40 osupljivih moških s polnimi rokavi (2019)

Ta geometrijska oblika.

avtor Handsmark

(Fotografija: Ročni žig)

Geometrijski rokavi so danes povsod. Obstaja veliko umetnikov, ki delajo izključno v geometrijskem slogu in njihovo delo je vedno dobrodošel pogled. Kosi, ki imajo trk različnih geometrijskih vzorcev, so trenutno trend in po ogledu zgornje zasnove je enostavno razumeti, zakaj.

Ta gladka geometrijska uganka.

avtor Ervand

(Fotografija: Ervand)

To je še en primer geometrijskega rokava, vendar narejen v popolnoma drugačnem slogu. Ti krepki vzorci so metodično razporejeni, da delu dajo gladek in strukturiran videz. Ervandov Instagram je poln geometrijskih rokavov, podobnih zgornjemu.

Klasična skulptura.

avtor Stephan Milovanov

(Foto: Stephan Milovanov)

Stephan Milovanov hitro postaja eden mojih najljubših klasičnih tetovatorjev. Njegovi rokavi vas spominjajo na delo slavnega Jun Cha, vendar seveda s svojimi subtilnimi zasuki. Vsi umetniki so nekoč navdihnjeni s klasiko.

Ta cvetlični dizajn.

avtor Stuart Teekasingh

(Foto: Stuart Teekasingh)

Ta čudovit kos ima občutljivo krizantemo, ki odpira cvetne liste. Cvetje je in bo vedno eno najlepših stvaritev narave. V industriji, v kateri prevladujejo vrtnice in potonike, je vedno v veselje videti umetnike, ki objemajo manj pogoste cvetlične sorte, kot je krizantema.

Ta lev.

Avtor: Jun Cha

(Fotografija: Jun Cha)

Noben seznam rokavov ne bi bil popoln brez vsaj enega dela znanega Jun Cha. Njegovo delo je v preteklih letih navdihnilo številne umetnike in tako bo tudi v prihodnjih letih. V zadnjem času od Juna nismo videli veliko novih del, saj se zdi, da veliko svojega časa in truda osredotoča na različne medije – predvsem kiparstvo. Če se vam zdijo trdni rokavi s klasično tematiko, bi morala biti naslednja postaja Junin portfelj.

Geometrijski kaos.

avtor Effedots

(Fotografija: Effedots)

Tu se zagotovo dogaja marsikaj, kar pa mi najbolj izstopa, so prehodi gradientov, vidni v enem posebnem slogu vzorčnega segmenta. Zdi se, da imajo geometrijske oblike vedno prijetno strukturo, kar nedvomno prispeva k privlačnosti.

Ta lobanja.

avtor Greg Nicholson

(Fotografija: Greg Nicholson)

Greg je naredil nekaj različnih rokavov, ki so podobni tej zasnovi, zato je bilo težko izbrati samo enega za seznam. Zdi se, da so tigri in mehanski zobniški mehanizmi neverjetno priljubljena tema.

Ta tiger.

avtor Dario Castillo

(Foto: Dario Castillo)

In spet, še en tiger in dizajn ure popolnoma drugega umetnika. Ne vem, če bi šel tako daleč, da bi to označil za trend, vendar se vsekakor zdi več kot le mimoidoča muha.

Ta zemljevid.

avtor Oscar Akermo

(Fotografija: Oscar Akermo)

To je še en repost, vendar izjemen primer polnega rokava, ki je bil preveč dober, da bi ga lahko predstavili le enkrat. Oscar Akermo ne dela slabih tetovaž. Pravzaprav niti ne dela povprečnih tetovaž. Ta zasnova je tako izvirna kot navdihujoča.

Ta geometrijska mešanica.

avtor Tom Ten

(Fotografija: Tom Ten)

Hladni vzorci in teksture, pomešani skupaj, naredijo čudovite rokave. Priljubljenost geometrijskih modelov, kot je zgoraj, je hitro naraščala. Čeprav še vedno niso tako priljubljeni kot bolj tradicionalni modeli, bi se to lahko kmalu spremenilo.

About the author