40 ujemajočih se tetovaž, za katerimi lahko stoji vsak par

Te akvarelne ptice.

avtor Jules Boho

(Foto: Jules Boho)

Bil sem navdušen oboževalec dela Julesa Bohoja, od takrat, ko sem začel pisati ta blog. Njena akvarelna dela so lepa, ustvarjalna in zelo izvirna – kar danes ni lahko narediti. Za več njenega dela pojdite na njen Instagram na zgornji povezavi za celoten portfelj.

Ta sidra.

avtor Doctor Woo

(Fotografija: Doctor Woo)

Celoten koncept “Ti si moje sidro” seveda ni tako sirast, kot se sliši. Mislim, to je seznam par tetovaž, zato v resnici ne obstaja nekaj takega kot “sirast”. Sidro sta običajni par tetovaže in eden bolj pomembnih modelov, če mene vprašate.

Te ptice.

avtor Michelle Santana

(Fotografija: Michelle Santana)

Michelle Santana je ena mojih najljubših umetnic v Bang Bang. Če bi morala opisati njen slog in delo, bi bila “čista”. Vsak njen dizajn je tako natančen in jasen, da bi mi verjel, če bi mi povedali, da v resnici niso tetovaže.

Nenehno.

avtorja Witty Button

(Foto: Witty Button)

“Vedno” je morda največja zaveza, ki bi jo lahko kdaj naredili do druge osebe – zato ima tako veliko težo. Lepa pisava za lepo obljubo.

Ta družinska zasnova.

avtor Jay Shin

(Fotografija: Jay Shin)

Ne bom lagal, tega dizajna še nisem povsem dojel, vendar je kompozicija tisto, kar sem želel predstaviti bralcem. Ko pogledam to preprosto enačbo, mi pade po glavi veliko oblikovalskih idej.

Ti modeli mandale.

avtorja Ira Shmarinova

(Foto: Ira Shmarinova)

Ne glede na to, ali so volčje lisice, so ti kosmati spremljevalci super duper ljubki. Okrasni slog mandale vsakemu dizajnu takoj da eleganco.

Ti origami sloni.

ob igrišču

(Fotografija: igrišče)

Origami sloni so tako srčkani, kot je lahko. Če iščete majhne ujemajoče se tate, pojdite na Instagram stran Playgounda in zagotavljam, da boste dobili veliko več, kot zmorete.

Ta drevesa.

avtor Ch Ahn

(Fotografija: Ch Ahn)

Tukaj je ideja: začnite z majhnim drevesom in ko se vaš odnos povečuje, se temu oblikovanju počasi dodajte. Tako lahko vzpostavite pomemben ritual, hkrati pa imate vedno sveže oblikovan dizajn. Kako to zveni?

Ta drobna bitja.

ob igrišču

(Fotografija: igrišče)

Še enkrat, če iščete srčkan mali dizajn, je Playgoundov Instagram kraj za navdih. Poleg tega, da je skoraj izključno delal v miniaturi, je imel Playgound težnjo k mesečnemu objavljanju novih ujemajočih se modelov.

Ti datumi.

avtor CHOLO

(Fotografija: CHOLO)

Predvidevam, da sta to zmenka. Označevanje morda obletnice poroke ali druge posebne priložnosti. Vidimo lahko majhen simbol neskončnosti, ki pomeni vseživljenjsko vez.

About the author