40+ super srčkanih idej za tetoviranje za ženske

40+ super srčkanih idej za tetovaže za ženske

Iščete absolutno najlepšo tetovažo? Seveda si. Konec koncev, ali niso to vsaka dekleta sanje? No, morda ne. Če pa vaše dvorišče ni dovolj veliko za ponija, je ljubka tetovaža zagotovo naslednja najboljša stvar.

Skozi vse leto imamo posebno mapo samo za najlepše tetovaže, ki jih najdemo, in ko jih imamo dovolj, izide članek. Tukaj je letošnji seznam. Upamo, da boste uživali v brskanju po tem seznamu, kot smo ga uživali pri ustvarjanju za vas. Od drobnih rezin sadja do super srčkanih cvetličnih tetovaž ima ta seznam za vsakogar nekaj. Sedite, se sprostite in navdihnite.

To čudovito pavovo pero.

Peacock Tattoo Design avtorja Balazs Bercsenyi

V preteklosti smo naredili celotne članke o pavovem perju in priznati moramo, da je to eden najboljših primerov, kar smo jih kdaj videli. Madžarski tetovator Balazs Bercsenyi vedno uspe navdušiti s svojo pozornostjo do detajlov in zelo izvirnim delom. (Foto: Balazs Bercsenyi)

Ta neverjetno srčkan cvetlični stegenski kos.

Simpatična cvetlična tetovaža za stegna znamke Graffittoo

Če iščete ljubko cvetlično tetovažo, bi morala biti Instagram stran tatoo studia Graffittoo vaša prva postaja za navdih pri oblikovanju. Njihova pisana cvetlična dela segajo od drobnih enojnih stebel do večjih aranžmajev, kot je na zgornji sliki.  (Fotografija: Graffittoo)

To pisano papirnato letalo.

Tetovaža papirnatih letal znamke Graffittoo

Tukaj imamo še en srčkan dizajn iz južnokorejskega tatoo studia Graffittoo. Papirna letala in origami na splošno naredijo nekaj zelo zanimivih majhnih tetovaž. (Fotografija: Graffittoo)

Ta dekliška tetovaža simbola neskončnosti.

Girly Infinity Symbol Tattoo avtorja There Tattoo

Čeprav se ne zavedamo vsega dogajanja v tem izrazito ženskem matematičnem simbolu, je jasno videti nekaj zvezd in morda celo metulja ali dve. (Fotografija: Tam Tattoo)

 Ta sponka za papir. Oblikovanje tetovaže sponk

Majhni minimalistični predmeti pogosto naredijo najboljše drobne tetovaže. Ta en sam sponka za papir izgleda kot doma med temi razpršenimi sorodniki. (Foto: Pam Pastor)

Ta grmeč oblak.

Thunder Cloud Tattoo Design, Graffittoo

Grom oblak s strelo natančneje. Videli smo naš pošten delež tetovaže s svetlobnimi vijaki, le redki pa imajo tako žive podrobnosti, kot je zgornji dizajn. Zabavno dejstvo: Strele udarijo približno 40 -krat na sekundo na Zemljo in pri temperaturi nad 50.000 stopinj Fahrenheita, kar je 5 -krat vroče od površine sonca. (Fotografija: Graffittoo)

Ta rezina melone.

Rezina tetovaže z akvarelom lubenice avtorice Simone Blanar

Kdo v obliki skice v akvarelnem stilu? Da, prosim. Zaradi preprostih, a ustvarjalnih modelov, kot so ti, morate zapustiti vse in obiskati lokalnega tetovatorja. (Foto: Simona Blanar)

Ta luštna tetovaža perja.

Simpatična tetovaža perja na zapestju avtorja Jon Boy

Verjetno najmanjša tetovaža perja, ki obstaja. Vse se začne z nedolžnim perjem na zapestju. Preden se tega zavedate, vam dvorijo različni potujoči cirkusi, ki vas želijo zaposliti za polni delovni čas.  (Fotografija: Jon Boy)

Ta cvetlična vejica.

Simpatična cvetlična tetovaža Doy

Ti občutljivi cvetni listi so videti, kot da so skoraj iz pihanega stekla. Roza, vijolični in svetlo modri toni posnemajo odsev svetlobe, ko vstopi v določene vrste stekla. (Fotografija: Doy)

About the author