40 čudovitih tetovaž gležnja

Tetovaže z majhnimi gležnji

Majhne tetovaže na gležnju so deset centov. Ampak z dobrim razlogom. So kul, z nizkim tveganjem in sorazmerno prikriti. Med ženskami so gležnji verjetno najbolj priljubljena lokacija za tetoviranje – zlasti med iskalci prvih tetovaž. Od cvetja in sidra, do emojijev in M&M, zdi se, da skoraj vse drobce pride prav. Tukaj je nekaj modelov in idej, v katere bi potopili zobe med razpravo o naslednji tetovaži.

Ti drobni rožnati cvetovi.

Majhna roza tetovaža

Morda so najbolj občutljivi in ​​najlepši modeli, ki jih boste videli na tem seznamu, rože. Ti rožnati cvetovi so podobni številnim različnim vrstam, za katere sem ugotovil, da so si vse preveč podobne, da bi jih razlikovali. (Fotografija: DOY)

Ti lovorjevi listi.

Tetovaža gležnja z lovorjevimi listi

Simbol lovorjevega venca, sestavljen iz dveh ukrivljenih lovorovih vej, takoj popelje nazaj v čas, ko bi vsakodnevni podvigi Helene iz Troje zapolnili lokalne tabloide. Lovorjevi venci so imeli v grškem in rimskem času močno simbolno vlogo v sredozemski regiji. Venec je bil uporabljen kot simbol za boga sonca Apolona, ​​pa tudi kot simbol zmage, ki so ga običajno nosili na glavi v času zmage in praznovanja. Čeprav v sodobni družbi še vedno vidite občasen simbol lovorovih listov, jih najpogosteje najdemo v kuhinji, preimenovani v “lovorjeve liste”, kjer jih uporabljajo za aromatiziranje hrane.  (Fotografija: Sanjal)

Ta preprost nasmejan obraz.

Majhna tetovaža smajlija na gležnju

Nasmejan obraz je pomotoma ustvaril Forrest Gump med tekom, od takrat pa je pametnim podjetnikom pomagal prodati ogromne količine nalepk, majic in drugega enako vznemirljivega blaga..  (Foto: Elli Argyrous)

Ta elegantna roža lotosa.

Tiny-lotus-cvet-tetovaža

Popolno delo s črnilom na mestu, kjer je samo bosa noga. (Fotografija: Jon Boy)

Ta pikčasta sova.

Tetovaža drobne sove na gležnju

Ta mala sova zagotovo spada na naš seznam najboljših tetovaž sove vseh časov, žal pa je takrat ni bilo na našem radarju. (Fotografija: George Marquez)

Ta prozorna škatla.

Tetovaža s prozorno kocko

Ne postane veliko bolj geometrijsko od tega. V otroštvu sem ure in ure pokrival svoje zvezke. (Fotografija: Auuuyo)

Ta leteči morski konj.

Majhna tetovaža morskega konjička na gležnju

Drobna krila dajejo temu ustvarjalnemu malemu morskemu konju edinstven občutek za slog. Če imate radi morske konjičke, si oglejte ta seznam čudovitih tetovaž morskih konjev.  (Foto: Berrge)

Ta preprost simbol ljubezni.

Preprosta tetovaža srca na gležnju

Včasih so najbolj preprosti modeli najboljši. Ta majhen obris rdečega srca bi bil videti odlično na vsakem gležnju. (Foto: Berrge)

Ta cvet YOLO.

YOLO tetovaža gležnja

Živiš samo enkrat, zakaj si ne bi naredil YOLO tetovaže, ki bi te na to spominjala vsak dan. Sprašujete se, ali bo čez 30 let kdo sploh vedel, kaj pomeni YOLO? (Fotografija: Sanjal)

Ta cvetlična dela.

Cvetlične-gleženjske-tetovaže

Tu imamo majhen kos v stilu mandale in cvet lotosa z dolgim ​​steblom. Treba je omeniti, da se drobne tetovaže na gležnju/stopalu slabo starajo. Na splošno se majhne tetovaže nagibajo, da se s staranjem kože spremenijo v majhne madeže črnila. Gležnji in stopala so še posebej ranljivi. (Fotografija: Artful Ink)

About the author