40 čudovitih tetovaž sončnic, ki vas bodo navdihnile, da se napolnite

40 čudovitih tetovaž sončnic, ki vas bodo navdihnile, da se napišete | TattooBlend

Sončnice so znane kot “veselo cvetje”, ker ponavadi izžarevajo določeno stopnjo sreče in veselja, ki se ji lahko ujemajo le nekatere druge rože. Vrtnice spominjajo na ljubezen in romantiko, sončnice pa spominjajo na svetel in sončen dan brez stresa, ko je na svetu vse v redu. S to vrsto vibracij je enostavno razumeti, zakaj je sončnica tako priljubljena izbira tetovaže.

Dolga stebla, brez stebel, pisana umetniška dela in preprosti, enobarvni kosi uspejo delovati ne glede na lokacijo. Tukaj je edinstvena zbirka nekaterih najboljših obstoječih modelov sončničnih tetovaž. Uživajte!

Ta zasnova dotwork.

Dotwork Sončnična tetovaža, ki jo je oblikoval Tom Tom

(Fotografija: Tom Tom)

Ta spektakularna tetovaža sončničnega glifa.

Oblikovanje tetovaže sončnice Roma Severov

Ta del je resen očesni udarec, ki bo zagotovo dosegel virusni status v spletu. Glifi trikotne oblike so naraščajoči trend v industriji in z dobrim razlogom (glej zgoraj). (Foto: Roma Severov)

Ta botanična lepota.

Sončnična tetovaža na rami avtorja Castigliani

Ni najbolj jasna fotografija, vendar še vedno lahko vidite živahnost in pozornost do detajlov, ki jih vsebuje ta kos. Pedalke cvetličnih žarkov so osvetljene z nežno zelenim odtenkom, zaradi česar celoten kos skoraj skoči s kože. (Foto: Castigliani)

Ta zadnji del ramen.

Oblikovanje tetovaže sončnice Russell Sayre

Tu imamo zadnjo stran dostojne velikosti z nežnim rumenim tonom. Notranje cvetje, znano kot diskasto cvetje, ima poudarjene nasvete, ki prikazujejo odsev sonca. (Fotografija: Russell Sayre)

Ta drobna noga.

Sončnična gležnjeva tetovaža Cheahwa

Nismo povsem prepričani, kaj pomeni 1021, vendar je mogoče domnevati, da ni naslova nikogar. Ta drobna sončnica ima skoraj očarljiv videz vrtečega se kolesa. (Fotografija: Cheahwa)

Ta neotradicionalni kos.

Neo Tradicionalna tetovaža sončnic Cheri May Gourlay

Čeprav ni atomsko pravilna, se ta razlaga sončnice ponaša s čudovitim jedrom, ki vas spominja na koruze maline. In kombinezon, sončnica se prav prilega. (Fotografija: Cheri May Gourlay)

Ta brezbarven kos hrbta.

Sion Sončnična tetovaža na hrbtu

Enobarvna je edina beseda, ki mi pride na misel pri ogledu tega dela. Odlična lokacija in več plasti zunanjih cvetnih listov naredijo ta kos v popolnem užitku. (Fotografija: Sion)

Ta čudovita rebrasta kletka deluje.

Velika sončnica na prsni koš Dino Nemec

(Foto: Dino Nemec)

Ta umetniški oris.

Sončnična tetovaža Freda Oliveira

Freda s temi čudovitimi umetniškimi linijami določa zakon. Če še niste, si oglejte Fredino stran na Instagramu za sladkarije za oči na vrhu police. (Foto: Freda Oliveira)

Ta tetovaža podlakti.

sončnica-tattoo-design

Lep celoten kos, vendar resnično izstopa raven podrobnosti, dosežena na listih. Na topografskem zemljevidu so skoraj videti kot gore. (Foto: Elizabeth Markov)

About the author

Adblock
detector