43 Modeli tetovaž nebeškega angela

Nebesni angelski tetovažni modeli

Angelske tetovaže so že dolgo priljubljena izbira tako za duhovne kot ne-duhovne osebe. Skoraj toliko časa, kolikor človeštvo obstaja, so angele videli kot nadnaravna ali duhovna bitja, ki bdijo nad nami in se občasno borijo s silami, s katerimi se ne strinjajo. Nekako kot sodobna različica superjunaka.

Že več kot tisoč let, angeli so bili predmet neštetih slik in drugih umetniških del. To ne preseneča, saj je ena najstarejših in vsekakor najbolj znana knjiga, ki je bila kdajkoli napisana – ali pa sestavljena, če hočete – upodablja angele kot najbolj veličastna bitja, ki so kdajkoli obstajala. Prav te upodobitve so nedvomno privedle do spoštovanja in pomena, ki smo ga dali tem težkim bitjem.

Kako dolgo si ljudje tetovirajo angele?

Res dolgo časa. Leta 2014, raziskovalci v Britanskem muzeju odkril angelsko tetovažo na mumiji, ki naj bi bila stara več kot 1300 let. Poleg tetovaže je bil grški napis, ki se v prevodu glasi »Michael«. Predpostavlja se, da se to nanaša na Mihaela nadangela.

angelska tetovaža na mumiji

Ne glede na to, ali gre za mistično lepoto angelov ali za njihovo družbo z globokim spoštovanjem, je angel zagotovo postal izjemno priljubljen dizajn tetovaže. Prav tam navzgor s križem, srcem ali Devico Marijo. Če odprete knjigo o oblikovanju tetovaž v katerem koli umetniškem studiu, boste verjetno videli velik odmerek angelskih tatoo modelov.

Osupljiva stenska poslikava angela v renesančnem stilu, ki drži krono oljčnih listov.

angelska tetovaža na trebuhu

Še en renesančni slog angela, ki tolaži žensko.

tetovaža angela s polnim hrbtom

Ta angelska tetovaža izgleda, kot da ji teče po hrbtenici.

angel-tetovaža-na hrbtu

Zdi se, da ta angel vleče srce iz škatle.

Napisi Angel tattoo oblikujejo črke, ki se običajno uporabljajo za pošiljanje ponudb, ki jih posreduje uporabnik. Mnogi med njimi vstavijo nekaj verzov iz svete knjige, ki bodo napisani okoli angela.

Angel se bori s krilatim demonom.

angel-hudič-tetovaža-na-hrbtu

Ta angel s široko razprtimi krili.

angel-tattoo-galerija-design-

Kaj še hočeš od mene?

angel-tetovaža-na rami

Mihael nadangel z mečem

michael-angel-tattoo-meč

Še en odličen primer Mihaela nadangela, ki drži meč in ščit

michael-nadangel-ščit-meč

Lep angel v halji. Rad bi videl, da je to končano.

angel-tetovaža-roka

About the author