetovaže Beagle Jakuba Nowicza

Tukaj imamo čudovito brezbarvno tetovažo jazbečarja, ki je v resnici videti dovolj mehka, da se boža. Jazbečar je bil vzgojen iz lovskih psov, da bi povohal divjad, kot so zajci in celo jeleni. Zaradi kratkih nog so popolni navigatorji, ki gredo tja, kjer veliki psi preprosto ne zmorejo.  (Foto: Jakub Nowicz)

Ta čudovit francoski buldog.

Tetovaža francoskega buldoga Meline Casteletto

Melina je naredila neverjetno delo in zajela realizem tega malega Francoza. Od madežev na ušesih do drobnih črnih brkov ni bila spregledana nobena podrobnost. Francoski buldogi so bili rezultat rejskega programa iz leta 1800 med angleškimi buldogi in francoskimi pacovi.  (Foto: Melina Casteletto)

Ta pomeranski mladiček.

Pomorska tetovaža na podlakti avtorja Brian WooV zadnjem času se je priljubljenost pomerancev močno povečala, predvsem deloma zaradi samooklicanega najdražjega psa na svetu “Boo” in njegovega velikega internetnega odtisa. Zgornji dizajn zajema čudovit večno vznemirjen izraz obraza, po katerem so pomeranci tako znani.  (Fotografija: Brian Woo)

Ta majhen roza jezik.

Doyjeva tetovaža malega psa

Rožnata ušesa in roza jezik vedno kričijo po malteško, vendar v tem primeru nismo povsem prepričani, saj ta mladiček ni bil označen. Kar pa se tiče srčkanih tetovaž kužkov, je ta zgoraj z najlepšimi modeli, na katere še nismo prišli.. (Fotografija: Doy)

Ta kos stegna.

Tetovaža akvarelnega psa na stegnu avtorja Cynthia Sobraty

(Foto: Cynthia Sobriety)

Ta hiperrealistični zlati prinašalec.

Tetovaža Zlati prinašalec Steve Butcher

Ta hiperrealistični zlati prinašalec je skoraj videti kot lev s svojimi nagubanimi lasmi, podobnimi grivi. Vidimo bel sneg ali morda celo pesek, ki pokriva nos in ušesa.  (Fotografija: Steve Butcher)

Ta nizka poli tetovaža psa.

Geometrijsko oblikovanje tetovaže psa Pink Tattoo

Geometrijski poligoni sestavljajo to neverjetno pametno pasjo tetovažo. Ugibamo kakšno vrsto koker španjela. Odlično. (Fotografija: Pink Tattoo)

Ta črni mastif.

Mastiff Dog Tattoo avtorja Brian Woo

Še enkrat ugibanje in verjetno napačno, če pa ni mastif, je vsekakor nekaj podobnega. Raven podrobnosti, ki jo lahko Brian (doktor Woo) doseže v tako majhnih oblikah, ni nič drugega kot spektakularna.  (Fotografija: Brian Woo)

Te čudovite oči.

Oblikovanje tetovaže kužkov Tayfun Bezgin

Pravijo, da ni nič lepšega od mladička, in čeprav se nagibamo k strinjanju, je večina dojenčkov prav tako ljubka. (Foto: Tayfun Bezgin)

Ti krogi.

Geometrijska tetovaža psov Brian Woo

Brian je ustvaril nekaj teh krožnih živalskih modelov in hitro postanejo priljubljeni med oboževalci. Ta pes izgleda kot nekakšen laboratorij. Opazite bandano okoli vratu.  (Fotografija: Brian Woo)

Ta srčkan Maltežan.

Malteško oblikovanje tetovaž Doy

Negativni prostor umakne par čudovitih črnih oči in srčkan nos na gumb. Maltežane so Rimljani v antiki cenili zaradi dolgih svilnato belih las. Maltežana, ki izvira iz Malte, omenjajo številna imena, na primer španjel nežni, malteški levji pes, pes Melitaie, malteški terier in pes rimskih žensk.  (Fotografija: Doy)

About the author

Adblock
detector