40 posnetkov, ki dokazujejo popolne tetovaže

40 posnetkov, ki dokazujejo popolne tetovaže

Naokoli plava veliko sranje tetovaž. Lahko bi celo šli tako daleč, da bi 90 odstotkov vseh tetovaž ustrezalo amaterski naravi. Hkrati pa so v teh dneh popolni modeli tetovaž povsod. Spretnost, vizija in tehnika, ki jih imajo današnji vrhunski umetniki, nam zagotavljajo stalen tok izjemnega črnila, ki uspe ustrezno zadostiti našim vedno krajšim obdobjem pozornosti-vedeti morate le, kje iskati. Tveganje, da zveni kot brahiozaver, je to lepota interneta.

Danes vas bom očaral s 40 brezhibnimi črnili, ki predstavljajo najboljše, kar svet lahko ponudi. In kot vedno, ne pozabite dihati.

Ta puščica.

avtor Michelle Santana

(Fotografija: Michelle Santana)

Puščice so vedno imele posebno mesto v mojem srcu. So edini simbol, ki izgleda dobro in ne potrebuje razlage. S puščico res ne moreš zgrešiti, še posebej, če je izvedena s tako eleganco in natančnostjo, kot je zgornja oblika.

Ta zasnova mandale.

avtorja Ira Shmarinova

(Foto: Ira Shmarinova)

Ira Shmarinova daje edinstven zasuk celotnemu konceptu umetnosti tetovaže mandale. Iraini modeli vedno zajemajo visoko raven globine in dimenzij, ki jo je mogoče pripisati vgradnji elementov za dotwork in uporabi linij različnih debelin. Ta cvet mandale je postavljen na eno največjih platnenih površin telesa, ki je po mojem mnenju popolnoma primerna za velike cvetove mandale.

Ta trava.

Avtor: Axel Ejsmont

(Fotografija: Axel Ejsmont)

V skladu z linijami žil in rok je ta navpično postavljena sorta trave nekaj, kar ne vidite vsak dan. Zaradi takšnih modelov je moje delo tako fascinantno. Nove in ustvarjalne umetnine so tisto, za kar živim. Axel Eismont je v zadnjem času eksperimentiral z veliko tovrstnimi modeli, zato, če vam je všeč to, kar vidite tukaj, priporočam, da ob koncu tega članka preverite njegov Instagram.

Ta trak dima.

avtor Chenjie

(Foto: Chenjie)

Težava pri vzorčenju številnih vrst vzorcev in elementov je v njihovi poljubni naravi in ​​dimenzijah, ki jim primanjkuje strukture, kar lahko povzroči neurejen videz. Omejevanje teh vzorcev na strukturirane meje, kot je ta oblika diamanta, prikazana zgoraj, je odlično rešitev. Nikoli ni lahko ponazoriti dima, vendar mislim, da je varno reči, da ga je Chenjie več kot potegnil.

Ta gradientni trak.

avtor Ksu Arrow

(Fotografija: Ksu Arrow)

V preteklih letih smo predstavili številne vzorce nagiba, podobne zgornjemu. Toda noben od modelov ni niti približno zajel ravni teksture, ki jo je umetniku uspelo doseči s tem primerom. Skoraj začutite patino, ki gleda samo na to zasnovo.

Te rože.

avtor Natsi

(Foto: Natsi)

Natsi ima tako edinstven slog, da ga je skoraj nemogoče opisati nekomu, ki ga še nikoli ni videl. Težke, široke barvne poteze Natsi uporablja za ustvarjanje svojih del, ki vedno vsebujejo briljantne barve in edinstveno igrivost, ki vas spominja na številne otroške animacije.

Ta luna.

avtor Yar Put

(Fotografija: Yar Put)

Kot sem že večkrat povedal, lahko pravi barvni preliv takoj dvigne status vsakega dizajna, ne glede na to, kako slabo je prikazan. Seveda je ta oblika vse prej kot slabo ilustrirana. Samo poskušal sem opozoriti. Yar Put uporablja barvne gradiente kot tudi kateri koli umetnik v poslu.

Ta cvet mandale.

avtor Nando

(Fotografija: Nando)

Cvetov mandale, kot je zgoraj, ne vidite več prepogosto. Pred štirimi leti so bile te vrste izvirnih cvetov mandale besne. Smešno je, kako se je tako kratek čas v tako kratkem času razvil tako klasičen dizajn kot cvet mandale. Mislil sem na obliko in splošni slog oblikovanja. Če pa pomislim, so pisane modele mandale skoraj vse nadomestili z bolj enobarvnimi primerki.

To srce.

avtor Carlos Eduardo

(Foto: Carlos Eduardo)

Nič ni bolj “par” kot tetoviranje dveh prstnih odtisov, prepletenih skupaj, da tvorita obliko srca. Seveda morate umetnika nekako prisiliti, da ustvari verodostojne kopije vaših prstnih odtisov, da bodo stvari uradne.

Alica v čudežni deželi.

avtor Arar

(Foto: Arar)

Prvi članek, ki smo ga kdaj objavili, je bil poklon Alisi v čudežni deželi. Spletno mesto je od takrat prišlo daleč in videti je, kako se je od takrat razvila splošna kakovost tetovaž, precej zanimivo. V zgornjem oblikovanju je približno toliko čarovnije, kot je v izvirnem filmu samem.

About the author