40 ujemajočih se tetovaž, za katerimi lahko stoji vsak par

Samo pariTudi če trenutno niste *vpleteni *, nikoli ni prezgodaj razmišljati o tem popolnem tetovažu za par, ko bo na koncu prišel dan. Za tiste, ki že imate razmerje, vredno črnila, bo ta seznam nedvomno poln številnih navdihujočih modelov. Popoln sklop ujemajočih se par tetovaž obstaja, preprosto je vaša naloga, da ga odkrijete. Nekaj ​​tetovaž je namenjenih zabavi in ​​praznovanju tega posebnega odnosa. Oglejmo si nekaj resnično navdihujočih primerov.

Jezen nate.

avtor Neman

(Foto: Neman)

Nobeno razmerje ne bi bilo popolno brez malo norosti. Mnogi ljudje imajo napačno prepričanje, da se morajo par tetovaž popolnoma ujemati. To ne bi moglo biti dlje od resnice. Ti modeli imajo eno samo frazo, vendar spreminjanje postavitve besed tako rahlo doda dodatno raven dimenzije oblikovanju.

Obljubi.

avtor Dominik

(Foto: Dominik)

Celotna kompozicija slike v tem primeru močno vpliva na privlačnost določene zasnove ali nabora modelov. To je lahko zavajajoče pri ocenjevanju potencialnih oblikovalskih idej, vendar na srečo za vas kakovost modelov v resnici ni vprašljiva.

Te ptice.

avtor Maks

(Foto: Maks)

Vem, da to ni najboljši JPEG na spletnem mestu, vendar je koncept trden. V resnici izstopa kontrast med črnimi in sivimi črnilnimi pticami ter srčkastim kosom rdeče vrvice.

Te zvezde smrti v obliki srca.

avtor Ayhan Karadag

(Foto: Ayhan Karadag)

To je koncept, ki so ga vedno znova ponavljali številni različni umetniki. Ne morem se spomniti na glavo, kdo je bil prvotni ustvarjalec, toda počastitev po mojem mnenju v resnici nikomur ne škodi. Mnogi umetniki se seveda ne bi strinjali in razumem, od kod prihajajo. Ta poseben komplet zvezd smrti predstavlja neverjetno veliko podrobnosti na zelo majhnem prostoru.

Ti valovi.

avtorja Japonsko črnilo

(Fotografija: Japonsko črnilo)

Ti spektakularni zadnji deli so verjetno zadnja stvar, ki ste jo pričakovali na tem seznamu – zaradi česar so tako kul. Valovi v japonskem slogu so in bodo vedno ena mojih najljubših stvari s črnilom.

Naj me razjezi.

avtor JOJO

(Foto: JOJO)

Ta koncept je bil narejen do smrti, vendar zaradi tega ni manj zanimiv. Odlične ideje se vedno množično kopirajo. Ti modeli niso izjema in poosebljajo idejo, da se nasprotja res privlačijo.

Ljubezen.

avtor JOJO

(Foto: JOJO)

Včasih je preprostost edina pot. Če iščete nekaj čistega in hrustljavega s sodobnim in minimalističnim občutkom, je morda nekaj v skladu s temi ujemajočimi se ljubezenskimi tetovažami.

Njena ena. Njegov edini.

avtor Yusuf

(Fotografija: Yusuf)

Tudi tetoviranje se ne mora vedno ujemati. Ti dve zelo različni pisavi se odlično dopolnjujeta in v mešanico prinašata zadovoljiv element, ki ga ne bi bilo, če bi bil vsak niz besed narejen v isti slogovni pisavi.

To sonce in luna.

avtor Iris

(Fotografija: Iris)

Ujemajoče se sonce in luna na nek način ponazarjata koncept privlačnosti nasprotij. Ta luna je bila narejena z vedno trendovskim bledenjem gradienta, sonce pa ima celo malo nagiba.

About the author