40+ neverjetnih tetovaž svetilnikov

40+ neverjetnih tetovaž svetilnikov | TattooBlend

Od legendarnega aleksandrijskega svetilnika do futurističnega svetilnika Yehliu na Tajvanu so svetilniki služili kot prijeten svetilnik poznavanja za nešteto mornarjev, ki so se vračali domov z dolgih plovb na morju. Odkar je prvi svetilnik prižgal primitiven ogenj, postavljen na dvignjeno ploščad, so svetilniki fascinirali ljudi iz vseh družbenih slojev. Danes ljubitelji svetilnikov te objekte fotografirajo kot hobi.

Modeli tatoo svetilnikov so presenetljivo priljubljeni. Če si lahko izmislite, je to verjetno že storjeno. Spodaj boste našli nekaj najboljših primerov tetovaž svetilnikov, ki jih ponuja internet. Uživajte!

Ta dotwork svetilnik.

Dotwork Lighthouse Tattoo avtorja Sasha MasiukEna od le dveh tetovaž stopal na seznamu, ta tetovaža svetilnika z dotworkjem ima dve kači, ki se vijeta okoli dna strukture. (Fotografija: Sasha Masiuk)

Ta svetilnik v steklenici.

Svetilnik v tetovaži steklenice, avtor Niky Boni

(Foto: Niky Boni)

Ta tetovaža svetilnika s črnim in sivim črnilom.

Črno -sivo črnilo Svetilnik tetovaža, Sven Rayen

Ta elegantna svetilniška oblika je podobna skici s svinčnikom in okrasi celotno stran tega srečnega posameznika. Opazujte majhne ptice v letu.  (Foto: Sven Rayen)

Ta dotwork svetilnik tetovaža.

Dotwork Lighthouse Tattoo Design, avtor Rachainsworth

(Fotografija: Rachainsworth)

Ta svetilnik v okvirju z vrvjo.

Realistično oblikovanje tetovaže svetilnika Johna Barretta

Ta uber realističen portret svetilnika v mraku ima tradicionalno obrobo vrvi, ki je v odličnem kontrastu z realistično notranjostjo. Rdeči in beli trakovi se spiralno svetijo okoli svetilnika. Rdeče in bele črte so pogost prizor v svetu svetilnikov, pobarvane tako, da se ujemajo z rdečimi navigacijskimi pomočniki na morju. (Fotografija: John Barrett)

Ta geometrijska oblika.

Oblikovanje tetovaže svetilnika Sanghyuk Ko

(Fotografija: Sanghyuk Ko)

Ta tetovaža akvarelnega svetilnika.

Vodna tetovaža svetilnika Sashe Unisex

Če poznate delo Sashe Unisex, boste ta del podlakti takoj prepoznali kot njeno. Njen podpisni akvarelni slog, ki ga je z uporabo trdih linij zlahka ločiti od drugih, je dobil kar naslednje. Za več edinstvenih akvarelov si oglejte njen portfelj. (Fotografija: Sasha Unisex)

To čudovito delo z rokami.

Oblikovanje tetovaže svetilnika, Uncl Paul Knows

Najstarejši in verjetno najbolj znani svetilnik, ki stoji še danes, je Herkulov stolp, 1900 let star rimski svetilnik, ki gleda na severnoatlantsko obalo Španije. Svetilnik je bil izdelan po vzoru Aleksandrovega svetilnika in ima zaščiten status Unescove svetovne dediščine ter nacionalnega spomenika Španije.. (Fotografija: Uncl Paul Knows)

To ustvarjalno delo na temo navtike.

Oblikovanje tetovaže svetilnika Anna Yershova

Od udarnih valov do ladijskega krmila je to umetniško delo eden najbolj kul modelov na seznamu. Zabavno dejstvo: Za prižig svetilk svetilnika so najprej uporabili velike požare, nato pa stene iz kitovega olja. Oba sta bila na koncu zamenjana z izumom paraboličnega reflektorskega sistema, ki ga je v petdesetih letih prejšnjega stoletja zamenjala leča Fresnel, ki se uporablja še danes. (Foto: Anna Yershova)

To kul delo v slogu skice.

Szabi Sketch Style Lighthouse Tattoo Design

Svetilniki so pobarvani v različnih vzorcih. Vodoravne črte, spirale, enobarvne barve in diamanti se redno izmenjujejo za razlikovanje enega svetilnika od drugega. (Fotografija: Szabi)

Ta zelo podrobna zasnova dotwork.

Dotwork Lighthouse Tattoo Design, Parvick

Tu imamo staranje svetilnika, ki ga prehitijo debele trte narave. Na površini so vidne razpoke, pa tudi nestabilni leseni odri in nebo, polno pikčastih oblakov. (Fotografija: Parvick)

Ta oblika embalaže.

Oblikovanje tetovaže svetilnika Farbschocka

Ta tradicionalna rdeče -bela črtasta svetilniška tetovaža ima v ospredju velik del življenjskega obroča, zataknjenega v pesek. Modri ​​in zeleni valovi, ki se zrušijo v ozadju, delu dodajo prijeten pomirjujoč učinek. (Fotografija: Farbschock)

Ta majhen gleženj.

Majhna tetovaža svetilnika na gležnju, avtor Sven Rayen

Zabavno dejstvo: Najmanjši delujoči svetilnik na svetu se nahaja v North Queensferryju na Škotskem in je visok le 11 čevljev. (Foto: Sven Rayen)

About the author