42 Friggin neverjetne tetovaže kompasa

Navtični kompas tattoo modelov

Če razmišljate o tem, da bi si naredili tetovažo s kompasom, jo ​​že imate ali pa si želite ogledati lepe modele, ste prišli na pravo mesto. Kompas, navtični kompas AKA, vrtnica kompasa ali navtična zvezda je nedvomno izjemno priljubljena oblika tetovaže – in to že desetletja. Zaradi zapletenih podrobnosti, oblikovalskega potenciala in lepe simetrije je privlačna izbira tako za moške kot za ženske.

Obstajajo različne vrste kompasov, vendar njihova imena niso splošno znana. Vsaka posebna vrsta je določena s številom točk, ki jih ima. Najpogosteje risana štirismerna kompasna vrtnica, ki ji sledijo 8-točkovna, 16-točkovna in 32-točkovna.

Ko so se pojavili novi slogi, so tetovaže kompasa dobile novo raven sijaja. Od čudovitih akvarelnih del do čudovitih dotwork modelov tetovaža kompasa še vedno vlada v svetu body arta.

Sledite svoji poti.

Velika kompasna tetovaža na hrbtu

Poleg besed modrosti najprej pritegne vašo pozornost izredno čiste linije in skoraj laserski tiskalnik v senci. Gospodična Dewi dobil nor sposobnosti.

Ta medeninasta lepotica.

Oblikovanje tetovaže medeninastega kompasa

Kot verjetno veste, je večina navtičnih kompasov narejena iz medenine. Medenina ne reagira s slano vodo in se pogosto uporablja pri gradnji navtične opreme. (Fotografija: Roar)

Ta drobna podlaket tat.

Majhna tetovaža kompasa na podlakti

Čeprav je verjetno že dolgo minilo od britja, smo pripravljeni staviti, da je bil ta odlično izveden mini kompas vreden truda. (Fotografija: Jon Boy)

Ta madež pomaranče.

Oblikovanje tetovaže z akvarelnim kompasom

Fleur-de-lis označuje pravi sever na tem edinstvenem akvarelnem dizajnu, ki izgleda kot da je bil žrtev naključnega razlitja in ne načrtovane akcije. Vendar pa končni rezultat ne bi mogel biti boljši. (Foto: Adrian Bascur)

Ta zadnji del v slogu skice.

Sketch Style Compass Tattoo na hrbtu avtorja Inez Janiak

(Foto: Inez Janiak)

Ta iztegnjen hrbet.

Tetovaža akvarelnega kompasa na hrbtu Emrah de Lausbub

(Fotografija: Emrah de Lausbub)

Ta tradicionalni kompas.

Tradicionalna tetovaža kompasa

Tu imamo leseni kompas z nekaj zlatimi inkrustiranimi rdečimi vrtnicami, narejenimi v tradicionalnem slogu. Vse od medeninastih kroglic do lesenih del se pojavi, da temu kosu da čist in hrustljav videz. (Fotografija: Štirinajst puščic)

Ta dotwork globus in kompas.

Dotwork globus in kompas tetovaža Maksima Lopeza

(Foto: Maksim Lopez)

To razdeljeno delo podlakti.

Kompas Tattoo avtorja Pedro Paiva

(Foto: Pedro Paiva)

Te temne vrtnice.

Tetovaža kompasa temne vrtnice

Najmanjše rečeno očarljivo. Podroben vzorec na obrazu tega kompasa je res nekaj posebnega.  (Fotografija: dstone)

Ta globalni kompas.

Nautični globus kompas tetovaža

Navigacijski zvezdni kompas običajno najdemo na zemljevidih. Zato se le spodobi, da se ta dotwork zvezda odlično namesti na vrh sveta. Če niste opazili, je ta kos usmerjen v uporabniku prijazen položaj. (Fotografija: ilwol)

Ta odprti kompas.

Kompas & amp; Miami Tattoo Clock Tattoo

Čeprav ta kompas vsekakor igra drugo vlogo pri veliko večji uri, je bil dizajn preveč lep, da bi ga izpustil. Način, kako je bila kovina izdelana na pokrovu kompasa, je skoraj tako, kot če bi umetnik namesto črnila imel na igli tekočo kovino.  (Fotografija: Miami Tattoo)

Te čudovite pike.

Dotwork Compass Tattoo avtorja Erik Jacobsen

Kakšen neverjeten dizajn. Ta kompas je nekoliko podoben žepni uri. Hladno in čisto. Vsekakor eden naših najljubših modelov na seznamu. (Foto: Erik Jacobsen)

Ta starinski kompas.

Kompas Tattoo na zemljevidu sveta

Nismo ravno prepričani, kaj so te rdeče stvari, morda se ujemajo, vendar je ta kompas z zasnovo kompaste super na pogled. Zemljevid na mizi je prav tako prijeten dotik. (Fotografija: Ročni izlet)

About the author