43 čudovitih modelov tetovaž s puščicami za moške in ženske

43 čudovitih modelov tetovaž s puščicami za moške in ženske

Iz nekega nerazložljivega razloga so tetovaže s puščicami med najbolj priljubljenimi modeli tetovaž. Morda je to njihov zapeljiv vitki videz ali način, kako se njihova razmerja popolnoma prilegajo rokam, nogam in prstom. Kakorkoli, nastaja nekaj precej spektakularnih primerov tetovaž s puščicami, ko se razvijajo metode tetoviranja in stopnja podrobnosti umetnikov doseže. Tukaj je nekaj naših najljubših tetovaž s puščicami, ki so jih ustvarili tatoo umetniki z vsega sveta.

Ta barvita tetovaža z akvarelom.

Barvita tetovaža puščice z akvarelom G.NO

Obstajajo akvarelne tetovaže in nato akvarelne tetovaže. Ta čudovita tetovaža s puščico je vsekakor slednja. Z gredjo, sestavljeno iz veličastnih vijoličastih in modrih barv, se zdi, da ta oblika skoraj pred vašimi očmi spreminja barve.  (Foto: G.NO)

Ta zapletena puščica.

Arrow Tattoo Design avtorja Marie Roura

Kot da je nekdo začel dodajati barvo temu kosu, potem pa je nalogo nenadoma opustil. Majhni namigi turkiznega in gorčično rumenega črnila resnično povežejo kos. (Foto: Marie Roura)

Ti dve različni vrsti.

Arrow Tattoo by Doy

Tu imamo dve puščici podobne velikosti in oblike, vendar zelo različne podrobnosti. Vedno je neverjetno videti raven podrobnosti, ki jih umetniki lahko dosežejo v teh dneh. (Fotografija: Doy)

Ti okrasni krogi.

Tetovaža s krožno puščico Cristiana Fernandesa

Naokoli plavajo številne tetovaže s puščicami, ki vsebujejo te okrasne kroge in črte. Kaj simbolizirajo, nismo povsem prepričani. Kaj idej? (Foto: Cristiano Fernandes)

Bojevnik.

Warrior Arrow Tattoo Design by Apocalypse Tattoo

Čeprav ni nov koncept, je ta tetovaža puščice besedilo za gred ena najboljših, kar smo jih videli. Elegantna prosta ročna pisava prehaja v čudovito večplastno pero. (Fotografija: Apocalypse Tattoo)

Ta elegantna tetovaža geometrijske puščice.

Geometrična tetovaža puščice Anna Bravo

Ko Anna dela, to pomeni, da zmaga. Ruska tetovatorka Anna Bravo, ki nenehno ustvarja nekaj najbolj okusnih tetovaž, na katere boste kdaj gledali, nas vedno znova preseneti s svojimi čudovitimi črno -sivimi črnili.  (Foto: Anna Bravo)

Ta neverjetna abstraktna oblika puščice.

Genij v slogu skice Inez Janiak ustvarja drzne in lepe oblike, ki vzbujajo določeno stopnjo strahu pri ljubiteljih črnih del po vsem svetu. Ta slogovna puščica dobi estetsko moč iz nekaj čudovitih trikotnikov. (Foto: Inez Janiak)

To osupljivo delo v slogu skice.

Sketch Style Arrow Tattoo avtorja Inez Janiak

In spet. Kar zadeva tetovaže z eno puščico, ne gre veliko bolje od tega. (Foto: Inez Janiak)

Ta majhna tetovaža na rami.

Mala puščica tetovaža na rami s cvetjem

Vsakdo je vedno ljubitelj drobnih tetovaž in ta čudovita tetovaža s puščico, strateško postavljena na ramo te teme, ni izjema.  (Fotografija: Cvet)

Ta izbor puščic.

Tetovaža z različnimi puščicami Jéssike Campos

Kdo ve, kdo je začel ta trend oblikovanja, toda majhne tetovaže s puščicami so na videz povsod, kjer pogledate na spletu. Od začasnih tetovaž do resničnih je enostavno razumeti, zakaj so ti privlačni modeli tako priljubljeni. (Fotografija: Jéssika Campos)

Ta čudovit geometrijski pastelni kos.

Geometrijska tetovaža s puščico Karla Marksa

To ustvarjalno abstraktno delo s kompasom in puščico uporablja mehke pastelne barve za ustvarjanje oblik v oblikah.  (Foto: Karl Marks)

About the author