40+ čudovitih tetovaž s prsti za moške in ženske

40+ čudovitih tetovaž s prsti za moške in ženske | TattooBlend

Vedno se je razpravljalo o tem, ali so tetovaže s prsti dobra ideja ali ne. Zakaj vprašaš? Znano je, da se tetovaže s prsti hitro zameglijo v primerjavi z drugimi tetovažami. Ampak ne skrbite, da se ne bodo kmalu podrli. Vaša tetovaža s prstom bo še vedno tam, morda bo začela izgubljati hrustljavost, preden rečete tetovažo na zapestju ali roki. Toda to še ni ustavilo 10 tisoč, morda celo 100 tisoč ljudi, da si že naredijo tetovaže s prsti, zato, če se vam zdijo nekaj, brez česar ne morete živeti, in vas ne moti, če so videti manj kot osredotočeni 20 let danes smo za vas izbrali nekaj zelo sladkih primerov, ki vam bodo, upajmo, pomagali zožiti izbiro oblikovanja. Uživajte!

Ti modeli s pikami.

Doctor Woo tetovaže s prsti

(Fotografija: Doctor Woo)

Te kul stvaritve.

Tetovaže s prsti Sanghyuk Ko

Te štiri tetovaže s prsti bi z možgani, orlovo glavo, orlovim krempljem in moljem izgledale odlično na moški ali ženski roki. (Fotografija: Sanghyuk Ko)

Ti modeli s pikami.

Dotwork Finger Tattoo Design, Helsinki

Na številne tetovaže s prsti vplivajo tradicionalni modeli mehndi, saj se osredotočajo predvsem na prste in roke. Mehndi, imenovana tudi Henna, je pasti podobna snov, ki jo nekatere kulture uporabljajo za okrasitev rok za praznike, na primer poroke ali tradicionalne slovesnosti.  (Foto: Helsinki)

Te minimalistične pike in črte.

Minimalistične tetovaže s prsti East Iz

Neverjetno je, kako je lahko tako preprosta zasnova tako elegantna in privlačna. Izdelava teh modelov je verjetno trajala 10 minut. (Foto: East Iz)

Ta akvarelna mačka.

Akvarelna tetovaža mačjih prstov IDA

Južnokorejski umetnik tetovaž IDA vedno uspe ustvariti najbolj neverjetne akvarelne tetovaže. IDA -jeve kreacije so vedno okusne in edinstvene, od drobnih mačk na prstih do velikega perja in koi rib.  (Fotografija: IDA)

Ta vijolični dragulj.

Vijolična diamantna tetovaža prstov Helene Darling

“To je bilo težko,” je o tem oblikovanju tetovaže s prsti povedala umetnica za tetovaže Helena Darling. No, izgleda zelo dobro, zato se je trdo delo zagotovo obrestovalo. (Foto: Helena Darling)

Ta hudobna lobanja.

Tetovaža prstov lobanje, avtor Richie Nigro

Ta lobanja črnega in sivega črnila je zelo podobna mehiški sladkorni lobanji.  (Fotografija: Richie Nigro)

Te kul linije.

Oblikovanje tetovaže prstov Andrew Novitskiy

Linearni prsti vedno izgledajo tako zanimivo. Te štiri diagonalne črte potekajo vzporedno med seboj in ustvarjajo edinstveno eno samo neprekinjeno črto, ko so prsti združeni v pest.  (Fotografija: Andrew Novitskiy)

To majhno pisano srce.

Yammy Heart Tinger Tattoo

Ljubko. (Fotografija: Yammy)

To belo in črno črnilo se je dvignilo.

Rose Ringer Tattoo avtorja Richie Nigro

Tukaj imamo drobno tetovažo s prstom s črnim in belim črnilom, postavljeno točno tam, kjer bi šel poročni pas. (Fotografija: Richie Nigro)

About the author