48 neverjetnih tetovaž volka, ki so vse prej kot navadne

Se spomnite tiste odeje, ki jo je imela vaša babica z velikim sivim volkom, ki je tulil na luno? Ta odeja je bila tisto, kar je v vaše možgane posadilo drobno seme, ki se bo sčasoma razvilo v močno željo, ki vam bo povedala, da morate čim prej vnesti v kožo eno izmed najbolj zvitih bitij narave. No, morda ne. Bistvo pa je, da so volkovi čudoviti, lepi in predniki človekovega najboljšega prijatelja, zakaj si ne bi naredili tetovaže volka?

V zadnjih letih se je populacija volkov močno vrnila. Ko so bili lovljeni skoraj do izumrtja, se je populaciji volkov kljub vedno manjšemu habitatu uspelo obnoviti zaradi prizadevanj za ohranitev. Toda na žalost volkove še vedno lovijo zaradi športa z odobritvijo naše vlade.

Če se odločite za tetoviranje volka, iskreno upamo, da boste z njim opozorili na prizadevanja za ohranjanje volka po vsem svetu. Preberite več o volkovih in si oglejte nekaj najboljših primerov modelov tetovaže volka, ki jih boste verjetno kdaj videli.

Ta čudovit kos hrbta.

Volkova tetovaža na hrbtni rami, avtor Ariel Nirakara

Ker so volkovi že večinoma črno -sivi, se umetniki, ki iščejo klasičen, a realističen rezultat, preprosto odločijo za uporabo samo črnega in sivega črnila. Ta čudovit stranski posnetek volka vsebuje nekaj vej listov, ki vam dajejo občutek volkovega naravnega okolja.  (Fotografija: Ariel Nirakara)

Ta modrooka tetovaža volka.

Tatooist Banul, tetovaža modrookih volkov

Naš najljubši dizajn na seznamu, mehke črte in subtilen dodatek akvarelnega črnila dajejo temu kosu izjemen ženski občutek. Če vam je všeč ta eleganten slog oblikovanja, si oglejte Banulovo stran Instagram za portfelj, ki vam bo zajel naslednjih 30 minut vašega življenja.  (Foto: Tatooist Banul)

Ta razdeljen kos podlakti.

Razdeljena tetovaža volka na podlakti avtorja Urban Art

Razdelitev volčjega obraza na dva različna sloga je priljubljen trend, ko gre za tetovaže volka. Na abstraktni strani boste običajno videli dva različna sloga oblikovanja; vzorci mandale ali geometrijske črte in oblike. Ta umetnik je naredil še posebej dobro delo, saj je brezhibno združil oba sloga, da bi ustvaril skorajda preoblikovalni učinek.  (Foto: Urbana umetnost)

Ta skica v stilu tetovaže volka.

Skica v stilu tetovaže volka znamke Fervescent

Oh, včasih pa je druga polovica samo … nič. To je pogost trend, ki smo ga opazili pri različnih živalih, ne le pri volkovih. Vendar pa ima od vseh modelov tega sloga “pol tam”, na katerega smo naleteli, ta skicirana oblika daleč najbolj privlačne linije.    (Foto: Fervescent)

Ta tetovaža volka s črnim in sivim črnilom.

Črna in siva črnila realistična tetovaža volka znamke Fervescent

Volkovi imajo lahko različne barve oči. Barve oči vključujejo sivo, rjavo, rumeno, zeleno in oranžno barvo z različnimi odtenki svetlobe/teme, vendar nikoli ne boste videli volka z dvema različnima barvnima očesoma. Heterokromija, ki daje luskam in mačkam različne barve oči, ni pri volkovih.  (Foto: Fervescent)

To živo akvarelno delo.

Živahna akvarelna tetovaža volka Erika Silve

Če iščete nekaj pisanega in se ne bojite majhne pozornosti, potem je morda nekaj v skladu s to vrhunsko psihodelično mojstrovino prav za vas. Rumene prodorne oči, indijsko perje, poudarki z belim črnilom in muhasto delo v akvarelu vas bodo zagotovo združili z vesoljem.  (Foto: Erick Silva)

Ta pernata lovilka sanj.

Tetovaža volka s pernatim lovcem sanj Yula Yulasha

Tukaj imamo še eno duhovno tetovažo volka skupaj z lovilcem sanj in špičavo obrvjo. Živahni akvarelni vzorci so vedno impresivni, vendar uporaba zmernih barv s črnim in sivim črnilom vedno pomaga..  (Fotografija: Yula Yulasha)

Ta volk zavija na luno.

Volk zavija na luno Zeke Yip

Če iščete nekaj bolj abstraktnega, potem je ta geometrijska tetovaža volka odlična izbira. Zeke dodaja globino geometrijskim oblikam z dodatkom majhnega senčenja, ki volku daje videz nizkega poli.  (Fotografija: Zeke Yip)

About the author