45 Ustrezni modeli tetovaž za pare, brate in sestre ter najboljše otroke

45 Ustrezni modeli tetovaž za pare, brate in sestre ter najboljše otroke | TattooBlend

Recimo, da vas je nekdo, ki ima na vas nekoliko večji vpliv, kot bi verjetno, proti svoji volji nagovoril, da bi dobili ustrezne modele tetovaž. Bi bili pripravljeni dovoliti, da bi celoten proces oblikovanja potekal v čakalnici kakšne lokalne tatoote? Seveda ne. Dolgujete svojemu razmerju, da se pomaknete po vsaj nekaj sto (upajmo, več) primerov ujemanja modelov tetovaž, preden sploh pomislite, da bi se odločili za eno samo zasnovo.

Ne glede na to, ali ste par, z ljubeznijo, ki vam curi iz ušes, brate in sestre, ki iščejo načine, kako to bratsko ali sestrsko vez še okrepiti, ali pa le najboljše prijatelje za vedno, so primerne tetovaže vedno dobra ideja.

Ta seznam je napolnjen z najbolj ustreznimi modeli tetovaž. In čeprav je več kot nekaj modelov, za katere smo prepričani, da se jih boste takoj zaljubili, nič ni bolj posebnega od ustvarjalnega in edinstvenega dizajna, ki ustrezno predstavlja vaš odnos. Zato pobrskajte po naslednjih fotografijah, navdihnite se in ne pozabite biti izvirni!

Ti ujemajoči se črni potoniki.

Ustrezne tetovaže potonike avtorice Elizabeth Yakunina

Ne postane bolj elegantno od teh dveh ujemajočih se cvetličnih kosov. V zadnjem času so potonike vse bolj priljubljene, morda celo presegajo vrtnico kot najpogosteje rožnate barve. (Foto: Elizabeth Yakunina)

Te težke črne zapestnice.

Težke črne zapestnice Dom Wiley

Te ujemajoče se manšete so preveč kul. Kar zadeva črnilo, ne navdušuje bolj kot sveže črnilo. Krepko črno črnilo resnično postavi mehko rožnato cvetje tako, da daje celotnemu dizajnu enoten občutek, ne da bi bil kateri koli element osrednja točka. (Foto: Dom Wiley)

Te ujemajoče se tetovaže najboljših prijateljev.

Tapz tetovaže najboljših prijateljev

Tapz najboljši prijatelj tetovaža

Če iščete nekaj lepega, kar bi predstavljalo vaše prijateljstvo, bi bilo vredno razmisliti o oblikovanju, podobnem tem nežnim cvetnim lističem z besedami “Vedno tam”. (Fotografija: Tapz)

Pogoste vrste ujemajočih se tetovaž.

Par tetovaž. Daleč najbolj priljubljene parne tetovaže skoraj vedno poganja no, najmočnejši občutek vseh, ljubezen. Toda nekaj tetovaž je tudi najbolj nevarno. Ljubezen lahko pogosto zamegli vašo presojo in priznajmo si, ljubezen ne traja vedno tako dolgo, kot bi si želeli. In hitenje med fazo medenih tednov, da bi si izmenjali zaobljube večnega črnila, vas lahko pozneje spet preganja. Vsi poznamo nekoga, ki se je te lekcije naučil na težji način. Ob tem lahko par tetovaž predstavlja tudi stalen opomnik, zakaj imate radi svojega pomembnega drugega.

Tetovaže najboljših prijateljev. Tetovaže najboljših prijateljev običajno spadajo v kategorijo “dolgčas nam je in zdi se, da bi bilo zabavno.” In ponavadi so! Ne glede na to, ali gre za pomladne počitnice in ste prvič poskusili tekilo ali pa ste na Pinterestu videli par tetovaž, za katere ste prepričani, da bodo vaše prijateljstvo dvignile na višjo raven, je tetovaža najboljše prijateljice zanesljiv način za uveljavitev na tvojem najboljšem prijatelju za vedno in vsem ostalim sporoči, kaj se dogaja.

Tetovaže sorodnikov. Naraščajoč trend, tetovaže sorodnikov so priljubljen način, da družino še bolj zbližajo. Priljubljeni modeli vključujejo začetnice in različne geometrijske oblike, ki jih lahko izpolnite ali pustite prazne, da označite položaj vsakega brata ali sestre.

Te drevesne linije.

Drevesne linije preko Sarah March

Čeprav so edinstvene, te tetovaže dreves vsebujejo šest dreves različnih vrst, ustvarjenih z vrsto majhnih pik. Ta tema bi dobro delovala pri tetovažah bratov in sester, pri čemer bi drevesa različnih starosti predstavljala vsakega brata ali sestro.  (Fotografija: Sarah March)

Te vesoljske tematike prijateljstva.

Simpatične tetovaže prijateljstva na temo vesolja

Presenetljivo je, da je to zelo priljubljen ujemajoči se dizajn tetovaže, na katerega pogosto naletimo. Včasih v barvah, včasih samo s črnim črnilom, vendar ta poseben komplet izstopa od ostalih s svojo impresivno barvno shemo.  (Fotografija: Clarissa)

Te par tetovaže kralj in kraljica.

Kralj in kraljica par tetovaž Giulia Carnio

Tukaj imamo še en priljubljen niz ujemajočih se tetovaž. Tetovaža para kralj in kraljica je verjetno najbolj natisnjena.  (Foto: Giulia Carnio)

Te nasprotne tetovaže brata.

Matteo Nangeroni nasprotne tetovaže brata

Odličen koncept za vse vrste ujemajočih se oblik tetovaže. Dobesedno nasprotje vsake zasnove.  (Foto: Matteo Nangeroni)

Te ujemajoče se tetovaže akvarelnega kompasa.

Ustrezne tetovaže akvarelnega kompasa znamke Redberry

Včasih je dovolj le dva enaka modela. Te tetovaže z akvarelnim kompasom imajo živahne prikaze akvarelne tehnike okoli kompasa, ki izgleda vintage.  (Foto: Redberry)

Njegove in njene tetovaže na členkih.

Njegove in njene tetovaže na členkih avtorja Isaiah Negrete

Te potrebujemo čim prej. (Fotografija: Isaiah Negrete)

Rainbow Morse code par tetovaže.

Rainbow Morse code par tetovaž avtorja Tattooist IDA

(Fotografija: Tatoo IDA)

Te čudovite par tetovaže.

Čudovite par tetovaže avtorja Mentat Gamze

(Foto: Mentat Gamze)

Te čudovite botanične tetovaže.

Ujemajoče se botanične tetovaže znamke Zihwa

(Fotografija: Zihwa)

Ujemanje ročnih tatov.

Ujemanje ptic, zdravnik Woo

(Fotografija: Doctor Woo)

Te tetovaže sestre slona.

Tetovaže sestre slona Cagri Durmaz

(Foto: Cagri Durmaz)

Te dotwork par tetovaže.

Chris Flynn dotwork par tetovaže

(Fotografija: Chris Flynn)

About the author